March 25, 201510 yr Dečiji dnevnik je najjači ... moj klinac potpuno odusevljen. ne propusta. i meni milo jer me potsetilo na vreme kad sam cekao crtani film.
March 31, 201510 yr Prilog o Šumaheru na dnevniku: Njegova familija se svim silama, da ne kažemo, svim parama, bori da ga održi u životu Ako je i od rts-a, mnogo je.
March 31, 201510 yr Prilog o Šumaheru na dnevniku: Njegova familija se svim silama, da ne kažemo, svim parama, bori da ga održi u životu Ako je i od rts-a, mnogo je. 34:12.
April 1, 201510 yr 34:12. Kakav sljam. Inace, Milos Bikovic inspirisan posetom Rusiji poceo da pise poeziju [29:17] ...i recituje je na Dnevniku. Ovo mi nije trebalo.
April 1, 201510 yr Sad kad dođe novi direktor, neće biti više takvih gluposti. Dovešće ih batica Crkvenjakov u red ...
April 3, 201510 yr Prve vesti RTS u 6:00 idu ovim redom: - Novak prošao u polufinale (jebote!) - Šešelj zapalio zastavu Republike Hrvatske, ambasador se vraća u Srbiju nakon praznika - Vučić nešto (para je tu već počela da mi pišti na uši) Dakle, samo najbitnije i korisne informacije za one kojima trebaju servisne vesti pre nego što krenu na posao. Budale.
April 7, 201510 yr rename rts.digital -> rts.3 rts.sat -> rts.plus uskoro Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
April 7, 201510 yr Jos kad bi od tog PTC3 napravili nesto slicno HRT3, pa i da ima smisla. Ili makar tu da pustaju stvari iz arhive (a da nije Bolji zivot).
April 8, 201510 yr Ja pre neki dan kad sam video "Anglia" špicu i čuo onu muziku samo što nisam zaplakao Poslato sa WC šolje by BVK
April 8, 201510 yr Ja pre neki dan kad sam video "Anglia" špicu i čuo onu muziku samo što nisam zaplakao Poslato sa WC šolje by BVK aj sad opet al pred svima https://www.youtube.com/watch?v=oVddNS0XuhY Edited April 8, 201510 yr by Hella