Jump to content

Featured Replies

u porodičnom terminu između 1 i 3 ujutru ...

1991-THE-ADDAMS-FAMILY-008.jpg

• Replies 7.3k
  • Views 849.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Tja, da ga nije prekinuo Bujke, prekinuo bi ga bekčić, gojković, zavisi ko je bio predsedavajući ... 

Previše dramatizujete, jer sve što ne ide u lajvu, emituje se odloženo, u porodičnom terminu između 1 i 3 ujutru ...

Iako sam sklon teorijama zavere, ipak mislim da je sasvim slučajno prekinuto baš na tom izlaganju.

Da smo neka normalna država koja zaista hoće u €U, Skupština bi imala svoj poseban program. Sada bar to može praktično bez ulaganja.

Iako sam sklon teorijama zavere, ipak mislim da je sasvim slučajno prekinuto baš na tom izlaganju.

Da smo neka normalna država koja zaista hoće u €U, Skupština bi imala svoj poseban program. Sada bar to može praktično bez ulaganja.

vrlo moguce da si u pravu ali cak i u jebenoj zikinoj sarenici ne ubacuju reklame na pola recenice

Od zike se moze cuti nesto pametno...

Odlican je Zilijen

Sad kad Bujketu dozvole da reketira i da pleni prasice naci ce se jos koja hiljada evra mesecno za njega.

Bila jedna scena u supermarketu u "Beograđanci", čini mi se da je tada bio još uvek smešten "Maksi", pre nego što su se tu pozicionirali "Familija",  a kasnije "Idea". Ulazi Žilijen u prodavnicu i, kako su na ulazu odmah bile novine, uzima jedan primerak, ali sa njima povlači drugi primerak, koji pada na pod. Žilijen samo pogleda te novine kao smrdljivi sir i nastavi dalje ...

Bilo je za očekivati da se sagne, podigne novine i vrati ih na mesto ...

Baš je nekako jadan ovaj istoričar marković. Govori kao dačić ...

ratko dmitrović, koji je trebalo da bude lustriran, možda i nešto drugo posle 5. oktobra 2000. godine, sedi u studiju RTS-a i drži moralne lekcije ...

Rezime emisije će biti: svako ima pravo na svoje mišljenje, ukoliko se ono slaže sa većinskim ... 

Edited by stoka

pa svi rekoše da je kostić u pravu :huh:

Naravno, niko se neće javno izjasniti da akademik Kole nema pravo na lični stav. Ali ova dvojica provlače tezu da on kao predsednik akademije mora da duva u istu nacionalnu tikvu ...

Kad čujem dmitrovića da srbuje, poželim da budem ustaša :isuse:

:huh: olja prska™ tasovca u prajmtajmu

Što napadoše tasovca? Pa čovek mora da pita vučića za svoj stav ...

Edited by stoka

jebo mater ovaj marković, stvarno mu nije trebalo ovo sa SPSom :dry:

I sutra ima na RTV intervju sa njim u prostorijama SPS-a....

Sta im znače ovi sport džinglovi usred kulturnog jelena, ovaj dnevnika?