November 30, 20159 yr Meni je sbb. Pa ne znam, Vucko je bio sav spljosten, pa razvucen, a tek kad sam sliku podesio na 4:3 izgledao je normalno (koliko je to moguce za njega, jelte).
December 1, 20159 yr To je zato što ne emituju iz nekog razloga WSS, pa uređaji ne znaju kako da podese sliku
December 11, 20159 yr sudar titana. kako tasovcu uspeva da bude ovoliko iritantan u nastupu!? Тасовац писао Бујошевићу Одговор генералног директора РТС-а министру културе и информисања Ново писмо Тасовца Бујошевићу
December 12, 20159 yr Tasovac dripac, Bujošević pička (premijer zna, vi, ministre, ne znate, i ne radite svoj posao!).
December 12, 20159 yr sudar titana. kako tasovcu uspeva da bude ovoliko iritantan u nastupu!? Тасовац писао Бујошевићу Одговор генералног директора РТС-а министру културе и информисања Ново писмо Тасовца Бујошевићу Izgleda imaju neko interno takmičenje unutar Vlade i SNS. Glavna nagrada - sedmodnevni boravak u rčma Najvećeg i najljepšeg.
December 12, 20159 yr Tasovac dripac, Bujošević pička (premijer zna, vi, ministre, ne znate, i ne radite svoj posao!). To je to. Mada je ipak lepo kad se neko, bilo ko, Tasovcu popisa u frizuru.
December 12, 20159 yr Možda je najbliže istini da su obojica dobri u svojim profesijama, ali su kao menadžeri - velike nule, i obojica ne zaslužuju da budu na mestima na kojima su ... Bujke iritira sa pokušajima da dokaže da 3.300 zaposlenih u RTS-u i nije tako mnogo, a Taso u Vuletu traži očinsku figuru, čovek bez ličnog integriteta, kukavica ... Kao stvoren za neku stranku ... Edited December 12, 20159 yr by stoka
December 13, 20159 yr bujke, taso, vule... stoka bog! Treba imati razumevanja za sve ljude i odnositi se prema svakom sa simpatijama. Baš kad poželiš da isprazniš šaržer na nekom ko te iritira, odbrojiš do 10 i pokušaš svakog čoveka da razumeš u totalitetu svih njegovih mana i vrlina ...
December 13, 20159 yr Možda je najbliže istini da su obojica dobri u svojim profesijama, ali su kao menadžeri - velike nulebujke se dokazao u politici kao menadžer, to mi je jasno. a da li znaš na šta je ličila beogradska filharmonija pre tasovca?
December 13, 20159 yr bujke se dokazao u politici kao menadžer, to mi je jasno. a da li znaš na šta je ličila beogradska filharmonija pre tasovca? On je samo privukao pažnju nekonvencionalnim izgledom i marketinškim kampanjama, ali nije to nešto uticalo da ljudi idu više na njihove nastupe ...