Hella Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Toliko u kakvom se stanju nalazimo +1 za vreme tadića je narod imao čak 387 dinara da baca na televizor a danas jedva 150
Haralampije Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Prepoznaje se Cukin umetnički rukopis u ovoj emisiji sa tri grupe u studiju ... jebo Cuku i njegov doprinos r'n'r , inace ovo je cista kopija sa retko antipaticnim voditeljom bukvalno su procenili da vecina ljudi nema da izdvoji jos 500 dinara za rts mesecno, pa su spustili na "prihvatljivih" 150. Toliko u kakvom se stanju nalazimo imai toga ali pre svega se mislilo na rejting i prolecne izbore
teacher Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Dzejms Ruf, zapamtimo to ime, neko je moodo iz MMF-a. Njemu se pripisuje ingeniozni zakljucak da se penzije i plate u javnom sektoru mogu povecati (simbolicno svakako),a da se taj trosak moze nadomestiti povecanjem akciza na gorivo. Sledeci ove visokoumne ideje, AV je dosao do ideje za pretplatu (tj. jedan njen deo) - podicice akcize. Svi nasi problemi - veliki i mali, nestace podizanjem akciza. Dzejms Ruf da dobije ulicu u Beogradu! Neka se ovogodišnji Zlatni poligraf dodeli tom velikanu ekonomske misli!
gospa buba Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Neka se ovogodišnji Zlatni poligraf dodeli tom velikanu ekonomske misli! najveci deo nashih zabluda proistiche iz ideje da je kod nas na vlasti sam olosh, a kod njih vishestruki nobelovci, jogi majstori koji se hrane gledanjem u sunce. a ono armije lazara krstica
aram Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 jebo Cuku i njegov doprinos r'n'r , inace ovo je cista kopija sa retko antipaticnim voditeljom kopija cega?
Frank Pembleton Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Možda Džuls Holanda? Znam, znam poslato sa WC šolje by BVK
aram Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 pa brate, ni dzuls nije bio bas prvi koji je dosao na tu genijalnu ideju da dovede bendove da sviraju u studiju. pre hiljadu i prvi.
AcaRadio Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Ja čuo iz nekih izvora da za većinu tih nastupa u 3BZ, izvođači (pogotovo "jača" imena) nose kući multitrekove koje tu snime pa ispravljaju greške, doteruju i čak brišu kompletne trekove i ponovo snimaju deonice kako im volja, a onda vrate nazad RTS-u da sve zvuči superstrava.
kud u maglu Simoviću Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 pa brate, ni dzuls nije bio bas prvi koji je dosao na tu genijalnu ideju da dovede bendove da sviraju u studiju. pre hiljadu i prvi. naravno da nije samo pitanju live nastup, nego live nastup tri benda(kod džulsa je mislim 5). a boki perić je priča za sebe, čak je i cukov tekst tu manji problem.
teacher Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Ja čuo iz nekih izvora da za većinu tih nastupa u 3BZ, izvođači (pogotovo "jača" imena) nose kući multitrekove koje tu snime pa ispravljaju greške, doteruju i čak brišu kompletne trekove i ponovo snimaju deonice kako im volja, a onda vrate nazad RTS-u da sve zvuči superstrava. tako se radi svuda u svetu
aram Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 naravno da nije samo pitanju live nastup, nego live nastup tri benda(kod džulsa je mislim 5). a boki perić je priča za sebe, čak je i cukov tekst tu manji problem. kod dzulsa bude 5 jedino ako su bas velika imena, a nagovori ih da sviraju vise pesama. bilo je emisija i sa 8 bendova. sto ne menja stvar, slicnih programa je u americi bilo ihaj
svashtabezneshto Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Da pravite neku emisiju tog tipa koga bi zvali u goste a ko bi bio voditelj? Mislim da se klinke primaju na ovog malog voditelja i da zbog njega gledaju, to je valjda bio cilj.
Haralampije Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Da pravite neku emisiju tog tipa koga bi zvali u goste a ko bi bio voditelj? Mislim da se klinke primaju na ovog malog voditelja i da zbog njega gledaju, to je valjda bio cilj. ja bi stavio Bada,em bi bilo bolje muzike em se klinke loze na njega :)
kud u maglu Simoviću Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 (edited) gosti su manje više ti koji nastupaju. neverne bebe nikada. lista učesnika bi bila malo više apdejtovana sa aktuelnim top listama. a voditelj bi morao imati samu jednu predispoziciju, da razume ono što priča. cuko? što da ne. ivan ivačković npr. on mi pao na pamet na prvu. e možda neko od ovih aktuelnih radijskih sa prijemčivom facom Edited November 13, 2015 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts