May 5, 20159 yr Nope, udara se glavom kao razmazeno deriste koje hoce da privuce paznju na sebe. Ne znam da li to radi u poslednje vreme, mozda se malo savladao, ali sam ga ja u dve prilike video da to radi.
May 5, 20159 yr Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi, izveštaji RTS-a barem neće govoriti o "šačici protestanata" ... Bujke je novinar sa integritetom, a nama to sad treba ...
May 5, 20159 yr Stara antimilosevicevska kuka. Bio ga je glas da je na strani zutih. U poslednje vreme davao je sendvic-komplimente Vucicu, u vidu drugarske kritike prozete pohvalama na teme koje Vucic najvise voli da cuje (vredan, radi sam, vuce celu vladu itd). Pravi se blesav za neke stvari kao sto je BNV.+ bio direktor politike na predlog koštuničine vlade;) o novinarskim dostignućima ne bih, nije relevantno, kao direktor se u politici nije nešto pokazao. ne znam tiraže ali je firma nastavila strmoglavo na dole, a sada ga dočekuje slična situacija i u rts-u. valjda je nešto naučio u menadžerisanju. iako je dugo na tv-u, bktv, enter, prva ne deluje kao neko ko se baš razume u to kako funkioniše tv i to će mu biti najveći problem da ga ne proguta rupa u takovskoj.
May 5, 20159 yr Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi, izveštaji RTS-a barem neće govoriti o "šačici protestanata" ... Bujke je novinar sa integritetom, a nama to sad treba ... Da ali on će biti DIREKTOR a ne glodur...Izvinite morao sam...
May 5, 20159 yr Nope, udara se glavom kao razmazeno deriste koje hoce da privuce paznju na sebe. Ne znam da li to radi u poslednje vreme, mozda se malo savladao, ali sam ga ja u dve prilike video da to radi. ustvari, nadao sam se da je to istinski placem od smeha, placem
May 5, 20159 yr Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi, izveštaji RTS-a barem neće govoriti o "šačici protestanata" ... mngoo si neozbiljan mladi covece
May 5, 20159 yr Da ali on će biti DIREKTOR a ne glodur... Izvinite morao sam... aupickumaterinu sto je ovo odvratna slika na sto nacina Edited May 5, 20159 yr by Pontijak
May 5, 20159 yr jos samo du pe da se privali (ispalio ga boris broz prenemaganjem) pa da bude vlastodrzacka i danas.
May 5, 20159 yr Kada na protest opozicije stvarno bude izašlo pola miliona ljudi, očekujem izvinjenje ...