beatakeshi Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Dopisnica iz Brisela Nataša Jokič je VRHUNSKA novinarka.
kud u maglu Simoviću Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ja mislim da , recimo Bujosevic and Co blefira, i da bi on najradije da se ostane na budzetu.E sad koja cifra..... Iskreno i ja bih bio za to da se oni finansiraju iz budzeta, uz naravno, ozbiljnu analizu troskova. E sad sta je od toga moguce to je naravno kvaka 22... ja pak mislim da bi bujošević bio najsretniji da ostane status kvo. oni dobijaju neku crkavicu kao i do sada, on ne mora da se bakće sa otpuštanjima, tako prodje koja godinica i eto zaslužene penzije. vuk sit, jaganjci na broju. -_-
Frank Pembleton Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Pa to ti kažem... poslato sa WC šolje by BVK
Friend Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Šta je sa emisijom "U hodu", furaju ponovo reprize?
stoka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) Kod Olivere-Olje Jovičević tema migranti sa Bliskog Istoka, iz Moskve se javlja Nenad-Neško Popović (valjda mu više glupo da stalno putuje u Srbiju, bolje da sedi kod svojih sponzora-gospodara) i priča kako Srbija treba da izgradi još lepši, veći i stariji zid od Mađara ... To bi bio najveći investicioni poduhvat u Srbiji, jedini zid, pored Kineskog, koji bi se video i iz svemira ... Edited October 27, 2015 by stoka
Frank Pembleton Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Šta je sa emisijom "U hodu", furaju ponovo reprize? Budzet.... Mada kome pa to nedostaje....
Duci Simonovic Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Muzika jes krš, al rb 1 ubedljivo najbolji radio, pitanje jutra je za ne propustiti, pišurija samo takva
ajgor Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Muzika jes krš, al rb 1 ubedljivo najbolji radio, pitanje jutra je za ne propustiti, pišurija samo takva Je li Dušan Radulović i dalje u ekipi RB posle završetka direktorovanja?
beatakeshi Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Muzika jes krš Kako kada, ima oaza vrlo probrane muzike (Kamidžorac, Ruža Rudić) različitih usmerenja.
Takeshi Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Je li Dušan Radulović i dalje u ekipi RB posle završetka direktorovanja? radulovic je valjda otisao u penziju. btw, po njegovim recima od pre par godina, radio beograd (tri programa) ima oko 700 zaposlenih.
ajgor Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 radulovic je valjda otisao u penziju. btw, po njegovim recima od pre par godina, radio beograd (tri programa) ima oko 700 zaposlenih. Mislim da Dule ima bar još nekoliko godina do penzije, mada onako bradat i sa lenonkama deluje matorije :)
stoka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Meni su fantastične te institucije tipa RTS, Narodna biblioteka i sl, gde imaš na stotine zaposlenih, a niko zadužen da odgovori na pitanja poslata na njihove zvanične imejl adrese ...
Cane Vukic Prebranac Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Какав је ово "Ја имам таленат", али са другим именом?
Recommended Posts