hefaca Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) Zivkina sarenica :D nekonvencionalno izgleda i privlaci Edited December 13, 2015 by hefaca
halloween Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Na RTS 3 Maks Rabe i Palast orkestar stvarno kao vremenska mašina u čist art deko.
Aion Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Sta je sa zvukom na RTS 3? Ne samo da je pretih, nego nema nikakvu dinamuku. Cak i kad ga prikacim na HIFI zvuci kao AM radio.
Aion Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 SBB digitalni? Mozda je bio los snimak koncerta (sinoc, Zavinul u Sava Centru), mada mi se cini da je zvuk i ranije bio los.
Gospodin Slucaj Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Na RTS 3 Maks Rabe i Palast orkestar stvarno kao vremenska mašina u čist art deko.
notenoughreasonsforclaire Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Videla si objašnjenje na sajtu RTS-a? ...у склопу новина које предузима ново руководство Телевизије Београд, донета је одлука да емисија серија "Недељом увече" која је на програму 20. децембра буде последња коју ради садашњи ауторски тим - уредница Снежана Николајевић, водитељи Дејан Ђуровић и Катарина Ерић и редитељ Мишко Милојевић.
morgana Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 dobro, djurovic zbog godina gubi koncentraciju, ali emisija treba da ostane, ili da je zamijeni tematski ista
stoka Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Ovo sve što se dešava u srpskom društvu, pa i u medijima jeste osveta svih onih ponavljača, osveta je svih onih koje niko nije zvao na žurke, onih koji su maltrertirani od vršnjaka u školi, osveta onih koji su bili pošteđeni fizičkog i proglašavani nesposobnima za vojsku ... Sada su svi oni uzeli neku vlast i najebavaju se kevane za sve frustracije ...
notenoughreasonsforclaire Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 dobro, djurovic zbog godina gubi koncentraciju, ali emisija treba da ostane, ili da je zamijeni tematski ista Snežana Nikolajević u jučerašnjem "Politikinom" dodatku kaže: "Sadašnje rukovodstvo smatra da bi trebalo da se završi ovaj serijal i žao mi je zbog toga, jer su tu mnogi umetnici ostavili trag." Mislim da bi bio red da se neko sa RTS-a (možda Bradić) obrati i objasni donošenje ove odluke.
stoka Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) Na RTS-u radi više ljudi nego na HRT-u, ali "trust mozgova" i dalje smatra da će rešiti sve probleme ukidanjem ovakvih emisija ... Uostalom, što je ne prebace na treći program televizije ako im je strategija da poseljačuju prvi i drugi ... Edited December 20, 2015 by stoka
notenoughreasonsforclaire Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Videh kod Katarine Erić: Dragi prijatelji, kolege, svi vi koje sam imala cast da slusam kako govore, pevaju i sviraju u emisiji Nedeljom uvece, oprastamo se ove nedelje. Nezaboravno iskustvo odjednom ce postati dragocena uspomena. Emisija, kao ljudsko bice, ima svoj vek, ali tisti gasenje jednog od malobrojnih svetala koja su iz senke nemara izvlacile kvalitetnu muziku. Ipak, ostaje mi da sa zahvalnoscu gledam na deset godina u ekipi ovako znacajne emisije i da cvrsto i vedro krenem u novi ciklus promovisanja kvaliteta i talenta. Do nekog sledeceg vidjenja, dragi gledaoci, hvala na paznji... ...Ne ukida se sto ne valja, nego zbog tehnikalije. Autorka i Djurovic, kao penzioneri, ne mogu vise da rade, jer su u toku otpustanja.
stoka Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) Glupost! Ako su penzioneri, neka dobijaju honorar po emisiji! U budžetu svakog državnog organa, javnog preduzeća postoji deo budžeta za one po ugovoru o delu, a ne može za RTS! Oni vrede kao stotinu parazita koji primaju platu na RTS-u! Njihova emisija je zaštitni znak televizije! Mi ovde govorimo o brendovima koji se sistematski uništavaju: od Oljinog "Utiska neđelje", preko "Omniologije" Zokija Stanojevića, "Insajdera" Brankice Stanković, "Mućni glavom" Fiće Mladenovića, pa do "Diskomera", "Dole na uglu", ove emisije ... Rade isto što talibani i isilovci jer temeljno uništavaju kulturno nasleđe jedne nacije, nešto po čemu se pamte srpske televizijske i radio-stanice ... Edited December 20, 2015 by stoka
Recommended Posts