Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

To je izgleda manir na RTS-u. Pusti političara da priča i ne postavljaj potpitanja.

A Tomu doveli na prvi dok je na drugom programu bio Koštunica. Koliko god nevoleo Koštunicu to je čist bezobrazluk.

Posted (edited)

Ne razumem šta se čudite, ta Olivera Jovićević je doktorirala nemešanje tamo gde treba i nabusito potpitašenje tamo gde ne treba. Obožava da u emisijama nagazi na slabije strane, dok jačima samo klima glavom. Usput, vodi neku PR agenciju  :isuse:

P.S. u nekom intervjuu je nazvala tzv. Vuka Draškovića stradalnikom srpske političke scene i kako to veoma poštuje. Mislim, kome 5. dahija imponuje, tu je sve jasno.

Edited by Filipenko
Posted

Nisam mislio samo na nju. Uhvatio sam bio i malo PPV-a kod onog novog lika u Oku. Isti princip.

Posted

Gorislav iz tzv. Oka...da, to je taj rad. Oni pripreme desetak literarno bombastičnih pitanja kojima će povezati koješta i delovaće mnogo pametno pred auditorijumom. U međuvremenu će gosti da im govore o ekstremistima, rehabilitovati kriminalce, fantazirati o ekomonskim key pointima i obećavati kule i gradove, opušteno...

Posted

Gorislav iz tzv. Oka...da, to je taj rad. Oni pripreme desetak literarno bombastičnih pitanja kojima će povezati koješta i delovaće mnogo pametno pred auditorijumom. U međuvremenu će gosti da im govore o ekstremistima, rehabilitovati kriminalce, fantazirati o ekomonskim key pointima i obećavati kule i gradove, opušteno...

Vala baš. Dva monologa. Bilo bi dovoljno da se uhvati za neku rečenicu i traži objašnjenje, tipa kako-ste-ovo-tačno-mislili ali ne; valjda ga je sramota da dovede gosta u nepriliku.

Posted (edited)

Upravo to. Pokazuju domaće vaspitanje. Čak i u prilikama kada ih gost proziva, direktno ili indirektno. Sećam se kada je Vučić kod tog Gorislava srao kako se ocu treba obraćati sa "vi" (lupeta kako se Tomi obraća sa "vi" jer ga smatra političkim ocem i dodaje kako je to super običaj iz nekih delova Srbije), i prikenjuje Gorislavu da je kod njega drugačije jer je krajišnik ali ima delova u braničevskom okrugu i oko Petrovca na Mlavi gde se deca ocu obraćaju sa "vi"...zemljo Ind/đijo. Vučić za sebe verovatno smatra da je došao iz Versaja, a ne iz jebenog Bugojna.

Ipak, meni je tu Olivera Jovićević najgora. Gosti su joj uglavnom užasni, i fino naštelovani da cela grupica krene nekoga da gankuje. Upravo u takvim situacijama ona oseti potrebu da se priključi i takođe gankuje tog sirotana, nebitno da li je u pitanju neko iz SPSa, DSa, odakle god. U svakom slučaju, tačno u emisiji osetiš koga ne podnosi, a isto tako ko joj se dopada može da lupeta šta god mu padne na pamet. Nije slučajno 5. dahija Vuk Drašković nekoliko puta baš kod nje gostovao.

Edited by Filipenko
Posted

Ajlavju RTS! :heart:  fala za vrlo lep dokumentarac o modernim graditeljima beograda (Macura & Dobrovic) d oder dej. :wub:

Fakju RTS! :mad: ako je ono kvalitet digitalnog signala u prenosu utakmice Man Utd vs Olimpiakos onda stvarno FFFFFFUUUUU!!!

Posted

To sa digitalijom je stvarno random kao da zavisi od nekog Pere u masteru (a verovatno je tako)

Posted

TV Zabavnik :Hail: Neviđeno dobra emisija

Znam "autore".Krv su propišali da proguraju ovo.

Послато са WЦ шоље усинг БВК

Posted

covece, stvarno je lepo videti da na RTS ima, verovatno gomila, ljudi koja se lozi na posao kojio radi :)

Posted

covece, stvarno je lepo videti da na RTS ima, verovatno gomila, ljudi koja se lozi na posao kojio radi :)

To koliko znam je "eksterni" projekat, ali nebitno...

Posted

uključen je wss na digitalnoj mreži

Posted

TV Zabavnik :Hail: Neviđeno dobra emisija

nevidjeno +1

Znam "autore".Krv su propišali da proguraju ovo.

Послато са WЦ шоље усинг БВК

da im se da po kesa krvi. zasluzili su :Hail:

Posted