Jump to content

Featured Replies

udri brigu na veselje, mene više brine sluh mirka alvirka

• Replies 7.3k
  • Views 849.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji  su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno...

Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji  su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno...

ne može da se povrati od nepravednog izgnanstva

Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno...

Ma on je čovek na ivici "upotrebljivosti" , potpuno slupan...Zato i radi u hronici jer tu ima prostora za tu njegovu "opuštenost".

A to za kolege koje rade sa njim, pa oni mučeni moraju potpuno da se prešaltaju kada treba sa njim da rade, pa to malo umori i istanji živce...

lidija m. prva milfara ptc-a

kojtijemoj simoviću!?

bilja vranješ, bila i ostala. :fantom:

A Olja J? Fulate...

TT via LG G3

Ma on je čovek na ivici "upotrebljivosti" , potpuno slupan...Zato i radi u hronici jer tu ima prostora za tu njegovu "opuštenost".

A to za kolege koje rade sa njim, pa oni mučeni moraju potpuno da se prešaltaju kada treba sa njim da rade, pa to malo umori i istanji živce...

А што је слупан? Буран живот или шта?

kojtijemoj simoviću!?

bilja vranješ, bila i ostala. :fantom:

to mi je sestra, pa nekako ne ide

ako ucestvuje japundza u novogodisnjem programu, sav budzetski trosak je opravdan.  -_-

ako ucestvuje japundza u novogodisnjem programu, sav budzetski trosak je opravdan.  -_-

kako ne, ona i peva od vardara pa do triglava... :fantom:

kako ne, ona i peva od vardara pa do triglava... :fantom:

tri pretplate unapred uplacujem!

А што је слупан? Буран живот или шта?

E pa sad, teško da je buran život, biće da je negde u životu umesto levo skrenuo desno...

lidija m. prva milfara ptc-a

Sve, sve, ali ipak Mara Veljković iz "Slagalice" ...

e

pa oni u novogodišenjem pevaju "od vardara pa do triglava, od đerdapa pa do jadrana..."

:isuse:

Ako je Olja Kovačević urednik zabavnog programa, onda je to njen kreativni pečat ...

E pa sad, teško da je buran život, biće da je negde u životu umesto levo skrenuo desno...

Saobraćajka?

Saobraćajka?

Ma jok glava/psiha...

Me ti zajebavaš a? ;-)

Edited by Frank Pembleton