Frank Pembleton Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Majko mila kakvo sranje....Obozavam kad ti "projekti" koji su osmisljeni za maznjavanje i pranje para, zavrse na javnom servisu...
James Marshall Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Je li ova montažerka zapravo Gangulina riba? Pogledah prvih minut pa nemam živaca dalje, ako se pojavljuje nekad kasnije u emisiji u krupnom planu, prašćajte ako ste Srbi i hrišćani.
Frank Pembleton Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Je li ova montažerka zapravo Gangulina riba? Pogledah prvih minut pa nemam živaca dalje, ako se pojavljuje nekad kasnije u emisiji u krupnom planu, prašćajte ako ste Srbi i hrišćani. Da izgleda da ona glumi Zojinu montazerku....Auuuu jbte...
ajgor Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 To još kako-tako, ali treba poslati i Gusku Pušinić i svitu... Je li Guska i dalje na RTS-u, ili je otperjala, jerbo tekuću Evroviziju, koliko čuh, komentariše samo Silvana?
Frank Pembleton Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Je li Guska i dalje na RTS-u, ili je otperjala, jerbo tekuću Evroviziju, koliko čuh, komentariše samo Silvana? A sto ne bi bila?
keitel Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Ja sam mislio da je prenos eurosonga njeno jedino zaduženje na televiziji.
steins Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Vatafak - niko na Ppp ne prati evroviziju? ?? poslato sa uberfensi preskupe elektronske naprave
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Da se najebem majke ovima sa "javnog servisa"...Pa jebala vas zikina sarenica vise!
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Da se najebem majke ovima sa "javnog servisa"...Pa jebala vas zikina sarenica vise! jel se to meni čini ili se poplava tretira kao ekskluziva, tj kao roba?
Lezilebovich Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) jel se to meni čini ili se poplava tretira kao ekskluziva, tj kao roba? u kontekstu da pink ima eksluzivu da izveštava o poplavi, a ostali smeju da prikažu evrovizijsku razmenu ? Edited May 17, 2014 by Lezilebovich
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 u kontekstu da pink ima eksluzivu da izveštava o poplavi, a ostali smeju da prikažu evrovizijsku razmenu ?Pink radi sta radi i kako radi ali sa resursima koje RTS ima bezobrazno je kako se ponasaju...
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) u kontekstu da pink ima eksluzivu da izveštava o poplavi, a ostali smeju da prikažu evrovizijsku razmenu ?pa tako mi izgleda, kao da nije uopšte dat nalog RTS-u da se aktivno uključi, kako bi se namirile privatne televizije. da im vožd na RTS-u kaže da rade, radili bi, valjda...isto i sa portalima, Vesin Telegraf.rs danima dobima one gnusne "ekskluzive". ko hoće da gleda nesreću, mora da gleda reklamu ili da klikne na pravi link, kapitalizam, bato. Edited May 17, 2014 by Грешни Василије
Bright Billy Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 pa tako mi izgleda, kao da nije uopšte dat nalog RTS-u da se aktivno uključi, kako bi se namirile privatne televizije. da im vožd na RTS-u kaže da rade, radili bi, valjda... isto i sa portalima, Vesin Telegraf.rs danima dobima one gnusne "ekskluzive". ko hoće da gleda nesreću, mora da gleda reklamu ili da klikne na pravi link, kapitalizam, bato. to je sve sa tanjuga, telegraf samo najbrze objavljuje. a ima i najgluplje naslove, pa to dodatno privlaci paznju.
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) to je sve sa tanjuga, telegraf samo najbrze objavljuje. a ima i najgluplje naslove, pa to dodatno privlaci paznju.grešiš, fotka spasavanja deteta je skrinšot Telegrafove video eksluzive, a ostale fotke je napravio Marko Todorović iz Telegrafa. izjave je Vučić davao direktno za Telegraf.edit: ima slika i Tanjugovih, sad gledam, ali manje nego onih koje je napravio M. T. Edited May 17, 2014 by Грешни Василије
Recommended Posts