James Marshall Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Zar nije Radoš najavio neki spin off projekat od Babe pod nazivom "Braća po materi", "po babine linije" ili tako nekako
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Cuo sam da krece da se snima nova sezona Babe.u pitanju je film, koji verujem da će biti pretočen u serijuako se pogode™
Cane Vukic Prebranac Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Могу ли некако да се погоде да он више никад не снима серије?
hefaca Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) Kad je baba rasturala, sirotinja raja placase najvise haraca. Neka cepa radasin. On je manji problem od zala za "kvalietnim" studi(j)om 3, koji ce od sata nedeljno da preraste u 5x3h pre podne od 9 do 12. Tri sata da vrte 3 recenice. Znao sam da ukidanje nece na dobro dizadje. Edited October 2, 2015 by hefaca
Frank Pembleton Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Kad je baba rasturala, sirotinja raja placase najvise haraca. Neka cepa radasin. On je manji problem od zala za "kvalietnim" studi(j)om 3, koji ce od sata nedeljno da preraste u 5x3h pre podne od 9 do 12. Tri sata da vrte 3 recenice. Znao sam da ukidanje nece na dobro dizadje. Da zaposle resurse...Majko mila...
James Marshall Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 RTS probija novo dno - kod Žike red Šenbruna i valcera a potom red DJ Krmka
Frank Pembleton Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Znaci ovi sto su propali sa studiom 3 ce imati popodnevni sou a Rad zirav ce da radi nedeljno popodne...Dosad nevidjeno!
hefaca Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Repriziraš postove kao RTS serije!I ovog jutra, odlicna emisija.Posebno zikina pitalica koji austrujski car je grunuo na srbe 1914?
April Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Večeras od 21.05 na RTS 2 - Višnjik JDP u postavci Dejana Mijača
katamaran Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) "Nije primereno da TV pretplata bude dobrovoljna kao do sada. Smatramo da treba da bude obavezna kao u Hrvatskoj gde ljudi ne mogu da prime platu ukoliko je nisu platili", rekao je Bujošević u Skupštini grada Niša nakon javne rasprave posvećene programskim sadržajima RTS-a. Koja je ovo reketaska banda... Ne pada mi na pamet dinar da im dam. Mars u pay pakete ako vam zinulo dupe da naplacujete pa neka vas uzme ko hoce. Banda smislila da pusta Zikinu Sarenicu i usput reketira. Edited October 8, 2015 by katamaran
Recommended Posts