Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Ma nije tu pitanje ko je prvi , nego "ja bi onako kao onaj.." a jedino sto imas to je gde ces da emitujes...

Posted

e jebi ga sad, tonski to moze da se odradi odlicno, a ni video ne bi trebalo da bude problem.

mislim, kad bi bendovi znali da sviraju, kao prvo, a i kad bi tehnicka ekipa htela da se potrudi.

jedini ozbiljan problem koji ja vidim je scenografija. i nemojte me zajebavati sa ivanom ivackovicem, molim vas.

Posted

i nemojte me zajebavati sa ivanom ivackovicem, molim vas.

baš vala  :lolol:

Posted

Emisija nije za mene, ništa novo neću videti ništa novo čuti. Ako mi je tv uključen kad ide odslušaću je, nije neprijatna

da bih promenila kanal.

Voditelj (on je glumac, ako se ne varam?) je simpatičan klinac kome muzika i nije nešto preterano bitna u životu,

ali nije ni potencijalnim gledaocima, tako da...to je to.

Možda se samougasi do kraja sezone, kad izvrte sve bendove koji su u ponudi, a možda pokrene neke nove klince da se bave muzikom.

Treba im dati šansu. 

Posted (edited)

gosti su manje više ti koji nastupaju. neverne bebe nikada

Možemo da se složimo oko vrste muzike koju prezentuju, ali je činjenica da su Zuba i ostali iz benda prekaljeni i odlični instrumentalisti i sjajno zvuče u nastupima ...

Bilo bi genijalno da emisiju vodi Marko Janković ...

Edited by stoka
Posted

Odlicna bi sinoc epizoda. Glumac bolje da batali glumu i posveti se najavljivanju ljudi i priloga.

Posted

ovaj stoka ili ima 70 godina ili je marko jankovic himself, nema druge...

Posted

reketasi nezadovoljni :(

www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:576588-Ko-pozeli-placace-pretplatu

Posted

eto da se jednom slozimo

Posted

Zabranjeno je na forumu otkrivati identitet forumaša, čak i javno pretpostavljati njihov identitet ...

Posted (edited)

Odakle regrutuju ove snajke na Slagalici, lebe mekani...

Edit-Kristina Radenković

slučajno poslato sa TT

Edited by vookela
Posted

ova?

kristina-radenkovic4.jpg

pa vidiš valjda, u teretani...

Posted

Ali kako koja dodje u slagalicu zatrudni, pa je onda zameni ona sto je upravo dosla sa porodiljskog i tako u krug...