December 28, 20159 yr Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno...
December 28, 20159 yr Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno... ne može da se povrati od nepravednog izgnanstva
December 28, 20159 yr Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno...Ma on je čovek na ivici "upotrebljivosti" , potpuno slupan...Zato i radi u hronici jer tu ima prostora za tu njegovu "opuštenost".A to za kolege koje rade sa njim, pa oni mučeni moraju potpuno da se prešaltaju kada treba sa njim da rade, pa to malo umori i istanji živce...
December 28, 20159 yr lidija m. prva milfara ptc-a kojtijemoj simoviću!? bilja vranješ, bila i ostala.
December 28, 20159 yr Ma on je čovek na ivici "upotrebljivosti" , potpuno slupan...Zato i radi u hronici jer tu ima prostora za tu njegovu "opuštenost". A to za kolege koje rade sa njim, pa oni mučeni moraju potpuno da se prešaltaju kada treba sa njim da rade, pa to malo umori i istanji živce... А што је слупан? Буран живот или шта?
December 28, 20159 yr kojtijemoj simoviću!? bilja vranješ, bila i ostala. to mi je sestra, pa nekako ne ide
December 28, 20159 yr ako ucestvuje japundza u novogodisnjem programu, sav budzetski trosak je opravdan. -_-
December 28, 20159 yr ako ucestvuje japundza u novogodisnjem programu, sav budzetski trosak je opravdan. -_- kako ne, ona i peva od vardara pa do triglava...
December 28, 20159 yr kako ne, ona i peva od vardara pa do triglava... tri pretplate unapred uplacujem!
December 28, 20159 yr А што је слупан? Буран живот или шта?E pa sad, teško da je buran život, biće da je negde u životu umesto levo skrenuo desno...
December 28, 20159 yr lidija m. prva milfara ptc-a Sve, sve, ali ipak Mara Veljković iz "Slagalice" ... e pa oni u novogodišenjem pevaju "od vardara pa do triglava, od đerdapa pa do jadrana..." Ako je Olja Kovačević urednik zabavnog programa, onda je to njen kreativni pečat ...
December 28, 20159 yr E pa sad, teško da je buran život, biće da je negde u životu umesto levo skrenuo desno... Saobraćajka?
December 28, 20159 yr Saobraćajka?Ma jok glava/psiha...Me ti zajebavaš a? ;-) Edited December 28, 20159 yr by Frank Pembleton