Hella Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 lidija m. prva milfara ptc-a e pa oni u novogodišenjem pevaju "od vardara pa do triglava, od đerdapa pa do jadrana..." kojtijemoj simoviću!? bilja vranješ, bila i ostala. to mi je sestra, pa nekako ne ide :ziga:
Hamlet Strašni Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ma jok glava/psiha... Me ti zajebavaš a? ;-) Ma ne, nisam te skapirao. Ne kapiram samo da li je oduvek bio takav ili je negde tokom života, izgoreo. Deluje mi kao jako fin čovek ali potpuno odsutan...
nisam ja Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 e ima jedna crna prognozerka. ta kad odšvenkuje levo ka monitoru otkrije se opak reljef.
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Bez Sandrice ništa... Veljo, ko je ova desno? Btw, imaš li sve stranice da podeliš sa nama? + Nešto malo offa: oduvek me je zanimalo kako se kreću plate onima koji nisu novinari već samo čitači vesti kao i onima koje su samo vremenske prognozerke nekoliko dana u nedelji... Ako je previše za javnost, znadeš šta ti je činiti... Trazili ste evo vam ga! Edited December 28, 2015 by Frank Pembleton
stoka Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Jbg, tu je Rale Simić, a nema kuma. Verovatno da im ne bi popio sav ketering ... Zna li neko, jel' ovo išlo pod radnu obavezu ili je bilo dobrovoljno? Edited December 28, 2015 by stoka
Hamlet Strašni Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Na koju foru bi oni smeli da odbiju da snimaju emisiju za tv na kojoj primaju platu :huh
Cane Vukic Prebranac Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Trazili ste evo vam ga! Маја Душица
vathra Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Trazili ste evo vam ga! Подсети ме ова слика на нешто.. Док га нисам склонио са листе програма, имао сам неки РАИ-јев канал на ком су, кад год сам мењао програме, биле забавне емисије које су водили старији водитељи (цвикери са дебелим оквирима и скроз седа коса), са опаким млађим цицама. Е, кад би водитељи са ове слике били једно 20 година старији (а на добром су путу да и тад буду ведете РТС-а), а водитељке 20 година млађе, ту би негде били.
Malvo Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ovo izgleda kao neka ozbiljna produkcija... brazzersa. Sto se tice Palikuce, nastavnica njegovog sina za dete kaze da je veoma pametno.
Cane Vukic Prebranac Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) па то је стандардна пракса код Италијана@vathra Edited December 28, 2015 by Cane Vukic Prebranac
Malvo Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 e ima jedna crna prognozerka. ta kad odšvenkuje levo ka monitoru otkrije se opak reljef. Lidija Kljaic, 100%
James Marshall Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 +1 Garant Lidija Mada je meni Sandra sa dva prezimena all round igrač, ima sve iako je sad nabacila neku glupu frizuru
Recommended Posts