Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Nope, udara se glavom kao razmazeno deriste koje hoce da privuce paznju na sebe. Ne znam da li to radi u poslednje vreme, mozda se malo savladao, ali sam ga ja u dve prilike video da to radi.

Posted

Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi, izveštaji RTS-a barem neće govoriti o "šačici protestanata" ...

Bujke je novinar sa integritetom, a nama to sad treba ...

Posted

Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi

1931448533.gif

Posted

Stara antimilosevicevska kuka. Bio ga je  glas da je na strani zutih™. U poslednje vreme davao je sendvic-komplimente Vucicu, u vidu drugarske kritike prozete pohvalama na teme koje Vucic najvise voli da cuje (vredan, radi sam, vuce celu vladu itd). Pravi se blesav za neke stvari kao sto je BNV.

+ bio direktor politike na predlog koštuničine vlade

;)

o novinarskim dostignućima ne bih, nije relevantno, kao direktor se u politici nije nešto pokazao. ne znam tiraže ali je firma nastavila strmoglavo na dole, a sada ga dočekuje slična situacija i u rts-u. valjda je nešto naučio u menadžerisanju.

iako je dugo na tv-u, bktv, enter, prva ne deluje kao neko ko se baš razume u to kako funkioniše tv i to će mu biti najveći problem da ga ne proguta rupa u takovskoj.

Posted

Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi, izveštaji RTS-a barem neće govoriti o "šačici protestanata" ...

Bujke je novinar sa integritetom, a nama to sad treba ...

Da ali on će biti DIREKTOR a ne glodur...

Izvinite morao sam...

8cYKpY6.jpg

Posted

Nope, udara se glavom kao razmazeno deriste koje hoce da privuce paznju na sebe. Ne znam da li to radi u poslednje vreme, mozda se malo savladao, ali sam ga ja u dve prilike video da to radi.

ustvari, nadao sam se da je to istinski :lolol:    placem od smeha, placem :lolol:

Posted

uh sunce ti jebem kakva slika...

Posted

mngoo si neozbiljan mladi covece :lolol:

Posted (edited)

Da ali on će biti DIREKTOR a ne glodur...

Izvinite morao sam...

8cYKpY6.jpg

aupickumaterinu sto je ovo odvratna slika na sto nacina :puke:

Edited by Pontijak
Posted

aupickumaterinu sto je ovo odvratna slika na sto nacina :puke:

sad je odvratna.

Posted

jos samo du pe da se privali (ispalio ga boris broz prenemaganjem) pa da bude vlastodrzacka i danas.

Posted

Kada na protest opozicije stvarno bude izašlo pola miliona ljudi, očekujem izvinjenje ...

Posted

a gospodja liht, na chijoj je ona sad strani? :unsure:

Posted

a gospodja liht, na chijoj je ona sad strani? :unsure:

Pa, uz Izuzetnog, valjda ...

Posted

Pa, uz Izuzetnog, valjda ...

pa nije mnogo glasna, pa sam se zabrinula :(