Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Aj bas da vidim sta ce Malisicka da kaze...

Posted

biće malo zajebano, vidim u politici da se i porodica pokojnika uključila tako da Đuka i Anđelković ima da drže banak.

Posted

Gledao neko na RTS 2 General Mihailović - Heroj i kazna? Pajkić režirao, Raša Drašković producent, Predrag Bambić direktor fotografije, Ivica Vidanović koproducent.

Hm,hm

Posted

Zlatko veliki car Pakovic odlican veceras kod Olje.

Posted

Gledao sam simultano Zvezdu i Olju, dok je trajao taj prvi deo o Drazi, ali mi nije jasno da se stalno jedni te isti istoricari pojavljuju o ovakvim emisijama. Jel moguce da nemamo vise od 2 istoricara? Dimitrijevic, onaj kovrdzavi, ne znam kako se zove i Antic. Ovaj Dimitrijevic je bas objektivan i uopste nije pristrasan :lolol:

Posted

Zlatko veliki car Pakovic odlican veceras kod Olje.

Zlatko je sjajan lik, a Olja je temu zaključila emitovanjem dela filma Problem percepcije. 

Sve što su posle toga Lalić i Dimitrijević rekli bilo je besmisleno.

Bravo Olji za to.

Posted (edited)

Zlatko je sjajan lik, a Olja je temu zaključila emitovanjem dela filma Problem percepcije. 

Sve što su posle toga Lalić i Dimitrijević rekli bilo je besmisleno.

Bravo Olji za to.

Samo Zlatka i nije prekidala jer je jedini bio skoncetrisan na temu, bilo mi je u jednom trenutku smešno kako se uhvatio za glavu 

kad je Nebojša počeo da se nadglašava sa Dimitrijevićem i Lalićem, bio je u fazonu pogrešna je to taktika, šta se primaš na njih.

Lalić očekivano, pročitano, viđeno milion puta, otvara emisiju pričajući o pilotima, odlikovanjima i poternicom kao dokazima.

Iskreno sam se iznenadio i nisam očekivao da će pustiti delove filma, jedan od najupečatljivijih momenata je kada onaj četnik umetnik objašnjava kako je humanije zaklati nego streljati čoveka. Uvek se naježim slušajući to. Šteta što nisu pustili i onu smotru modernih četnika iz Kruševca ili Kragujevca, zaboravio sam sad odakle su, iz istog tog filma.

Edited by Remi
Posted

danas uo bira direktora

Posted

gojgicka na rts-u?

Na RTV umesto Danice V. Verovatno te zbunilo u dnevniku.To je dnevnik RTV koji RTS prenosi...

Posted

Da se niste otcepili, tako bi i tvcg dnevnik prenosila rts :-p

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

znaci da sam se malo potrudila u zivotu, mogla me mater vidjet na rts-u!