Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Iako je slušanje besplatno, svim autorima će biti plaćena njihova prava zahvaljujući sredstvima koje obezbeđuje Jutjub.

:lolol:

Posted (edited)

Slična je i digitalna arhiva novina na sajtu narodne bibliške. Mnoge strane su potpuno nečitljive jer je bio loše podešen skener. S obzirom da se radi o trajnoj i vrednoj kulturnoj baštini, mogli su malo da se potrude ...

Edited by stoka
Posted (edited)

Ma jok, snimci sa ploča, kaseta, diskova...naleteo sam čak na nekoliko očajnih transfera sa ploča koje preskaču.

Svaki snimak pekmezast od mp3 ili koje već kompresije. Tako PGP zamišlja digitalizaciju svoje arhive.

Videh juče na tvom kanalu "Mali program". Ima li negde sačuvanih emisija? Edited by Tale
Posted

Znam da su puštali neke od emisija u Trezoru, ali nisam video da je neko postavljao na YT.

Posted

I zašto tu emisiju "trezor" ne stavljaju na jutjub, jebala ih autorska prava? Zar nije važnije širenje poželjnih kulturnih sadržaja? Radni čovek ne može da isprati "trezor" jer se uvek emituje u nekom idiotskom terminu ...

Drugo, zašto govnare iz filmskih novosti ne urade nešto po ugledu na British Pathe kanal na jutjubu? Digitalizujte to, spasite od zaborava i uništenja ...

Posted (edited)

Bilo bi najbolje da na sadašnji "RTS Digital" (koji emituje samo 8 sati materijala dnevno, ostalo je repriziranje u krug) nakrpe u tajmšeringu i "RTS Trezor" ili "RTS Klasik", nešto kao što je bio španski "TVE Nostalgia".

Edited by AcaRadio
Posted (edited)

Brutalna odluka odgovornih na RTS-u da voditeljke "Beogradske hronike" sada sede za jednim stolom. Ako ste nekada ranije pratili "Beogradsku hroniku" sa Slađom Tomašević, onda znate na šta mislimo ..

Edited by stoka
Posted

Brutalna odluka odgovornih na RTS-u da voditeljke "Beogradske hronike" sada sede za jednim stolom. Ako ste nekada ranije pratili "Beogradsku hroniku" sa Slađom Tomašević, onda znate na šta mislimo ..

Sta u isto vreme?Zirafa i cipiripi zajedno...
Posted

Sta u isto vreme?Zirafa i cipiripi zajedno...

Ne, rade kao i do sada, ali su dovukli neki jebeni sto i sada Slađin najjači adut (gole noge) uopšte više ne dolazi do izražaja, a Jutjub je ostao uskraćen za nove priloge pod tagovima "hot", "sexy" i slično ...

Posted

Na RTS-u nova emisija koju vodi TV BK trio - Miljković, Veleslin, ex Sapundža ... Gosti se osećaju kao pred tročlanom ispitnom komisijom ...

Posted

Drugo, zašto govnare iz filmskih novosti ne urade nešto po ugledu na British Pathe kanal na jutjubu? Digitalizujte to, spasite od zaborava i uništenja ...

Zauzeti su uvlačenjem u bulju onoj pizdi

cps4KYK.jpg

Posted

Na RTS-u nova emisija koju vodi TV BK trio - Miljković, Veleslin, ex Sapundža ... Gosti se osećaju kao pred tročlanom ispitnom komisijom ...

Kakvo je ono sranje jbte....

Posted

Zauzeti su uvlačenjem u bulju onoj pizdi

cps4KYK.jpg

Publikacija inače nema CIP.

Posted (edited)

Ala su udarili politiku na RTS 2- celovečernji dramski program sa Batom Živojinovićem, pomisliće Kinezi da mi ovako svako veče.

Edited by halloween
Posted

:isuse:

ovu što simultano prevodi™ obraćanje kineskog premijera treba.... ne znam ni ja šta...