kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 udri brigu na veselje, mene više brine sluh mirka alvirka
Hamlet Strašni Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno...
teacher Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno... ne može da se povrati od nepravednog izgnanstva
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Što se tiče Palikuće, ja sam nekoliko puta nešto kao razgovarao sa njim i uvek mi je delovao blago odsutno. A kamermani/ snimatelji su jednom od tih puta bili grubi na granici nepristojnosti u razgovoru sa njim. Meni je bilo neprijatno a on ih je ignorisao potpuno...Ma on je čovek na ivici "upotrebljivosti" , potpuno slupan...Zato i radi u hronici jer tu ima prostora za tu njegovu "opuštenost".A to za kolege koje rade sa njim, pa oni mučeni moraju potpuno da se prešaltaju kada treba sa njim da rade, pa to malo umori i istanji živce...
koksy Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 lidija m. prva milfara ptc-a kojtijemoj simoviću!? bilja vranješ, bila i ostala.
Hamlet Strašni Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ma on je čovek na ivici "upotrebljivosti" , potpuno slupan...Zato i radi u hronici jer tu ima prostora za tu njegovu "opuštenost". A to za kolege koje rade sa njim, pa oni mučeni moraju potpuno da se prešaltaju kada treba sa njim da rade, pa to malo umori i istanji živce... А што је слупан? Буран живот или шта?
kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 kojtijemoj simoviću!? bilja vranješ, bila i ostala. to mi je sestra, pa nekako ne ide
Takeshi Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ako ucestvuje japundza u novogodisnjem programu, sav budzetski trosak je opravdan. -_-
zoki Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ako ucestvuje japundza u novogodisnjem programu, sav budzetski trosak je opravdan. -_- kako ne, ona i peva od vardara pa do triglava...
Takeshi Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 kako ne, ona i peva od vardara pa do triglava... tri pretplate unapred uplacujem!
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 А што је слупан? Буран живот или шта?E pa sad, teško da je buran život, biće da je negde u životu umesto levo skrenuo desno...
stoka Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 lidija m. prva milfara ptc-a Sve, sve, ali ipak Mara Veljković iz "Slagalice" ... e pa oni u novogodišenjem pevaju "od vardara pa do triglava, od đerdapa pa do jadrana..." Ako je Olja Kovačević urednik zabavnog programa, onda je to njen kreativni pečat ...
Hamlet Strašni Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 E pa sad, teško da je buran život, biće da je negde u životu umesto levo skrenuo desno... Saobraćajka?
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Saobraćajka?Ma jok glava/psiha...Me ti zajebavaš a? ;-) Edited December 28, 2015 by Frank Pembleton
Recommended Posts