Jump to content

Featured Replies

Dečiji dnevnik je najjači ...

moj klinac potpuno odusevljen. ne propusta. i meni milo jer me potsetilo na vreme kad sam cekao crtani film.

Prilog o Šumaheru na dnevniku:

Njegova familija se svim silama, da ne kažemo, svim parama, bori da ga održi u životu

Ako je i od rts-a, mnogo je.

Prilog o Šumaheru na dnevniku:

Njegova familija se svim silama, da ne kažemo, svim parama, bori da ga održi u životu

Ako je i od rts-a, mnogo je.

34:12.

Kakav sljam.

Inace, Milos Bikovic inspirisan posetom Rusiji poceo da pise poeziju [29:17] ...i recituje je na Dnevniku. Ovo mi nije trebalo.

Jos samo da osnuje neki pandam Bozurima I postao je kompletna Ivana Zigon

Sad kad dođe novi direktor, neće biti više takvih gluposti. Dovešće ih batica Crkvenjakov u red ...

Prve vesti RTS u 6:00 idu ovim redom:

- Novak prošao u polufinale (jebote!)

- Šešelj zapalio zastavu Republike Hrvatske, ambasador se vraća u Srbiju nakon praznika

- Vučić nešto (para je tu već počela da mi pišti na uši)

Dakle, samo najbitnije i korisne informacije za one kojima trebaju servisne vesti pre nego što krenu na posao.

Budale.

da li su pominjali zastoj na autoputu?

Zar to da pominju nakon što je Novak obezbedio prolaz u polufinale?!

rename rts.digital -> rts.3

rts.sat -> rts.plus

uskoro

Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!

Jos kad bi od tog PTC3 napravili nesto slicno HRT3, pa i da ima smisla. Ili makar tu da pustaju stvari iz arhive (a da nije Bolji zivot).

Glasam za Opstanak i Dejvida Belamija. 

Ja pre neki dan kad sam video "Anglia" špicu i čuo onu muziku samo što nisam zaplakao

Poslato sa WC šolje by BVK

Ja pre neki dan kad sam video "Anglia" špicu i čuo onu muziku samo što nisam zaplakao

Poslato sa WC šolje by BVK

aj sad opet al pred svima :fantom:

https://www.youtube.com/watch?v=oVddNS0XuhY

Edited by Hella

:cry:  :cry:  :cry: