dvb-t manijak Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Veceras u Slagalici sve OK. Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
stoka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 (edited) Već je bio "skrinšot" na nekoj od ovih tema, a evo sada i kraćeg video-zapisa. Dokumentuje interesantan raspored slova koji je izazvao vragolasti smešak na licima takmičara, a naročito (što je i normalno) na licu voditeljke: Edited February 6, 2015 by stoka
Apollo Creed Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Sta je bre ovo trenutno na rts2!? "Inovacije-korak dalje"...znanje imanje na heroinu,otprilike...
gospa buba Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Sta je bre ovo trenutno na rts2!? "Inovacije-korak dalje"...znanje imanje na heroinu,otprilike... jel iz kao sajensa? idem da vidim program, shta je bilo. edip. aaa, surova dzungla inovacionih projekata. sve ko shto kazesh, samo heroin uredno pokupe neki banditi ^_^ edip2. jedne godine su uchestvovale neke snajke sa nekog tehnichkog faksa, shto su inovirale neki poluautomatski tresach za shljive, to mi je bilo mnogo zanimljivo :D. ja volim kad inovacija ima ochiglednu primenu, kad se autori iskidaju oko realizacije, ispadne da ni ne koshta toliko, slikaju ih na televizoru i prepuste zaboravu Edited February 7, 2015 by gospa buba
Frank Pembleton Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Meni su te inovacije i priče o njima suuuper! I one emisije "kako se pravi" na kablovskim kanalima... Poslato sa WC šolje by BVK
gone fishing Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 na pinkovom jutarnjem programu stalno gostuju neki pronalazači ^_^
dvb-t manijak Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 'fala qrcu sto su propustili ovo veceras i HD Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
dvb-t manijak Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 ^ Pri tom mislim samo na tehnicki deo dogadjaja, jer jeste velika lenjost rts-a sto ne pustaju sve sto im je hd preko RTS HD u pravoj hd tehnici, iako to mogu. Sam gogadjaj me ne zanima. Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
James Marshall Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ja sam gledao par minuta i glava me zaboljela od sitnih propusta. U jednom momentu kamerman se sudario s nekim pa se slika zatresla, poslije toga uključenje nakon reklama/džinglova koji su isto nešto loše isječeni bili, i prvo gledamo Maju i voditelja kako se nešto domunđavaju, onda puštaju zvuk gdje ona počinje da priča kao da su je uhvatili in flagranti... Tih par minuta koje sam gledao baš su djelovali diletantski. Nisam gledao cijeli događaj, možda griješim dušu, možda sam naišao baš kad su imali rough patch.
dvb-t manijak Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 O izboru predstavnika za €Usong2015 Ja hvalim sto se rts smilovao da pusti i u "etar" hd sliku, a ne samo na tube. ...a Jammes je i gledao,... Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
neodlucan Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Inače za novog predsednika UO će od 1. marta, neposredno pred izbor gen direktora biti postavljen Zoran Popović, dekan Fakulteta dramskih umetnosti.
dvb-t manijak Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 A nekim honoracima isplatili dug, na koji su platili 10% Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
Recommended Posts