Singer Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 čovek se kretao u dva automobila sa petoro ljudi u pratnji. ko je to plaćao? RTS mi? vodio 3 televizije. ako se nije nafatirao u vreme BK, za početak, ne znam onda kad je
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 čovek se kretao u dva automobila sa petoro ljudi u pratnji. ko je to plaćao? RTS mi? vodio 3 televizije. ako se nije nafatirao u vreme BK, za početak, ne znam onda kad je tad je lova bila smešna, za ovo sadajedna serija x 2-3-4-5 sezona, eto love. gde su razni reketi za šarenice™... nakupi se
foto Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 čovek se kretao u dva automobila sa petoro ljudi u pratnji. ko je to plaćao? RTS mi? a nekada je nosio pistolj u najlon kesi...
Frank Pembleton Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 a nekada je nosio pistolj u najlon kesi...Uhhh ne pominji...
foto Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) ma samo ga dugo znam pa se uvek setim toga. edit: poslednjih 15 god me nije zanimao pa nisam ni znao za toliki eskort Edited September 19, 2015 by foto
Haralampije Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 čovek se kretao u dva automobila sa petoro ljudi u pratnji. ko je to plaćao? RTS mi? vodio 3 televizije. ako se nije nafatirao u vreme BK, za početak, ne znam onda kad je Mi placali nego sta.Ocevidac mi je pricao pre x godina scenu kad T prica telefonom,malo je u prostoriji malo izlazi na balkon/terasu.Dok on telefonira napolju pada kisa i za njim trcka posilni sa sve kisobranom:kad bi ovaj izasao napolje ovaj drugi otvara kisobran i pazi da T ne okisne ,kad bi ovaj opet usao unutra kisobran se zatvara.Kao da je Tito jebote!
hefaca Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Ponedeljak rano jutro na radio Beogradu Vest da je tajlandu otvoren muzej korupcije. Detalji o postavci. A onda pozivi slusalaca sa predlozima za srbiju. Redom se predlazu: muzej laznih obecanja, muzej manipulacije, muzej slihtara, muzej komunistickog terora, muzej cetnickog terora, muzej demokratskog terora... I tako... Bar da je neko predlozio otvaranje narodnog muzeja. Edited September 23, 2015 by hefaca
manitu Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Da li je ovo pravo mesto za ovaj post ne znam ali s obzirom da na Deponiji ne nalazim adekvatno mesto - evo ga ovde : Mali rezime jucerasnjeg (25.09.) TV programa: - Dnevnik 2 na RTS 1 -> Premijer Zoran Milanovic (Live) ...u isto vreme... - Dnevnik 2 na HRT 1 -> Premijer Aleksandar Vucic (Live) ...posle dnevnika... - RTS 1 - Film: Umri muski 3 - "Sa osvetom" (film snimljen 1995.) ...u isto vreme... - HRT 1 - Film: Umri muski 3 - "Sa osvetom" (film snimljen 1995.) ...plus kao bonus... - danas je RTS 1 prikazao (a evo ga i nocas u reprizi) film - Braca po materi Mozda je bilo i jos necega, al` nekako mi promaklo Zakljucak, hm...
James Marshall Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Braću po materi su puštali posljednja tri dana, kao seriju, što je još simptomatičnije, počeli baš kad je počelo sranje na granici (od srijede)
manitu Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) Braću po materi su puštali posljednja tri dana, kao seriju, što je još simptomatičnije, počeli baš kad je počelo sranje na granici (od srijede) au...jos veci heavy ako je tako. moja opazanja su samo iz saltanja kanala i taman da krenem u horizontalnu, opet daljinski ... na HRT 1 neka emisija Ekumena - gost Vladika Porfirijem a onda ukljucenje Luciana Prelevica (zanimljivo mi ime, priznajem) Rabina u RH, pa malo spinovanja, anketa medju slucajnim prolaznicima koju je priredio izvesni gosn. Culjak (pomislih da se Saan povampirio) - tipa "dziv, dziv, dziv - niko nije kriv", pa onda ide prilog sa rijeckim pastorom ... nego ovaj Porfirije onaj iz RRA ? pa ko koga ovde zajebava ? Edited September 26, 2015 by manitu
James Marshall Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Porfirije je sad episkop zagrebačko-ljubljanski, ali da, to je onaj iz RRA
ultra plasticni Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Treba videti one najave programa sto idu uz novine. Ja to bacam
hefaca Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Braca po materi su nedeljama.u najavi. Rts koristi hrtov studio. Logo im je slican. Jedino hrt ima malo vecu pretplatu. I tako...
svashtabezneshto Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 RTS mesecima unazad subotom uveče ima domaći ratni film. Nema neposredne veze sa najnovijim dešavanjima. I Braća po materi su najavljena pre 15-ak dana tako da ni to nije u neposrednoj vezi sa odnosima sa Hrvatskom. Prekognicija. :)
Recommended Posts