Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Dopisnica iz Brisela Nataša Jokič je VRHUNSKA novinarka.

Posted

Ja mislim da , recimo Bujosevic and Co blefira, i da bi on najradije da se ostane na budzetu.E sad koja cifra.....

Iskreno i ja bih bio za to da se oni finansiraju iz budzeta, uz naravno, ozbiljnu analizu troskova.

E sad sta je od toga moguce to je naravno kvaka 22...

ja pak mislim da bi bujošević bio najsretniji da ostane status kvo. oni dobijaju neku crkavicu kao i do sada, on ne mora da se bakće sa otpuštanjima, tako prodje koja godinica i eto zaslužene penzije. vuk sit, jaganjci na broju.

-_-

Posted

Pa to ti kažem...

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Šta je sa emisijom "U hodu", furaju ponovo reprize?

Posted (edited)

Kod Olivere-Olje Jovičević tema migranti sa Bliskog Istoka, iz Moskve se javlja Nenad-Neško Popović (valjda mu više glupo da stalno putuje u Srbiju, bolje da sedi kod svojih sponzora-gospodara) i priča kako Srbija treba da izgradi još lepši, veći i stariji zid od Mađara ... 

To bi bio najveći investicioni poduhvat u Srbiji, jedini zid, pored Kineskog, koji bi se video i iz svemira ...

Edited by stoka
Posted

Šta je sa emisijom "U hodu", furaju ponovo reprize?

Budzet....

Mada kome pa to nedostaje....

Posted

Muzika jes krš, al rb 1 ubedljivo najbolji radio, pitanje jutra je za ne propustiti, pišurija samo takva

Posted

Muzika jes krš, al rb 1 ubedljivo najbolji radio, pitanje jutra je za ne propustiti, pišurija samo takva

Je li Dušan Radulović i dalje u ekipi RB posle završetka direktorovanja?

Posted

Muzika jes krš

Kako kada, ima oaza vrlo probrane muzike (Kamidžorac, Ruža Rudić) različitih usmerenja.

Posted

Je li Dušan Radulović i dalje u ekipi RB posle završetka direktorovanja?

radulovic je valjda otisao u penziju.

btw, po njegovim recima od pre par godina, radio beograd (tri programa) ima oko 700 zaposlenih.

Posted

radulovic je valjda otisao u penziju.

btw, po njegovim recima od pre par godina, radio beograd (tri programa) ima oko 700 zaposlenih.

Mislim da Dule ima bar još nekoliko godina do penzije, mada onako bradat i sa lenonkama deluje matorije :) 

Posted

700 ljudi ?sta svi oni rade tamo?

Posted

Meni su fantastične te institucije tipa RTS, Narodna biblioteka i sl, gde imaš na stotine zaposlenih, a niko zadužen da odgovori na pitanja poslata na njihove zvanične imejl adrese ...

Posted

Какав је ово "Ја имам таленат", али са другим именом?