September 14, 20159 yr Nenadoknadiv gubitak za srpsku televiziju uopšte, udarac od koga će se rts teško oporaviti :)
September 14, 20159 yr Jel ovaj Pantelić bio nešto bolestan? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока jeste neshto zeshce i oba deteta su mu bolesna (vrste dijabetes ili tako neshto). bio na televizoru pre nekoliko, kod balkanse ulice. potpuno ok chovek, jezivo pouchna emisija, ali zaista. svako ko ima neku frku i javna je osoba i ima petlju da izadje iz ormara, mozda nije ni svestan koliko dobra chini anonimnim sapatnicima, ali to nema cenu. te svaka chast i orna sam da ga posmatram u tom novom svetlu. Edited September 14, 20159 yr by gospa buba
September 16, 20159 yr jeste neshto zeshce i oba deteta su mu bolesna (vrste dijabetes ili tako neshto). bio na televizoru pre nekoliko, kod balkanse ulice. potpuno ok chovek, jezivo pouchna emisija, ali zaista. svako ko ima neku frku i javna je osoba i ima petlju da izadje iz ormara, mozda nije ni svestan koliko dobra chini anonimnim sapatnicima, ali to nema cenu. te svaka chast i orna sam da ga posmatram u tom novom svetlu. Ta emisija je sranje, i on je onako u njoj cirkuzant.Ali nemate pojma koliko je on dobar čovek. Spreman da pomogne, nikoga ne gleda sa visine. Zaista zlata vredan. Znam za jedno 5-6 ljudi koji su imali zrdravstvene probleme oko kojih se toliko iscimao da je to neverovatno. A te ljude je znao onako površno.
September 16, 20159 yr Ако је вјеровати Куриру, укинут Студио 3, и Наташа Миљковић напушта РТС.Uh jbteeee.Taj studio 3 je bio takav blam... Još ostaje ona emisija one šatro stiliskinje koja nam priča "...o fenomenima modernog društva..."
September 19, 20159 yr Na RTS 2 Autoluminescent, film o Rolandu Hauardu. Alal vera, Bujke. p.s. Toliko je bilo dobro da nisam ćeri pričao priču pred spavanje...ovo je bila priča za tatu Edited September 19, 20159 yr by April
September 19, 20159 yr čuo pre neki dan masan trač pa reko da ga podelim. tijanićeva ostavinska rasprava je teška 15 mil. €
September 19, 20159 yr đe ima trača ima i istine čuh od upućenog čoeka i u svet i u gradska dešavanja™