renne Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Pa emituju oni u 16:9 Zavisi od provajdera kako ti šalju signal
Sludge Factory Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Meni je sbb. Pa ne znam, Vucko je bio sav spljosten, pa razvucen, a tek kad sam sliku podesio na 4:3 izgledao je normalno (koliko je to moguce za njega, jelte).
renne Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 To je zato što ne emituju iz nekog razloga WSS, pa uređaji ne znaju kako da podese sliku
Takeshi Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 sudar titana. kako tasovcu uspeva da bude ovoliko iritantan u nastupu!? Тасовац писао Бујошевићу Одговор генералног директора РТС-а министру културе и информисања Ново писмо Тасовца Бујошевићу
svashtabezneshto Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Tasovac dripac, Bujošević pička (premijer zna, vi, ministre, ne znate, i ne radite svoj posao!).
James Marshall Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 sudar titana. kako tasovcu uspeva da bude ovoliko iritantan u nastupu!? Тасовац писао Бујошевићу Одговор генералног директора РТС-а министру културе и информисања Ново писмо Тасовца Бујошевићу Izgleda imaju neko interno takmičenje unutar Vlade i SNS. Glavna nagrada - sedmodnevni boravak u rčma Najvećeg i najljepšeg.
Venom Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Tasovac dripac, Bujošević pička (premijer zna, vi, ministre, ne znate, i ne radite svoj posao!). To je to. Mada je ipak lepo kad se neko, bilo ko, Tasovcu popisa u frizuru.
stoka Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 (edited) Možda je najbliže istini da su obojica dobri u svojim profesijama, ali su kao menadžeri - velike nule, i obojica ne zaslužuju da budu na mestima na kojima su ... Bujke iritira sa pokušajima da dokaže da 3.300 zaposlenih u RTS-u i nije tako mnogo, a Taso u Vuletu traži očinsku figuru, čovek bez ličnog integriteta, kukavica ... Kao stvoren za neku stranku ... Edited December 12, 2015 by stoka
stoka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 bujke, taso, vule... stoka bog! Treba imati razumevanja za sve ljude i odnositi se prema svakom sa simpatijama. Baš kad poželiš da isprazniš šaržer na nekom ko te iritira, odbrojiš do 10 i pokušaš svakog čoveka da razumeš u totalitetu svih njegovih mana i vrlina ...
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Možda je najbliže istini da su obojica dobri u svojim profesijama, ali su kao menadžeri - velike nulebujke se dokazao u politici kao menadžer, to mi je jasno. a da li znaš na šta je ličila beogradska filharmonija pre tasovca?
stoka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 bujke se dokazao u politici kao menadžer, to mi je jasno. a da li znaš na šta je ličila beogradska filharmonija pre tasovca? On je samo privukao pažnju nekonvencionalnim izgledom i marketinškim kampanjama, ali nije to nešto uticalo da ljudi idu više na njihove nastupe ...
Recommended Posts