Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

lidija m. prva milfara ptc-a

e

pa oni u novogodišenjem pevaju "od vardara pa do triglava, od đerdapa pa do jadrana..."

:isuse:

kojtijemoj simoviću!?

bilja vranješ, bila i ostala. :fantom:

to mi je sestra, pa nekako ne ide

:ziga:

Posted

Ma jok glava/psiha...

Me ti zajebavaš a? ;-)

Ma ne, nisam te skapirao. Ne kapiram samo da li je oduvek bio takav ili je negde tokom života, izgoreo. Deluje mi kao jako fin čovek ali potpuno odsutan...

Posted

e ima jedna crna prognozerka. ta kad odšvenkuje levo ka monitoru otkrije se opak reljef. 

Posted

oće kosjerina da dominira? će gledam ptc. 

Posted (edited)

Bez Sandrice ništa... Veljo, ko je ova desno? Btw, imaš li sve stranice da podeliš sa nama? + Nešto malo offa: oduvek me je zanimalo kako se kreću plate onima koji nisu novinari već samo čitači vesti kao i onima koje su samo vremenske prognozerke nekoliko dana u nedelji... Ako je previše za javnost, znadeš šta ti je činiti...

Trazili ste evo vam ga!

fzgAXMq.png

Iy4d3Kl.png

yrXR7lP.png

FYqMmHO.png

Edited by Frank Pembleton
Posted (edited)

Jbg, tu je Rale Simić, a nema kuma. Verovatno da im ne bi popio sav ketering ...

Zna li neko, jel' ovo išlo pod radnu obavezu ili je bilo dobrovoljno?

Edited by stoka
Posted

Na koju foru bi oni smeli da odbiju da snimaju emisiju za tv na kojoj primaju platu :huh

Posted

Trazili ste evo vam ga!

fzgAXMq.png

Маја :heart:

Душица :heart:

Posted

Trazili ste evo vam ga!

fzgAXMq.png

Подсети ме ова слика на нешто..

Док га нисам склонио са листе програма, имао сам неки РАИ-јев канал на ком су, кад год сам мењао програме, биле забавне емисије које су водили старији водитељи (цвикери са дебелим оквирима и скроз седа коса), са опаким млађим цицама.

Е, кад би водитељи са ове слике били једно 20 година старији (а на добром су путу да и тад буду ведете РТС-а), а водитељке 20 година млађе, ту би негде били.

Posted

Ovo izgleda kao neka ozbiljna produkcija... brazzersa.

Sto se tice Palikuce, nastavnica njegovog sina za dete kaze da je veoma pametno.

Posted (edited)

па то је стандардна пракса код Италијана

@vathra

Edited by Cane Vukic Prebranac
Posted

e ima jedna crna prognozerka. ta kad odšvenkuje levo ka monitoru otkrije se opak reljef. 

Lidija Kljaic, 100%

Posted

+1

Garant Lidija

Mada je meni Sandra sa dva prezimena all round igrač, ima sve iako je sad nabacila neku glupu frizuru