Singer Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) ^Ne znam... gledam zbog Uroša haludže jedino Edited November 9, 2015 by Singer
koksy Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) Da li je iko upratio faktografski zajeb maloprije u Poteri prilikom pitanja "Ko je jedini igrač koji je postigao tri gola u finalu SP u fudbalu"? Lik odgovori da je Paolo Rosi, čak i tragač koji se nešto kanda zbunio, i priznaše, a opcija C je bio Džef Harst. WTF? ali, ali: ja kad sam bio jaaako mali Rosi jest zabio Švabama 3 komada. doduše, ograđujem se: stvarno sam bio mali. a i nemam pojma ko je ovaj Džef. edit> zajebo sam se za Rosija, nije se radilo o finalu. Edited November 9, 2015 by koksy
Jozef K. Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) Rosi je dao tri gola Brazilu 1982.g. To je bila utakmica za ulazak u polufinale. Edit: šteta što nisu uzeli 700.000, već samo 480.000. Odlična četvorka. Poslao tapatalk Edited November 9, 2015 by Jozef K.
hefaca Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Gledo sam samo drugu polovinu, jer sam sexperimentiso sandjelku i andriju i velkog vodju. Srame je.
Lezilebovich Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ma Debeli je najzanimljiviji, najopušteniji, a riba ima mnogo naporan glas, nekako njanjav. I sva je spuki. +1. A meni se čini i da ima najkompletnije znanje.
stoka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 U-Đu i Memedi se odlično zezaju, unose malo srpske razbarušenosti u prilično krut šablon licence kviza ...
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 molim za malu anketicu. da li ćete plaćati pretplatu? ako ne, zašto? hvala :)
Sestre Bronte Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 plaćam sve račune, tj svaki mesec završim sa dugom od 0 dinara zašto: to smatram reketom koji mora da se plati da bi me ostavili na miru tako kupujem moju nezavisnost i o njima razmišljam otprilike koliko mi je potrebno da plaćanja tehnički odradim odgovor, da, plaćaću pretplatu
renne Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 plaćam sve račune, tj svaki mesec završim sa dugom od 0 dinara zašto: to smatram reketom koji mora da se plati da bi me ostavili na miru tako kupujem moju nezavisnost i o njima razmišljam otprilike koliko mi je potrebno da plaćanja tehnički odradim odgovor, da, plaćaću pretplatu +1 na sve
radnik Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 plaćam sve račune, tj svaki mesec završim sa dugom od 0 dinara zašto: to smatram reketom koji mora da se plati da bi me ostavili na miru tako kupujem moju nezavisnost i o njima razmišljam otprilike koliko mi je potrebno da plaćanja tehnički odradim odgovor, da, plaćaću pretplatu al ga ubode ... +1 placao sam i onu proslu.
foto Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 da zbog radija i zbog domace produkcije, pa bila ona kakva god. kvantitet ce stvoriti kvalitet.
aram Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 ja iz objektivnih razloga necu, ali placam ovde :( dvesta evra, dvesta im... al dobro. u svakom slucaju, mislim da je to neophodno i dobro.
hefaca Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 molim za malu anketicu. da li ćete plaćati pretplatu? ako ne, zašto? hvala :) A to, kao, moze da se bira? Ako moze, onda svaka cast ovdasnjoj ekipi. Uglavno, uz kategoricno ne, idu psovke.
Recommended Posts