Papovac Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Dečiji dnevnik je najjači ... moj klinac potpuno odusevljen. ne propusta. i meni milo jer me potsetilo na vreme kad sam cekao crtani film.
keitel Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Prilog o Šumaheru na dnevniku: Njegova familija se svim silama, da ne kažemo, svim parama, bori da ga održi u životu Ako je i od rts-a, mnogo je.
notenoughreasonsforclaire Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Prilog o Šumaheru na dnevniku: Njegova familija se svim silama, da ne kažemo, svim parama, bori da ga održi u životu Ako je i od rts-a, mnogo je. 34:12.
reg Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 34:12. Kakav sljam. Inace, Milos Bikovic inspirisan posetom Rusiji poceo da pise poeziju [29:17] ...i recituje je na Dnevniku. Ovo mi nije trebalo.
Lezilebovich Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Jos samo da osnuje neki pandam Bozurima I postao je kompletna Ivana Zigon
stoka Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Sad kad dođe novi direktor, neće biti više takvih gluposti. Dovešće ih batica Crkvenjakov u red ...
Tale Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Prve vesti RTS u 6:00 idu ovim redom: - Novak prošao u polufinale (jebote!) - Šešelj zapalio zastavu Republike Hrvatske, ambasador se vraća u Srbiju nakon praznika - Vučić nešto (para je tu već počela da mi pišti na uši) Dakle, samo najbitnije i korisne informacije za one kojima trebaju servisne vesti pre nego što krenu na posao. Budale.
Tale Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Zar to da pominju nakon što je Novak obezbedio prolaz u polufinale?!
dvb-t manijak Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 rename rts.digital -> rts.3 rts.sat -> rts.plus uskoro Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
Sludge Factory Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Jos kad bi od tog PTC3 napravili nesto slicno HRT3, pa i da ima smisla. Ili makar tu da pustaju stvari iz arhive (a da nije Bolji zivot).
Frank Pembleton Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Ja pre neki dan kad sam video "Anglia" špicu i čuo onu muziku samo što nisam zaplakao Poslato sa WC šolje by BVK
Hella Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 (edited) Ja pre neki dan kad sam video "Anglia" špicu i čuo onu muziku samo što nisam zaplakao Poslato sa WC šolje by BVK aj sad opet al pred svima https://www.youtube.com/watch?v=oVddNS0XuhY Edited April 8, 2015 by Hella
Recommended Posts