December 29, 20159 yr Sav taj lažan glamur, lažna zabava, hinjeno samopouzdanje do nabreklosti, bezbrižnost koja vešto skriva sve ono što se ispod krhke ljušture krije, ničim izazvana ubeđenost u sopstvenu veličinu, ušminkovana stvarnost na jedan dan, na jednu noć, beda proseka... i nemogućnost izbora. Procureo i sinopsis skupa sa klipovima?
December 29, 20159 yr olja je za brazzers + milion edit: Perovicka mi se malo ofucala, a i ne svidja mi se ova frizura. I pravda za Ivonu sto cita vesti. Edited December 29, 20159 yr by John Coltrane
December 29, 20159 yr Može li neko da potvrdi šta se se dešava sa Alvirovićem negde na 0:45!? Deluje kao da je prvo svršio, pa se šlogirao ,ali nekim čudom ostao živ...
December 29, 20159 yr Kum sedeo do Maje, ne cudi da mu je pozlilo koji dan kasnije... Jovicevicka :ziga: Brazzers 101%. Lepo je videti i evrovizijski smek, ali nije korektno sto su stariji novinari u drugom planu, ipak su oni gradili Javni servis...
December 29, 20159 yr Bilo bi dobro kada bi u ovakvom izdanju vodila "Upitnik" ... Ko bi rek'o da je 66. godište i da mnogim forumašima može da bude kevana ... BTW, da li je samo meni čudno što u ovim prigodnim programima niđe nema ace informacije? Edited December 29, 20159 yr by stoka
December 29, 20159 yr Dobra milfača. I ova Irena/Ivona se dobro maskirala. Ako joj sakriješ podočnjake, dobar materijal. Kristinica je impregnirana vidim. Ako. Mukica, valjda će se opusti. Kosjerina dominira. Dušica je bolja u dnevnoj varijabli. Fale tu još neke mlade snage.