Jump to content

Featured Replies

Ali u okviru cifre da se vlasi ne dosete...

Poslato sa WC šolje by BVK

• Replies 7.3k
  • Views 849k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Dobra milfača. I ova Irena/Ivona se dobro maskirala. Ako joj sakriješ podočnjake, dobar materijal. Kristinica je impregnirana vidim. Ako. Mukica, valjda će se opusti. Kosjerina dominira. Dušica je bolja u dnevnoj varijabli. Fale tu još neke mlade snage.

+1

Dosta dobrih cica.

pretplata 150 kinti, plaća se uz račun za struju

živeli

:thumbd:

Trt - neću ni struju da plaćam

ja ustvari ne veruem da vi svima njima znate imena i prezimena i sve ostale generalije....

:frust:

U eri interneta ništa čudno, to je posao od jednog minuta ...

Kakav internet, to se pamti

Manje inteligentan pamti, pametan ide na internet ...

Edited by stoka

ja ustvari ne veruem da vi svima njima znate imena i prezimena i sve ostale generalije....

A ja ne verujem da ti baš ništa ne znaš.

Imena su natucali (hm tucali), a od generalija su se zadrzali na genitalijama...

+1

Je l' im ovo neko rekao, što da dajemo lovu pevačima i glumcima, kao da je to neki zanat, bolje da to sami odradimo i podelimo novac međusobno.

Ne znam kako drugačije, ali čini se ponižavajuće da ih teraju da budu zabavljači, osim ovih u sportskom programu.

Edited by halloween

Najava za jučerašnju dramu:

Драмски понедељак: Х + У = 0

U pitanju je drama "X+Y=0".

kakav je epski fejl ova reporta#a na RTsu o Lipoviökoj sumi  :0.6:  :0.6:  :0.6:

Zvuk arapske lutnje™ na RTS3. :wub: Evo 2 pretplate!

Palikuća kod Rade u emisiji (konačno) dobija zasluženi publicitet i priznanje kao kultna ličnost beogradskih noćnih dešavanja osamdesetih. Nekadašnja legenda diskoteke "Nana" i najpoželjniji mladoženja među beogradskim udavačama ...

Ode dusko u olimpijskoj godini :-(