December 8, 201410 yr Iako je slušanje besplatno, svim autorima će biti plaćena njihova prava zahvaljujući sredstvima koje obezbeđuje Jutjub.
December 8, 201410 yr Slična je i digitalna arhiva novina na sajtu narodne bibliške. Mnoge strane su potpuno nečitljive jer je bio loše podešen skener. S obzirom da se radi o trajnoj i vrednoj kulturnoj baštini, mogli su malo da se potrude ... Edited December 8, 201410 yr by stoka
December 8, 201410 yr Ma jok, snimci sa ploča, kaseta, diskova...naleteo sam čak na nekoliko očajnih transfera sa ploča koje preskaču. Svaki snimak pekmezast od mp3 ili koje već kompresije. Tako PGP zamišlja digitalizaciju svoje arhive. Videh juče na tvom kanalu "Mali program". Ima li negde sačuvanih emisija? Edited December 8, 201410 yr by Tale
December 8, 201410 yr Znam da su puštali neke od emisija u Trezoru, ali nisam video da je neko postavljao na YT.
December 8, 201410 yr I zašto tu emisiju "trezor" ne stavljaju na jutjub, jebala ih autorska prava? Zar nije važnije širenje poželjnih kulturnih sadržaja? Radni čovek ne može da isprati "trezor" jer se uvek emituje u nekom idiotskom terminu ... Drugo, zašto govnare iz filmskih novosti ne urade nešto po ugledu na British Pathe kanal na jutjubu? Digitalizujte to, spasite od zaborava i uništenja ...
December 8, 201410 yr Bilo bi najbolje da na sadašnji "RTS Digital" (koji emituje samo 8 sati materijala dnevno, ostalo je repriziranje u krug) nakrpe u tajmšeringu i "RTS Trezor" ili "RTS Klasik", nešto kao što je bio španski "TVE Nostalgia". Edited December 8, 201410 yr by AcaRadio
December 11, 201410 yr Brutalna odluka odgovornih na RTS-u da voditeljke "Beogradske hronike" sada sede za jednim stolom. Ako ste nekada ranije pratili "Beogradsku hroniku" sa Slađom Tomašević, onda znate na šta mislimo .. Edited December 11, 201410 yr by stoka
December 11, 201410 yr Brutalna odluka odgovornih na RTS-u da voditeljke "Beogradske hronike" sada sede za jednim stolom. Ako ste nekada ranije pratili "Beogradsku hroniku" sa Slađom Tomašević, onda znate na šta mislimo ..Sta u isto vreme?Zirafa i cipiripi zajedno...
December 11, 201410 yr Sta u isto vreme?Zirafa i cipiripi zajedno... Ne, rade kao i do sada, ali su dovukli neki jebeni sto i sada Slađin najjači adut (gole noge) uopšte više ne dolazi do izražaja, a Jutjub je ostao uskraćen za nove priloge pod tagovima "hot", "sexy" i slično ...
December 12, 201410 yr Na RTS-u nova emisija koju vodi TV BK trio - Miljković, Veleslin, ex Sapundža ... Gosti se osećaju kao pred tročlanom ispitnom komisijom ...
December 12, 201410 yr Drugo, zašto govnare iz filmskih novosti ne urade nešto po ugledu na British Pathe kanal na jutjubu? Digitalizujte to, spasite od zaborava i uništenja ... Zauzeti su uvlačenjem u bulju onoj pizdi
December 13, 201410 yr Na RTS-u nova emisija koju vodi TV BK trio - Miljković, Veleslin, ex Sapundža ... Gosti se osećaju kao pred tročlanom ispitnom komisijom ... Kakvo je ono sranje jbte....
December 15, 201410 yr Ala su udarili politiku na RTS 2- celovečernji dramski program sa Batom Živojinovićem, pomisliće Kinezi da mi ovako svako veče. Edited December 15, 201410 yr by halloween
December 16, 201410 yr ovu što simultano prevodi obraćanje kineskog premijera treba.... ne znam ni ja šta...