Jump to content

Featured Replies

Da, za stalno

• Replies 7.3k
  • Views 849.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Da, za stalno

Pa najavili su taj spektakularni transfer kad se prvi put pojavila!

A niko ne prica da su mudro povecali plate pre -10.5%

Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!

A niko ne prica da su mudro povecali plate pre -10.5%

Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!

Kome?Ovoj petorici koje ja znam i hoće da pričaju o kinti plata ista.

nesto su promenili koeficijente unutar sume koju imaju za plate, ali to nema veze sa 10,5% to su uradili vec ranije i valjda zavrsavaju po etapama.

Pa bila je borba za koeficijente ali dosta ih ostalo kratkih u tim muljanjima.Uglavnom ovima što su im ukinuli varijabile podiglo koeficijent...

Poslato sa WC šolje by BVK

tako nekako je i bilo, ali to je proces koji tamo traje i nema bas nikakve veze sa 10,5%.

Milica Nedić citira tekst Denisa Kuljiša u Dnevniku.

Bravo RTS.

Milica Nedić citira tekst Denisa Kuljiša u Dnevniku.

svi su ga citirali

<_<

reče Irina u Jutarnjem malo pre "još jedan veliki uspeh vlade srbije"m a u gostima joj braća karatisti koji su osvojili medalje :isuse:

:0.6:

pa nemoguće jbt

ne znam sta nije jasno. karatisti predstavljaju drzavu Srbiju. vladu su izabrali, preko poslanika, gradjani Srbije, da vodi drzavu Srbiju.

ovo je uspeh drzave, pa samim tim i vlade.

sve će to nana Hava polizati...

Edited by Грешни Василије