Frank Pembleton Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Ma nije tu pitanje ko je prvi , nego "ja bi onako kao onaj.." a jedino sto imas to je gde ces da emitujes...
aram Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 e jebi ga sad, tonski to moze da se odradi odlicno, a ni video ne bi trebalo da bude problem. mislim, kad bi bendovi znali da sviraju, kao prvo, a i kad bi tehnicka ekipa htela da se potrudi. jedini ozbiljan problem koji ja vidim je scenografija. i nemojte me zajebavati sa ivanom ivackovicem, molim vas.
Аврам Гојић Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 i nemojte me zajebavati sa ivanom ivackovicem, molim vas. baš vala
svashtabezneshto Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Emisija nije za mene, ništa novo neću videti ništa novo čuti. Ako mi je tv uključen kad ide odslušaću je, nije neprijatna da bih promenila kanal. Voditelj (on je glumac, ako se ne varam?) je simpatičan klinac kome muzika i nije nešto preterano bitna u životu, ali nije ni potencijalnim gledaocima, tako da...to je to. Možda se samougasi do kraja sezone, kad izvrte sve bendove koji su u ponudi, a možda pokrene neke nove klince da se bave muzikom. Treba im dati šansu.
stoka Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 (edited) gosti su manje više ti koji nastupaju. neverne bebe nikadaMožemo da se složimo oko vrste muzike koju prezentuju, ali je činjenica da su Zuba i ostali iz benda prekaljeni i odlični instrumentalisti i sjajno zvuče u nastupima ... Bilo bi genijalno da emisiju vodi Marko Janković ... Edited November 13, 2015 by stoka
hefaca Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Odlicna bi sinoc epizoda. Glumac bolje da batali glumu i posveti se najavljivanju ljudi i priloga.
aram Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 ovaj stoka ili ima 70 godina ili je marko jankovic himself, nema druge...
katamaran Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 reketasi nezadovoljni :( www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:576588-Ko-pozeli-placace-pretplatu
Haralampije Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 ovaj stoka ili ima 70 godina ili je marko jankovic himself, nema druge... eto da se jednom slozimo
stoka Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 ovaj stoka ili ima 70 godina ili je marko jankovic himself, nema druge... Zabranjeno je na forumu otkrivati identitet forumaša, čak i javno pretpostavljati njihov identitet ...
stajebrebilo Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 (edited) Odakle regrutuju ove snajke na Slagalici, lebe mekani... Edit-Kristina Radenković slučajno poslato sa TT Edited November 16, 2015 by vookela
Hamlet Strašni Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 priča o kristini bačena na selebriti drul
ubibobi Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Ali kako koja dodje u slagalicu zatrudni, pa je onda zameni ona sto je upravo dosla sa porodiljskog i tako u krug...
Recommended Posts