Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Šta je "Infotainment" ?

To je vrsta formata kome pripada Bulevar gde bi da izmešaju babe i žabe pa ispadne na kraju cirkus kao što je otpr "Tijanin ubica joj je uradio to, to i to, ali Severina je zablistala na crvenom tepihu". U principu gubi se na kvalitetu informativnog programa.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

vidim rts hd promenio logo

Fenseraj...+ 5.1

Posted (edited)

Još samo da otkriju da postoji čudnovati hepek koji se zove WSS, pa da pritisnu gumbić (ili da puste softver da to radi) kada se menja format sa 16:9 na 4:3 i obrnuto (mislim na RTS1 i RTS2).

Edited by AcaRadio
Posted

Stvarno mi nisu jasni.

Počeli su sa povremenim emitovanjem u 16:9 još u januaru, i za sve ovo vreme, čak i sada kad su im najave i dobar deo programa u 16:9, ne nameravaju da ubace WSS signal, kao ni da logo prilagode formatu koji se u određenom trenutku emituje (sada non-stop drže logo koji odgovara formatu 16:9).

Posted

Pa kad numeju to da odrade, jedino ti ili ja da odemo pa da namestimo

Posted

Nije stvar u znanju, već nemaju sistem za automatsko insertovanje WSS-a.

Verovatno su rešili da ide ovako. Kad u nekom tenutnku prevagne količina wide sadržaja, samo će prebaciti na 16:9 i tako će ići i sve 4:3 emisije. To uostalom već rade na RTS Digital i na RTS Sat.

Posted

Ma imaju sistem, samo im seva paja

Ja pitao i dobio kilometarsko objasnjenje , koje moze da se sazme u - seva nam paja....

Posted

<_<
ma da. Bolje da emituju pravi 4:3 (kao nesrećni B92) nego potpuno ispravan 16:9 koji je samo loše flagovan?

:isuse:

Slika na RTS-u je sve bolja.

Meni smeta šta RTS HD nikako da preraste u pravi tv program, nego je i dalje eksperimentalan i posle 5 godina.

Još više mi sleta što prenosi Skupštine idu i dalje na RTS-u. Nego, ko mene pita.

Posted (edited)

dragana za stalno prešla na rts, nije bio samo izlet tokom svetskog prvenstva? evo vidim vodi sportski dnevnik, a ne sećam se nešto da sam je skoro video kako subotom kafeniše sa novakovićem pred engleske lige.

Edited by Malvo