October 26, 20159 yr Ja mislim da , recimo Bujosevic and Co blefira, i da bi on najradije da se ostane na budzetu.E sad koja cifra..... Iskreno i ja bih bio za to da se oni finansiraju iz budzeta, uz naravno, ozbiljnu analizu troskova. E sad sta je od toga moguce to je naravno kvaka 22... ja pak mislim da bi bujošević bio najsretniji da ostane status kvo. oni dobijaju neku crkavicu kao i do sada, on ne mora da se bakće sa otpuštanjima, tako prodje koja godinica i eto zaslužene penzije. vuk sit, jaganjci na broju. -_-
October 27, 20159 yr Kod Olivere-Olje Jovičević tema migranti sa Bliskog Istoka, iz Moskve se javlja Nenad-Neško Popović (valjda mu više glupo da stalno putuje u Srbiju, bolje da sedi kod svojih sponzora-gospodara) i priča kako Srbija treba da izgradi još lepši, veći i stariji zid od Mađara ... To bi bio najveći investicioni poduhvat u Srbiji, jedini zid, pored Kineskog, koji bi se video i iz svemira ... Edited October 27, 20159 yr by stoka
October 27, 20159 yr Šta je sa emisijom "U hodu", furaju ponovo reprize? Budzet.... Mada kome pa to nedostaje....
October 29, 20159 yr Muzika jes krš, al rb 1 ubedljivo najbolji radio, pitanje jutra je za ne propustiti, pišurija samo takva
October 29, 20159 yr Muzika jes krš, al rb 1 ubedljivo najbolji radio, pitanje jutra je za ne propustiti, pišurija samo takva Je li Dušan Radulović i dalje u ekipi RB posle završetka direktorovanja?
October 29, 20159 yr Muzika jes krš Kako kada, ima oaza vrlo probrane muzike (Kamidžorac, Ruža Rudić) različitih usmerenja.
October 29, 20159 yr Je li Dušan Radulović i dalje u ekipi RB posle završetka direktorovanja? radulovic je valjda otisao u penziju. btw, po njegovim recima od pre par godina, radio beograd (tri programa) ima oko 700 zaposlenih.
October 30, 20159 yr radulovic je valjda otisao u penziju. btw, po njegovim recima od pre par godina, radio beograd (tri programa) ima oko 700 zaposlenih. Mislim da Dule ima bar još nekoliko godina do penzije, mada onako bradat i sa lenonkama deluje matorije :)
October 30, 20159 yr Meni su fantastične te institucije tipa RTS, Narodna biblioteka i sl, gde imaš na stotine zaposlenih, a niko zadužen da odgovori na pitanja poslata na njihove zvanične imejl adrese ...