Frank Pembleton Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 To je uveo Mirkov, bila i Olivera Kovačević par puta. Inače, Verica je već duže vreme sasvim dobra u 7 tv dana. Imam osećaj da je na rts prilično ignorišu, pa ta emisija prolazi ispod radara. Nije pitanje ignorisanja nego nisu znali sta bi sa njom...
levi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 7 tv dana, emisija po meri za Vericin kreativni kapacitet. Ako se tu pokaže prelazi da čita izveštaj o vodostanju
halloween Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Na RTS 3 repriza emisije Ram za nekoliko poza, kakav flešbek uz džinglove braće Vranešević! Upravo je jedan živopisni deda iz naroda čitao razbrajalicu, potpuno se zaneo, Matija Bećković mu skinuo fazon i završio u SANU.
Frank Pembleton Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Inače listao onaj politikin dodatak tv program i vidim fotke sa snimanja ng programa, pa oni su ukrkali sve voditelje da se raspevani slikaju, majkp mila! I one dve nesretne što od kada znam za sebe ne dobacuju dalje od vesti u 16h su baaalskim haljinama... Poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 u četiri studija, u jednom narodni orkestar, u jednom zabavni, u jednom simfonijski i u četvrtom ne znam šta je bilo biće ludilo od programa
svashtabezneshto Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 To sa raspevanim voditeljima je valjda B92 prvi počeo, no kod njih je to bio samo džingl, rts je unapredio.
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 To sa raspevanim voditeljima je valjda TV Politika prva počela, no kod njih je to bio samo džingl, rts je unapredio.
foto Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 (edited) treci kanal, 'srecna ti ova, godina nova'? valjda pre politike? Edited December 27, 2015 by foto
Reaktor Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Na RTS 3 repriza emisije Ram za nekoliko poza, kakav flešbek uz džinglove braće Vranešević! Upravo je jedan živopisni deda iz naroda čitao razbrajalicu, potpuno se zaneo, Matija Bećković mu skinuo fazon i završio u SANU. Ovo je vanvremenska hitčina! Ima i mashup: http://www.yugopapir.com/2015/07/rasle-tikve-na-bunjistu-hit-dueta-pesic.html
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 treci kanal, 'srecna ti ova, godina nova'? valjda pre politike? gile & vlada kod mande
foto Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 a, bilo to tad popularno. ima i ona 'puno, puno srece, devedeset trece'. ta je bila bas onako srecna.
hefaca Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 u četiri studija, u jednom narodni orkestar, u jednom zabavni, u jednom simfonijski i u četvrtom ne znam šta je bilo Big band? Ne znam sta je taj zabavni, al ova tri kidaju. Olja Kovacevic je u svom ekspozeu najavila ovaj paprikas. Ako ne bude price, bice to pun pogodak.
Frank Pembleton Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Big band? Ne znam sta je taj zabavni, al ova tri kidaju. Olja Kovacevic je u svom ekspozeu najavila ovaj paprikas. Ako ne bude price, bice to pun pogodak. O daaa
Recommended Posts