Haralampije Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 u porodičnom terminu između 1 i 3 ujutru ...
dvb-t manijak Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Tja, da ga nije prekinuo Bujke, prekinuo bi ga bekčić, gojković, zavisi ko je bio predsedavajući ... Previše dramatizujete, jer sve što ne ide u lajvu, emituje se odloženo, u porodičnom terminu između 1 i 3 ujutru ... Iako sam sklon teorijama zavere, ipak mislim da je sasvim slučajno prekinuto baš na tom izlaganju. Da smo neka normalna država koja zaista hoće u €U, Skupština bi imala svoj poseban program. Sada bar to može praktično bez ulaganja.
Haralampije Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Iako sam sklon teorijama zavere, ipak mislim da je sasvim slučajno prekinuto baš na tom izlaganju. Da smo neka normalna država koja zaista hoće u €U, Skupština bi imala svoj poseban program. Sada bar to može praktično bez ulaganja. vrlo moguce da si u pravu ali cak i u jebenoj zikinoj sarenici ne ubacuju reklame na pola recenice
katamaran Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Odlican je Zilijen Sad kad Bujketu dozvole da reketira i da pleni prasice naci ce se jos koja hiljada evra mesecno za njega.
stoka Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Bila jedna scena u supermarketu u "Beograđanci", čini mi se da je tada bio još uvek smešten "Maksi", pre nego što su se tu pozicionirali "Familija", a kasnije "Idea". Ulazi Žilijen u prodavnicu i, kako su na ulazu odmah bile novine, uzima jedan primerak, ali sa njima povlači drugi primerak, koji pada na pod. Žilijen samo pogleda te novine kao smrdljivi sir i nastavi dalje ... Bilo je za očekivati da se sagne, podigne novine i vrati ih na mesto ...
stoka Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) Baš je nekako jadan ovaj istoričar marković. Govori kao dačić ... ratko dmitrović, koji je trebalo da bude lustriran, možda i nešto drugo posle 5. oktobra 2000. godine, sedi u studiju RTS-a i drži moralne lekcije ... Rezime emisije će biti: svako ima pravo na svoje mišljenje, ukoliko se ono slaže sa većinskim ... Edited October 22, 2015 by stoka
stoka Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Naravno, niko se neće javno izjasniti da akademik Kole nema pravo na lični stav. Ali ova dvojica provlače tezu da on kao predsednik akademije mora da duva u istu nacionalnu tikvu ...
Hamlet Strašni Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Kad čujem dmitrovića da srbuje, poželim da budem ustaša
stoka Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) Što napadoše tasovca? Pa čovek mora da pita vučića za svoj stav ... Edited October 22, 2015 by stoka
Singer Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 jebo mater ovaj marković, stvarno mu nije trebalo ovo sa SPSom
Frank Pembleton Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 I sutra ima na RTV intervju sa njim u prostorijama SPS-a....
nisam ja Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Sta im znače ovi sport džinglovi usred kulturnog jelena, ovaj dnevnika?
Recommended Posts