December 29, 20159 yr Dobra milfača. I ova Irena/Ivona se dobro maskirala. Ako joj sakriješ podočnjake, dobar materijal. Kristinica je impregnirana vidim. Ako. Mukica, valjda će se opusti. Kosjerina dominira. Dušica je bolja u dnevnoj varijabli. Fale tu još neke mlade snage. +1 Dosta dobrih cica.
December 29, 20159 yr pretplata 150 kinti, plaća se uz račun za struju živeli Trt - neću ni struju da plaćam
December 29, 20159 yr ja ustvari ne veruem da vi svima njima znate imena i prezimena i sve ostale generalije....
December 29, 20159 yr Manje inteligentan pamti, pametan ide na internet ... Edited December 29, 20159 yr by stoka
December 29, 20159 yr ja ustvari ne veruem da vi svima njima znate imena i prezimena i sve ostale generalije.... A ja ne verujem da ti baš ništa ne znaš.
December 29, 20159 yr ja ustvari ne veruem da vi svima njima znate imena i prezimena i sve ostale generalije.... Imena su natucali (hm tucali), a od generalija su se zadrzali na genitalijama...
December 29, 20159 yr ja ustvari ne veruem da vi svima njima znate imena i prezimena i sve ostale generalije.... +1 Je l' im ovo neko rekao, što da dajemo lovu pevačima i glumcima, kao da je to neki zanat, bolje da to sami odradimo i podelimo novac međusobno. Ne znam kako drugačije, ali čini se ponižavajuće da ih teraju da budu zabavljači, osim ovih u sportskom programu. Edited December 29, 20159 yr by halloween
December 29, 20159 yr Najava za jučerašnju dramu: Драмски понедељак: Х + У = 0 U pitanju je drama "X+Y=0".
January 3, 20169 yr Palikuća kod Rade u emisiji (konačno) dobija zasluženi publicitet i priznanje kao kultna ličnost beogradskih noćnih dešavanja osamdesetih. Nekadašnja legenda diskoteke "Nana" i najpoželjniji mladoženja među beogradskim udavačama ...