Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

kulturni dnevnik se pripremao jos za zivota rahmetlijeg AT. to zapravo nije ideja ni jednog ni drugog nego borisa miljkovica. ali je kosmicka pravda sto nije pocelo pre nego sto se ovaj upokojio (u gospodu).

pripremao ne pripremao, svet je ugledao u tom trenutku. kao i sve ostalo, uostalom.

najbolje da ne uspeju da izaberu jedno peshes godina. ako to ne moze, onda ovaj veseli buregdzija sa slike, pa nek ide zivot, dje vec znamo da je krenuo -_-

Posted

Programski gledano, RTS je bolji danas nego za vreme Tijanića. Postoje i tračevi da je Mirkov potegao da se smanje oni baš visoki paušali za omiljene voditelje i voditeljke, ali bih voleo malo pouzdanije informacije. 

Jedna stvar se uopšte nije promenila. RTS i dalje ne odgovara na zahteve za pristup informacijama od javnog značaja. Jednostavno boli ih q,

Posted

A Mirkov ne ispunjava uslove, nije se ni kandidovao, ne želi?

Posted

Programski gledano, RTS je bolji danas nego za vreme Tijanića. Postoje i tračevi da je Mirkov potegao da se smanje oni baš visoki paušali za omiljene voditelje i voditeljke, ali bih voleo malo pouzdanije informacije. 

Jedna stvar se uopšte nije promenila. RTS i dalje ne odgovara na zahteve za pristup informacijama od javnog značaja. Jednostavno boli ih q,

Jeste pokrenuo je to skidanje ali su onda nasli neku gimnastiku, ali daleko od ranijih cifara.

Mirkov je "stara kajla" dobro pliva kroz sistem koji je delom i pravio...

Posted

A Mirkov ne ispunjava uslove, nije se ni kandidovao, ne želi?

Ide u penziju

Posted

Meni je RTS sve veće i veće smeće, a kulturni dnevnik nemam nerve da gledam koliko je dno.

Posted

sandra keser je nekadašnji 3k pa stranci, ne znam gde je u medjuvremenu bila i nakupila 10godina upravljačkog iskustva.

po čaršijskim naklapanjima najozbiljniji kandidat je aleksandar milutinović, rođeni brat onog julivskog goveda što je bio voditelj nekakvih noćnih programa na trećem kanalu(zalizani ljigavac, imena mu se ne sećam)

Posted

s obzirom da je sandra neke 92 recimo zapalila iz zemlje, prvo za indoneziju pa onda za cesku, sumnjam da je kao klinka mogla da bude na rukovodecoj poziciji na 3k (a i nisam znao za taj detalj). pored toga sve zavisi kako je bio formulisan konkurs. ona se zena bavi distribucijom prava za snimljeni sadrzaj i to radi vec 20 godina, ima svoju firmu ciji je direktor tako da pretpostavljam da su trazili ne iskustvo u rukovodjenju u medijima nego finansijsku odgovornost u nekakvoj medijskoj sferi a ovo verovatno moze da se tako protumaci.

Posted

na 3k je bila organizator, u najbolju ruku producent neke emisije. upravljačku funkciju nije imala 99%

Posted

nisu se ni tochkovi na sanitetu oladil

ovo je toliko dobro da nemam reci :)

Posted

sandra keser je nekadašnji 3k pa stranci, ne znam gde je u medjuvremenu bila i nakupila 10godina upravljačkog iskustva.

po čaršijskim naklapanjima najozbiljniji kandidat je aleksandar milutinović, rođeni brat onog julivskog goveda što je bio voditelj nekakvih noćnih programa na trećem kanalu(zalizani ljigavac, imena mu se ne sećam)

Marko. A Aleksandar je bio julovac koliko se sećam. Mislim, možda su bili obojica, ali za Aleksandra sam skoro siguran.
Posted

Evo u okolišu imam dosta ljudi sa 3k i slabo je se iko seća.

Ali ovog brata od marka "trebim perut sa ramena" milutinovića se sećaju kao "kvalitetnog" muvatora.

A i Vilibald je nekoć slovio za kandidata a ima stranačku podršku.Ali ako on dođe to je definitivno katanac uz prethodnu pljačku naravno.

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

ja sam bio malji dete za 3k al mi tako rekli, a ovaj julovac je još prilikom prošlog konkursa izjavljivao da je rešena stvar™ i da je on taj