Jump to content

Featured Replies

Slucajno naleteo na Ko je kod Koje i ovo uopste nije lose :)

Pucaj! Ja se ne bojim tvoje smrti

Preteklo mi je lekova od poslednjeg nervnog sloma. Hocete neki?

• Replies 7.3k
  • Views 849.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Preporučujem Jutjub kanal kulturno-umetničke redakcije RTS i jedini serijal emisija zbog koje vredi plaćati pretplatu - "Vidik" se bavi filosofijskim promišljanjima istorije i aktuelnih fenomena. Gosti su najuvaženiji srpski filosofi mlađe i srednje generacije, među kojima se svojom kontemplativnom veštinom ističe Ivan Milenković. Naročita preporuka za emisiju na temu "Stvarnost ideja i čovek u njoj". Sjajna emisija!

"Видик" је напредак у програму али уме да буде промашена прича. Ту је и "Контекст 21". емисија о вестима из науке. Са друге стране, РТС 2, је најмање гледан програм.

Glavni urednik dnevnika "Danas" Zoran Panović rekao je u Dnevniku RTS, komentarišući proslavu povodom sedam godina rada SNS, da je to Vučićeva predstava jer je morao da zna šta će u svom govoru poručiti režiser Emir Kusturica. 

Srpska napredna stranka smatra da su optužbe RTS-a i njihovog analitičara Zorana Panovića da je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, režirao predstavu i politički napad na ambasadora Velike Britanije u Beogradu, Denisa Kifa, skandalozne. 

"Srpska napredna stranka ukazuje javnosti na činjenicu da Aleksandar Vučić nikada nije, niti će ikada kontrolisati govore svojih prijatelja, saradnika i gostiju, a režije i predstave uvek ćemo ostaviti RTS-u i raznim Panovićima", navodi se u saopštenju Službe za informisanje SNS. 

U kom se plakaru Bujke krije večeras?  :fantom:

Panović neočekivano oštar. Šta mu bi?

To u onom vecernjem dnevniku?

BTW sta je Kusta to laprdao?

opleo po englezima, kao nije slučajno što su oni doneli vest o priznanju kosova i sve u tom stilu. posle engleski ambasador napustio party, pa ga ovi vraćali

edit

http://youtu.be/KzKiknxvJpQ

Edited by kud u maglu Simoviću

Да је Куста споменуо савјетника Блера у том свом говору, можда бих и повјеровао да Вучић није режирао.

Edited by Cane Vukic Prebranac

Znas kad ce onih 50% srbalja da im plati taksu. Nikad.

A ni tad.

Ovih 50 nikad nije ni nameravalo.

17274959105624f22fe0807303198965_w640.jp

Sonja

Dokumentarni film o Sonji Savic, upravo na prvom

preteško za gledanje

Trpim

i ja, ali ću vjerovatno da se raspadnem nekad u toku večeri, možda i nakon filma.