Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

ne. sasa sns mirkovic je u pitanju.

ps. iako je konkurs u toku i imena se uglavnom znaju za rasplet treba ostaviti i jos jednu mogucnost - da konkurs propadne i damirkov bar jos godinu dana bude direktor. ne znam koliko je realna, ali se pominjala kao jedna od.

Posted

U bre. Sada sam pročitao. Nadam se da je to samo da plaši normalan svet.

Posted

-1

Nadam se da će ga postaviti na čelo RTS-a.

Posted

saša mirković na čelu RTS-a... ne znam, posle toga smo verovatno sve videli :unsure:

inače on je 1 definicija juneće glave™, ranije pominjana kao June™ oko projekta(lol) bnv

sasa-mirkovic-1335309001-153856.jpg

Posted

Nadam se da će ga postaviti na čelo RTS-a.

+1

DJV bi bio spektakularniji izbor, ali nije ni ovo lose

Posted

Uostalom, nije li on gradonačelnik Zaječara sa tekućim mandatom? mali mi je ovaj Zaječar, jelte? I tu je bilo neko pisanije da mu je adresa boravka nešto u Beogradu a on živi, radi i obavlja funkciju u Zaječaru...

Posted

Saša Mirković za direktora RTSa, pa on postavi DJV za glodura Informativnog programa, a ovaj Lukovića za urednika svih Dnevnika!

Win-Win-Win!

Posted

Saša Mirković za direktora RTSa, pa on postavi DJV za glodura Informativnog programa, a ovaj Lukovića za urednika svih Dnevnika!

Win-Win-Win!

može!

Posted

Win-Win-Win!

Toooo

Posted

Win-Win-Win!

seal-of-approval.jpg

Posted (edited)

jel sam ja jedini ovde kome je RTS pod mirkovim bolji nego RTS pod tijanicem?

EDIT - sad vidim spisak, stvarno grozno. ima stvarno tripoznih imena. zao mi je sto se mirkov nije kandidovao, on deluje normalnije od svih ovih navedenih. ja cu navijati za sandru keser, cim se prijavila tamo to znaci da ima neku ideju sta bi sa time. zar nije boba orlic lik koji je svojevremeno drzao prostor

sns ili anemova pizda?nema puno razlike, cisto pitam.

jel moze neka elaboracija za ovo da nema puno razlike?

Edited by yolo
Posted

nisi. to smo primetili davno, skoro pa odmah po "smeni", i u većem broju

Posted (edited)

naravno da nisi. oni su se realno odmetnuli vec posle par sati, nisu se ni tochkovi na sanitetu oladili, bozemprosti :ph34r:

(10 godina gledam po ure kulture na hrtu, o koncertima i izlozbama na koje necu otici, jer su, ijao, u drugoj drzavi <_<)

Edited by gospa buba
Posted

kulturni dnevnik se pripremao jos za zivota rahmetlijeg AT. to zapravo nije ideja ni jednog ni drugog nego borisa miljkovica. ali je kosmicka pravda sto nije pocelo pre nego sto se ovaj upokojio (u gospodu).