Jump to content

Featured Replies

To je uveo Mirkov, bila i Olivera Kovačević par puta.

Inače, Verica je već duže vreme sasvim dobra u 7 tv dana. Imam osećaj da je na rts prilično ignorišu, pa ta emisija prolazi ispod radara.

Nije pitanje ignorisanja nego nisu znali sta bi sa njom...

• Replies 7.3k
  • Views 849.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

7 tv dana, emisija po meri za Vericin kreativni kapacitet. Ako se tu pokaže prelazi da čita izveštaj o vodostanju

Na RTS 3 repriza emisije Ram za nekoliko poza, kakav flešbek uz džinglove braće Vranešević!

Upravo je jedan živopisni deda iz naroda čitao razbrajalicu, potpuno se zaneo, Matija Bećković mu skinuo fazon i završio u SANU.

Kako je ovo carsko izdanje

srpski Balfa Brothers.

Inače listao onaj politikin dodatak tv program i vidim fotke sa snimanja ng programa, pa oni su ukrkali sve voditelje da se raspevani slikaju, majkp mila!

I one dve nesretne što od kada znam za sebe ne dobacuju dalje od vesti u 16h su baaalskim haljinama...

Poslato sa WC šolje by BVK

u četiri studija, u jednom narodni orkestar, u jednom zabavni, u jednom simfonijski i u četvrtom ne znam šta je bilo 

biće ludilo od programa

:isuse:

To sa raspevanim voditeljima je valjda B92 prvi počeo, no kod njih je to bio samo džingl, rts je unapredio.

To sa raspevanim voditeljima je valjda TV Politika prva počela, no kod njih je to bio samo džingl, rts je unapredio.

treci kanal, 'srecna ti ova, godina nova'?

valjda pre politike?

Edited by foto

Na RTS 3 repriza emisije Ram za nekoliko poza, kakav flešbek uz džinglove braće Vranešević!

Upravo je jedan živopisni deda iz naroda čitao razbrajalicu, potpuno se zaneo, Matija Bećković mu skinuo fazon i završio u SANU.

Ovo je vanvremenska hitčina! Ima i mashup:

http://www.yugopapir.com/2015/07/rasle-tikve-na-bunjistu-hit-dueta-pesic.html

treci kanal, 'srecna ti ova, godina nova'?

valjda pre politike?

gile & vlada kod mande

a, bilo to tad popularno.

ima i ona 'puno, puno srece, devedeset trece'. ta je bila bas onako srecna.

u četiri studija, u jednom narodni orkestar, u jednom zabavni, u jednom simfonijski i u četvrtom ne znam šta je bilo

Big band? Ne znam sta je taj zabavni, al ova tri kidaju. Olja Kovacevic je u svom ekspozeu najavila ovaj paprikas. Ako ne bude price, bice to pun pogodak.

Big band? Ne znam sta je taj zabavni, al ova tri kidaju. Olja Kovacevic je u svom ekspozeu najavila ovaj paprikas. Ako ne bude price, bice to pun pogodak.

O daaa

1E7KWKj.jpg

gBCJbtC.jpg?1