Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)

Realno, jedino što digitalna televizija donosi jeste mogućnost da, recimo, i Beogradžani prate raznorazne opskurne lokalne televizije tipa TV Panonija, Sremska TV, Most, Santos, SAT TV (repriziraju šou borisa bizetića iz 90-ih), Kanal 3 (to valjda drži onaj mutavi Miklja, ispravite me ako grešim) ...

Edited by stoka
Posted

A Metropolis :)

Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!

Posted (edited)

U, pa Metropolis je brend u odnosu na pomenute, oni čak imaju i neki koncept ...

Na primer, Kanal 3 jebe softver, pa im se dešavalo da im zakočena slika čitavu noć bude na ekranu ...

Edited by stoka
Posted

"Moja tv"?

Posted

zar se nije metropolis pre neki dan i def. ugasio?

Posted

Nije, evo ga na televizoru (kao MojaTv), upravo ide izuzetan prilog o Ameru koji je rekorder po broju osvojenih nagrada u luna-parkovima ...

Posted

Da, ali to je Moja tv, metropolis kao takav je umro

Posted

Da, ime je promenjeno, ali se vodi kao pravni sledbenik TV Metropolis. Čak se i u REM-u još uvek vodi pod starim imenom...

Posted (edited)

Nemoj da nerviraš Renea, ako kaže da ga nema onda nema

Edited by levi
  • 2 weeks later...
Posted

Prve vesti RTS u 6:00 idu ovim redom:

- Novak prošao u polufinale (jebote!)

- Šešelj zapalio zastavu Republike Hrvatske, ambasador se vraća u Srbiju nakon praznika

- Vučić nešto (para je tu već počela da mi pišti na uši)

Dakle, samo najbitnije i korisne informacije za one kojima trebaju servisne vesti pre nego što krenu na posao.

Budale.

Prvo, veci deo Srba je nezaposlen. Veci deo zaposlenih voli da kasni, voli da se guzva. Veci deo zguzvanih zivi u razlicitim gradovima i selima, pa bi bilo zanimljivo u 6 ujutru preledati sve mostove i sokake diljem lepe nase.

Uf. Ima jedan problem. Sta imas od informacije da je gazela cool u 6 am? Btw mene s one strane reke boli patka za redovito stanje na gazeli i broj tramvaja u prestonici.

I za kraj, udeo pomenutih vesti prelazi i 60%, a jutarnjeg dnevnika u jutarnjem spicu oko 50%.

Hm, ko li je budala...

Posted

upravo na prvom ide prenos iz Takova, pa sad mlate gardisti egzercir...

komentator-spiker: - po ovome je naša garda jedinstvena u svetu

stručni komentator iz vojske: - jeste

điii-zasss  :isuse:

Posted

Možda se pogrešno izrazio, možda je htio da kaže da jedino na svijetu to rade

Posted

Večeras na RTS, emisija Da, možda, ne - potpisano kao "aktuelno dokumentarni program".

Btw, o S. Jankoviću će da diskutuju ovaj iz Centra za praktičnu politiku, Mališićka iz NIN-a ali i Anđelković i Đuka. Majko moja.