hefaca Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Pa zabavni je uticajniji. Informativa ti nudi ono sto bi vlas tela da se konzumira. Saberes i podelis sa 2. Ovako vlas te smatra izdajnikom skidajuci te sa finansijske sise, a "opozicija" bezmudim slihtarama. Raji ne mos ugoditi javnu kucu. Daj leba i igara. Najvece poverenje rts je imao, kad su baba, rodja sa sela, rodja sojic i ranjeni oro imali share preko 70%. Dnevnik je iso preko 50. Sad ne prelazi 30%. Edited July 21, 2015 by hefaca
stoka Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Olja će zaraditi plus jedino ako bude proterala radoša bajića sa RTS-a ...
hefaca Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Serijski i igrani program spada u filmsku redakciju eventualno kod cika braduljice. Sta ti smetaju bajiceva sela i proseravanja? Gora su sotrina i gorcinova "ljubavisanja"
Tihajeza Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Serijski i igrani program spada u filmsku redakciju eventualno kod cika braduljice. Sta ti smetaju bajiceva sela i proseravanja? Gora su sotrina i gorcinova "ljubavisanja" Smetaju jer prikazuju srpsko selo romantičarski naivno, neuko i nazadno. Radoš je likove (po sopstvenom priznanju) radio prema svojoj babi i dedi. On ima oko 60 godina, pa vi računajte koliko je generacija preskočio. Pa tako imamo ljude sa sela koje čudi avion što leti, nisu nikad bili u banci, kada vide bilo koga iz grada odesku im se noge i od zabezeknutosti zaborave da pričaju, idu u prosidbu kako lepi običaji 18. veka nalažu, ili npr. bacaju čini kada se posvađaju sa nekim. Serija je uvredljiva za ljude sa sela.
Hamlet Strašni Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 A pretera ga. U banci nije bio samo onaj pivodivi klošar crkvenjak. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
gospa buba Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Smetaju jer prikazuju srpsko selo romantičarski naivno, neuko i nazadno. Radoš je likove (po sopstvenom priznanju) radio prema svojoj babi i dedi. On ima oko 60 godina, pa vi računajte koliko je generacija preskočio. Pa tako imamo ljude sa sela koje čudi avion što leti, nisu nikad bili u banci, kada vide bilo koga iz grada odesku im se noge i od zabezeknutosti zaborave da pričaju, idu u prosidbu kako lepi običaji 18. veka nalažu, ili npr. bacaju čini kada se posvađaju sa nekim. Serija je uvredljiva za ljude sa sela. serija je (mozda) uvredljiva za mlade ljude sa sela, bar bih se ja odluchila da mislim tako. ali za baba cvetanku je toliko istinita, da bi mogla da gadja kamenjem iz kukuruza i reditelja i producenta, ukoliko su razlichiti ljudi u pitanju ^_^. i da je nishta ne bude sramota. posle i da baci chini...
hefaca Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Nisam bas pratio seriju da bih mogao da dam ruku za to da: u seriji postoje mladi koji su se odselili u grad ili u inostranstvo; da ima mladih koji dalje od trstenika nisu otisli; da ima i mlada doktorica. Znam sela u kojima nema mladih, znam i vrlo ziva i mlada sela. Ne strci mi nista radasin tu. Smeta mi sto je spor, porodicna manufaktura (cini mi se da su sami najgori glumci), glupi detalji tipa kako mali rsdasin zamislja pravo i sl. Al dobro nisam mu ja target. Hit mi je ne znam kolko kosta jedno pivo, al znam dva. Seljak sam u dusi. Edited July 21, 2015 by hefaca
namenski Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Smetaju jer prikazuju srpsko selo romantičarski naivno, neuko i nazadno. Radoš je likove (po sopstvenom priznanju) radio prema svojoj babi i dedi. On ima oko 60 godina, pa vi računajte koliko je generacija preskočio. Pa tako imamo ljude sa sela koje čudi avion što leti, nisu nikad bili u banci, kada vide bilo koga iz grada odesku im se noge i od zabezeknutosti zaborave da pričaju, idu u prosidbu kako lepi običaji 18. veka nalažu, ili npr. bacaju čini kada se posvađaju sa nekim. Serija je uvredljiva za ljude sa sela. Cudna je stvar srpsko selo: imas tako sela u kojima zive samo babe i po neki deda, mladji gastarbajterisu po nekim tamo Evropama, vec par generacija, unuci govore nemacki/francuski... Kakvu sliku o tom belom svetu imaju tesko je i zamisliti, po mom iskustvu taj gastarbajterski sloj spada u najkonzervativnije, oni su publika ovdasnjih Pink ilikakoseveczovu zvezda koje gostuju napolju. Selo je devastirano, koliko god da je Bajic idiot i stetocina cinjenica je da njegovi uradci imaju publiku koja razume i koja se prima. BTW, setih se, pricao sam negde, ponavljalo se, 1 babe iz planine, same, kod koje je dosla ekipa EDB da ocita strujomer. Letnje vreme, zateknu na stolu ispod neke strehe prelepe lesnike, u tanjiru, beli, oljusteni, mrtva usta da ih jedu, sednu da cekaju babu koja je bila kod ovaca, par stotina metara dalje i, cekajuci, lesnik po lesnik, pojedu sve lesnike. Stigne baba, njima neprijatno, pocnu da se izvinjavaju, baba ce 'ako deco, ja to i onako ne mogu da jedem, nemam zube, meni to ovi moji iz Svajcarske posalju lesnike u nekoj cokoladi, kao bombone, pa ja pojedem, posisam cokoladu, lesnike mi zao da bacim..'
colonelo Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Smetaju jer prikazuju srpsko selo romantičarski naivno, neuko i nazadno. Radoš je likove (po sopstvenom priznanju) radio prema svojoj babi i dedi. On ima oko 60 godina, pa vi računajte koliko je generacija preskočio. Pa tako imamo ljude sa sela koje čudi avion što leti, nisu nikad bili u banci, kada vide bilo koga iz grada odesku im se noge i od zabezeknutosti zaborave da pričaju, idu u prosidbu kako lepi običaji 18. veka nalažu, ili npr. bacaju čini kada se posvađaju sa nekim. Serija je uvredljiva za ljude sa sela. potpuno tačno
AcaRadio Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) Juče u nekoj dečjoj emisiji - помoрандџа I to ne jednom, nekoliko puta. Edited August 3, 2015 by AcaRadio
Skyhighatrist Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Олуја, колона дуга вековима Документарац РТС-а о томе како су Срби из Хрватске доживели судбину Маја и Астека
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) ako je ikako moguće da se apstrakuje kraj filma tj. njegova poruka o astecima i majama, sam film nije toliko loš, barem hronološki nije izostavio niti jedan bitan momenat. za moj ukus je falilo više ličnih momenata, ali to sam samo ja. i apsolutno kretenski momenat sa vraćanjem snimaka unazad kako neke ustaše idu po polju i ulaze u selo. misim jasna je analogija, al toliko prosta nije morala da bude. za razliku od pokušaja n1, i ovde omiljene joce štetin, ovo je master pisa Edited August 4, 2015 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts