November 9, 20159 yr ^Ne znam... gledam zbog Uroša haludže jedino Edited November 9, 20159 yr by Singer
November 9, 20159 yr Da li je iko upratio faktografski zajeb maloprije u Poteri prilikom pitanja "Ko je jedini igrač koji je postigao tri gola u finalu SP u fudbalu"? Lik odgovori da je Paolo Rosi, čak i tragač koji se nešto kanda zbunio, i priznaše, a opcija C je bio Džef Harst. WTF? ali, ali: ja kad sam bio jaaako mali Rosi jest zabio Švabama 3 komada. doduše, ograđujem se: stvarno sam bio mali. a i nemam pojma ko je ovaj Džef. edit> zajebo sam se za Rosija, nije se radilo o finalu. Edited November 9, 20159 yr by koksy
November 9, 20159 yr Rosi je dao tri gola Brazilu 1982.g. To je bila utakmica za ulazak u polufinale. Edit: šteta što nisu uzeli 700.000, već samo 480.000. Odlična četvorka. Poslao tapatalk Edited November 9, 20159 yr by Jozef K.
November 10, 20159 yr Gledo sam samo drugu polovinu, jer sam sexperimentiso sandjelku i andriju i velkog vodju. Srame je.
November 10, 20159 yr Ma Debeli je najzanimljiviji, najopušteniji, a riba ima mnogo naporan glas, nekako njanjav. I sva je spuki. +1. A meni se čini i da ima najkompletnije znanje.
November 10, 20159 yr U-Đu i Memedi se odlično zezaju, unose malo srpske razbarušenosti u prilično krut šablon licence kviza ...
November 11, 20159 yr plaćam sve račune, tj svaki mesec završim sa dugom od 0 dinara zašto: to smatram reketom koji mora da se plati da bi me ostavili na miru tako kupujem moju nezavisnost i o njima razmišljam otprilike koliko mi je potrebno da plaćanja tehnički odradim odgovor, da, plaćaću pretplatu
November 11, 20159 yr plaćam sve račune, tj svaki mesec završim sa dugom od 0 dinara zašto: to smatram reketom koji mora da se plati da bi me ostavili na miru tako kupujem moju nezavisnost i o njima razmišljam otprilike koliko mi je potrebno da plaćanja tehnički odradim odgovor, da, plaćaću pretplatu +1 na sve
November 11, 20159 yr plaćam sve račune, tj svaki mesec završim sa dugom od 0 dinara zašto: to smatram reketom koji mora da se plati da bi me ostavili na miru tako kupujem moju nezavisnost i o njima razmišljam otprilike koliko mi je potrebno da plaćanja tehnički odradim odgovor, da, plaćaću pretplatu al ga ubode ... +1 placao sam i onu proslu.
November 11, 20159 yr da zbog radija i zbog domace produkcije, pa bila ona kakva god. kvantitet ce stvoriti kvalitet.
November 11, 20159 yr ja iz objektivnih razloga necu, ali placam ovde :( dvesta evra, dvesta im... al dobro. u svakom slucaju, mislim da je to neophodno i dobro.
November 11, 20159 yr molim za malu anketicu. da li ćete plaćati pretplatu? ako ne, zašto? hvala :) A to, kao, moze da se bira? Ako moze, onda svaka cast ovdasnjoj ekipi. Uglavno, uz kategoricno ne, idu psovke.