Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Ali u okviru cifre da se vlasi ne dosete...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Dobra milfača. I ova Irena/Ivona se dobro maskirala. Ako joj sakriješ podočnjake, dobar materijal. Kristinica je impregnirana vidim. Ako. Mukica, valjda će se opusti. Kosjerina dominira. Dušica je bolja u dnevnoj varijabli. Fale tu još neke mlade snage.

+1

Dosta dobrih cica.

Posted

pretplata 150 kinti, plaća se uz račun za struju

živeli

:thumbd:

Trt - neću ni struju da plaćam

Posted

ja ustvari ne veruem da vi svima njima znate imena i prezimena i sve ostale generalije....

:frust:

Posted

U eri interneta ništa čudno, to je posao od jednog minuta ...

Posted (edited)

Manje inteligentan pamti, pametan ide na internet ...

Edited by stoka
Posted

ja ustvari ne veruem da vi svima njima znate imena i prezimena i sve ostale generalije....

A ja ne verujem da ti baš ništa ne znaš.

Posted

Imena su natucali (hm tucali), a od generalija su se zadrzali na genitalijama...

Posted (edited)

+1

Je l' im ovo neko rekao, što da dajemo lovu pevačima i glumcima, kao da je to neki zanat, bolje da to sami odradimo i podelimo novac međusobno.

Ne znam kako drugačije, ali čini se ponižavajuće da ih teraju da budu zabavljači, osim ovih u sportskom programu.

Edited by halloween
Posted

Najava za jučerašnju dramu:

Драмски понедељак: Х + У = 0

U pitanju je drama "X+Y=0".

Posted

kakav je epski fejl ova reporta#a na RTsu o Lipoviökoj sumi  :0.6:  :0.6:  :0.6:

Posted

Zvuk arapske lutnje™ na RTS3. :wub: Evo 2 pretplate!

Posted

Palikuća kod Rade u emisiji (konačno) dobija zasluženi publicitet i priznanje kao kultna ličnost beogradskih noćnih dešavanja osamdesetih. Nekadašnja legenda diskoteke "Nana" i najpoželjniji mladoženja među beogradskim udavačama ...