Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

čovek se kretao u dva automobila sa petoro ljudi u pratnji. ko je to plaćao? RTS mi?

vodio 3 televizije. ako se nije nafatirao u vreme BK, za početak, ne znam onda kad je

Posted

čovek se kretao u dva automobila sa petoro ljudi u pratnji. ko je to plaćao? RTS mi?

vodio 3 televizije. ako se nije nafatirao u vreme BK, za početak, ne znam onda kad je

tad je lova bila smešna, za ovo sada

jedna serija x 2-3-4-5 sezona, eto love. gde su razni reketi za šarenice™...

nakupi se

Posted

a nekada je nosio pistolj u najlon kesi...

Posted

a nekada je nosio pistolj u najlon kesi...

Uhhh ne pominji...
Posted (edited)

ma samo ga dugo znam pa se uvek setim toga.

edit:

poslednjih 15 god me nije zanimao pa nisam ni znao za toliki eskort

Edited by foto
Posted

Mi placali nego sta.Ocevidac mi je pricao pre x godina scenu kad T prica telefonom,malo je u prostoriji malo izlazi na balkon/terasu.Dok on telefonira napolju pada kisa i za njim trcka posilni sa sve kisobranom:kad bi ovaj izasao napolje ovaj drugi otvara kisobran i pazi da T ne okisne ,kad bi ovaj opet usao unutra  kisobran se zatvara.Kao da je Tito jebote!

Posted (edited)

Ponedeljak rano jutro na radio Beogradu

Vest da je tajlandu otvoren muzej korupcije. Detalji o postavci. A onda pozivi slusalaca sa predlozima za srbiju. Redom se predlazu: muzej laznih obecanja, muzej manipulacije, muzej slihtara, muzej komunistickog terora, muzej cetnickog terora, muzej demokratskog terora... I tako... Bar da je neko predlozio otvaranje narodnog muzeja.

Edited by hefaca
Posted

Da li je ovo pravo mesto za ovaj post ne znam ali s obzirom da na Deponiji ne nalazim adekvatno mesto - evo ga ovde :

Mali rezime jucerasnjeg (25.09.) TV programa:

- Dnevnik 2 na RTS 1 -> Premijer Zoran Milanovic (Live)

...u isto vreme...

- Dnevnik 2 na HRT 1 -> Premijer Aleksandar Vucic (Live)

...posle dnevnika...

- RTS 1 - Film: Umri muski 3 - "Sa osvetom" (film snimljen 1995.)

...u isto vreme...

- HRT 1 - Film: Umri muski 3 - "Sa osvetom" (film snimljen 1995.)

...plus kao bonus...

- danas je RTS 1 prikazao (a evo ga i nocas u reprizi) film - Braca po materi

Mozda je bilo i jos necega, al` nekako mi promaklo

Zakljucak, hm...

Posted

Braću po materi su puštali posljednja tri dana, kao seriju, što je još simptomatičnije, počeli baš kad je počelo sranje na granici (od srijede)

Posted (edited)

Braću po materi su puštali posljednja tri dana, kao seriju, što je još simptomatičnije, počeli baš kad je počelo sranje na granici (od srijede)

au...jos veci heavy ako je tako. moja opazanja su samo iz saltanja kanala

i taman da krenem u horizontalnu, opet daljinski ... na HRT 1 neka emisija Ekumena - gost Vladika Porfirijem a onda ukljucenje Luciana Prelevica (zanimljivo mi ime, priznajem) Rabina u RH, pa malo spinovanja, anketa medju slucajnim prolaznicima koju je priredio izvesni gosn. Culjak (pomislih da se Saan povampirio) - tipa "dziv, dziv, dziv - niko nije kriv", pa onda ide prilog sa rijeckim pastorom ...

nego ovaj Porfirije onaj iz RRA ?

pa ko koga ovde zajebava ?

Edited by manitu
Posted

Porfirije je sad episkop zagrebačko-ljubljanski, ali da, to je onaj iz RRA

Posted

Treba videti one najave programa sto idu uz novine. Ja to bacam

Posted

Braca po materi su nedeljama.u najavi. Rts koristi hrtov studio. Logo im je slican. Jedino hrt ima malo vecu pretplatu. I tako...

Posted

RTS mesecima unazad subotom uveče ima domaći ratni film.

Nema neposredne veze sa najnovijim dešavanjima.

I Braća po materi su najavljena pre 15-ak dana tako da ni to nije u neposrednoj vezi sa odnosima sa Hrvatskom.

Prekognicija. :)