Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Koliko se sećam, problem je bio i što su poslanici iz delova rsk koji su se reintegrisali po z4 imali većinu u skupštini i nisu hteli da ga prihvate

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

znam da može da zvuči nerealno, ali pitanje je koliki je zapravo bio uticaj miloševića na srbe u rsk tada. sankcije prema rs su uveliko trajale, a u kraijini je to doživljavano kao izdaja, pogotovu što z4 planom nisu pominjane oblasti zapadne slavonije, a istočna slavonija bi bila predata pod kontrolu hrvatske u roku od dve godine, a i ovaj deo krajine je bio podeljen na glinu i knin.

posle pogledanog filma glavni utisak mi je bio da tamo(rsk) niko nije bio u stanju da sagleda širu sliku. nešto poput sagledavanja pada berlinskog zida nešto ranije u srbiji

Posted

Setite se da 93 nije uspeo rs da natera da prihvati sporazum. Ono kad je Micotakis bio

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

• 2 weeks later...
Posted

Na PTC2 koncert Dzon Meklafina, ali za njih je to Dzim :isuse:

dzim-dzon1.jpg

Posted (edited)

Vi očekujete da nove generacije, stasale uz Cecu, Vecu, Jecu i ponekad Džeja, znaju ko je g-din Meklaflin?! Pa na Radiju 202 bilo je par žešćih blamova mlađih voditeljki. Eto baš danas prilikom odjave pesme jedna od njih kaže da je to bila stvar Paula Simona. Dakle, njegovo ime i prezime izgovorila je baš onako kako se piše, drugim rečima verovatno nije ni čula za umetnika ...    

Edited by stoka
Posted (edited)

Na PTC2 koncert Dzon Meklafina, ali za njih je to Dzim :isuse:

Пре једно 10 година су направили још бољу акцију, најавили су снимак Џез концерта Ентом бенда.

Који бенд је у ствари било:

Edited by vathra
Posted

Pošto večeras nema ništa od prenosa tekme, unapred jedna "velika pohvala" za člana "evropske radiodifuzne unije"!!! Gospodo, ne znam zašto postojite!? :angry:

Posted

Kazu ima na Areni 3, a ja nemam Arenu...

Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока

Posted

ima na BHTV, na Federalnoj TV, na RTRS...

Posted

Tenks

slučajno poslato sa TT

Posted

pre neki dan se na rtsu na vestima prosuo neki hidrogen peroksid. 10 minuta sam mislila shta se prosulo. praktichno gledano, sa njima je gotovo u tom smislu. ni oni ne mogu dobiti bolji kadar nego shto ga dobijaju blic/kurir i ostalo drushtvo. maksimalno bi mogli da malo doedukuju, ali ko ce da se aka oko toga, danas jedne vesti, sutra druge vesti, koga briga...

Posted

Emisija o Arsenu, kao voditeljku dovedu Natašu Miljković - kakav transfer blama, snalazi se kao slon u staklarskoj radnji  :isuse:

Posted

Bolje da su pustili TV lica no ovo.

Posted

Ono kad ekipi koja mu je došla na gajbu na kraju kaže "Ajte sad, pođite doma, dosta ste bili, a ja sam star i umoran"  :cool:

Posted (edited)

Jao blam za blamom, žena samo čita košuljicu, nikad nije gledala ni snimak koncerta iz '87, još se ubjeđuje sa Borom da nije ništa isječeno, a priča se o koncertu Bore i Arsena, tako je to kad dovedeš nekog ko misli da je centralna figura emisije

Alal krasni RTS-u na omažu Arsenu, bolje da nisu ništa ni radili, samo koncert njegov da su pustili iz SC, bilo bi dosta. Sad i Cuko, makar pristojno priča o njemu, ali voditeljka...

Edited by James Marshall