Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

To je uveo Mirkov, bila i Olivera Kovačević par puta.

Inače, Verica je već duže vreme sasvim dobra u 7 tv dana. Imam osećaj da je na rts prilično ignorišu, pa ta emisija prolazi ispod radara.

Nije pitanje ignorisanja nego nisu znali sta bi sa njom...

Posted

7 tv dana, emisija po meri za Vericin kreativni kapacitet. Ako se tu pokaže prelazi da čita izveštaj o vodostanju

Posted

Na RTS 3 repriza emisije Ram za nekoliko poza, kakav flešbek uz džinglove braće Vranešević!

Upravo je jedan živopisni deda iz naroda čitao razbrajalicu, potpuno se zaneo, Matija Bećković mu skinuo fazon i završio u SANU.

Posted

srpski Balfa Brothers.

Posted

Inače listao onaj politikin dodatak tv program i vidim fotke sa snimanja ng programa, pa oni su ukrkali sve voditelje da se raspevani slikaju, majkp mila!

I one dve nesretne što od kada znam za sebe ne dobacuju dalje od vesti u 16h su baaalskim haljinama...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

u četiri studija, u jednom narodni orkestar, u jednom zabavni, u jednom simfonijski i u četvrtom ne znam šta je bilo 

biće ludilo od programa

:isuse:

Posted

To sa raspevanim voditeljima je valjda B92 prvi počeo, no kod njih je to bio samo džingl, rts je unapredio.

Posted

To sa raspevanim voditeljima je valjda TV Politika prva počela, no kod njih je to bio samo džingl, rts je unapredio.

Posted (edited)

treci kanal, 'srecna ti ova, godina nova'?

valjda pre politike?

Edited by foto
Posted

treci kanal, 'srecna ti ova, godina nova'?

valjda pre politike?

gile & vlada kod mande

Posted

a, bilo to tad popularno.

ima i ona 'puno, puno srece, devedeset trece'. ta je bila bas onako srecna.

Posted

u četiri studija, u jednom narodni orkestar, u jednom zabavni, u jednom simfonijski i u četvrtom ne znam šta je bilo

Big band? Ne znam sta je taj zabavni, al ova tri kidaju. Olja Kovacevic je u svom ekspozeu najavila ovaj paprikas. Ako ne bude price, bice to pun pogodak.

Posted

Big band? Ne znam sta je taj zabavni, al ova tri kidaju. Olja Kovacevic je u svom ekspozeu najavila ovaj paprikas. Ako ne bude price, bice to pun pogodak.

O daaa

1E7KWKj.jpg

gBCJbtC.jpg?1