Аврам Гојић Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Nope, udara se glavom kao razmazeno deriste koje hoce da privuce paznju na sebe. Ne znam da li to radi u poslednje vreme, mozda se malo savladao, ali sam ga ja u dve prilike video da to radi.
stoka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi, izveštaji RTS-a barem neće govoriti o "šačici protestanata" ... Bujke je novinar sa integritetom, a nama to sad treba ...
Аврам Гојић Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Stara antimilosevicevska kuka. Bio ga je glas da je na strani zutih. U poslednje vreme davao je sendvic-komplimente Vucicu, u vidu drugarske kritike prozete pohvalama na teme koje Vucic najvise voli da cuje (vredan, radi sam, vuce celu vladu itd). Pravi se blesav za neke stvari kao sto je BNV.+ bio direktor politike na predlog koštuničine vlade;) o novinarskim dostignućima ne bih, nije relevantno, kao direktor se u politici nije nešto pokazao. ne znam tiraže ali je firma nastavila strmoglavo na dole, a sada ga dočekuje slična situacija i u rts-u. valjda je nešto naučio u menadžerisanju. iako je dugo na tv-u, bktv, enter, prva ne deluje kao neko ko se baš razume u to kako funkioniše tv i to će mu biti najveći problem da ga ne proguta rupa u takovskoj.
Frank Pembleton Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi, izveštaji RTS-a barem neće govoriti o "šačici protestanata" ... Bujke je novinar sa integritetom, a nama to sad treba ... Da ali on će biti DIREKTOR a ne glodur...Izvinite morao sam...
Pontijak Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Nope, udara se glavom kao razmazeno deriste koje hoce da privuce paznju na sebe. Ne znam da li to radi u poslednje vreme, mozda se malo savladao, ali sam ga ja u dve prilike video da to radi. ustvari, nadao sam se da je to istinski placem od smeha, placem
Pontijak Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Sutra kad na protest opozicije izađe pola miliona ljudi, izveštaji RTS-a barem neće govoriti o "šačici protestanata" ... mngoo si neozbiljan mladi covece
Pontijak Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) Da ali on će biti DIREKTOR a ne glodur... Izvinite morao sam... aupickumaterinu sto je ovo odvratna slika na sto nacina Edited May 5, 2015 by Pontijak
gospa buba Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 aupickumaterinu sto je ovo odvratna slika na sto nacina sad je odvratna.
Takeshi Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 jos samo du pe da se privali (ispalio ga boris broz prenemaganjem) pa da bude vlastodrzacka i danas.
stoka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Kada na protest opozicije stvarno bude izašlo pola miliona ljudi, očekujem izvinjenje ...
stoka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 a gospodja liht, na chijoj je ona sad strani? Pa, uz Izuzetnog, valjda ...
gospa buba Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Pa, uz Izuzetnog, valjda ... pa nije mnogo glasna, pa sam se zabrinula :(
Recommended Posts