Tihajeza Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 slagalicu niko ne spori. niko je nikad nije sporio. što bi je iko ukidao?
Singer Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 to ovako kazem, usput - ne vezano za temu jer je puno volim :) a vremena koja nam prethode mogu svasta da nam donesu
salerokada Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ja mislim da sam ja jedni čovek u univerzumu koji je spori. Mislim, ne sporim je, ali ne mogu da je gledam jer mi je to tako penzionerski.
Singer Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ako nesto vredi u nasem kompletom televizijskom etru onda je to taj desetominutni kviz
salerokada Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Jbg, nagledao sam se milion penzionera koji ne propuštaju slagalicu. Možda zato ta asocijacija. A nekako mi je i bez dinamike.
lalas Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 moje dete (3 godine) odlepi kada vidi slagalicu i svaki put u miru odgleda. uopste ne znamo zasto i kako se navukla, niko u kuci ne gleda. Glavu nam probija da joj se kupi lutka skocka
Tihajeza Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 pa ima ta potreba za mentalnom gimnastikom, kao što je potreba za kretanjem, bez koje bi atrofirao brzo.mi koji radimo, svakodnevno rešavamo mini probleme na poslu ili oko životnih pitanja, krećemo se više među ljudima nemamo toliko potrebu za oštrenjem vijuga, koliko penzioner kome je dnevna rutina ista xy godina. moja sestra kada je zbog trudnoće morala da sedi nekoliko meseci u kući, gledala bez preskakanja.e sad, dete, to jeste čudno, ali što da ne, bistrica jedna :)čitala sam jednom neki intervju sa nekim iz televiziji. oni su tamo jako ponosni na slagalicu, najduže pravljena emisiju u kontinuitetu posle dnevnika 2.
DrIlic Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Slagalica je dobar kviz, ali ima jako zastarelu grafiku i mozda da malcice urede studio i spice.. i bila bi OK, ali ovako izgleda kao da smo u 90-ima. Ah... puste zelje pusti snovi
gospa buba Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 a vidim ja u poslednjih para dana malo po malo sve cesce zastajemo na RTS-u, RTS 2 da budem precizniji. zastajemo mi odavno, ali u poslednjih mesec dva izrazavamo i nedvosmileno zadovoljstvo. i dalje ne razumem kakav hakeraj se desio i zashto... dete je naravno otkrilo otpisane u prepodnevnim satima, taj nepogreshivo prepoznaje majstorstvo 1 zanra, i samo se nacrtava. da mi ide doruchak uz otpisane ^_^
Singer Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 zastajemo mi odavno, ali u poslednjih mesec dva izrazavamo i nedvosmileno zadovoljstvo. i dalje ne razumem kakav hakeraj se desio i zashto... dete je naravno otkrilo otpisane u prepodnevnim satima, taj nepogreshivo prepoznaje majstorstvo 1 zanra, i samo se nacrtava. da mi ide doruchak uz otpisane ^_^ Bome... ako ovako nastave ima da zasluze svih 500 dindzi sto im mesecno mecemo. :D
hefaca Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Nema Tijanica i eto epohalne promene... Jos da se pofali greh njene majke pa da ukidamo ostale kanale...
gospa buba Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Nema Tijanica i eto epohalne promene... Jos da se pofali greh njene majke pa da ukidamo ostale kanale... ma neka serija, za svakog mora da ima neshto. ali postaju josh malo pa odlichni (kapiram, iz resursa koje imaju) na sumanuti nachin. ko da ih je neko drzao u podrumu pa pustio...
Hamlet Strašni Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Da vrate onu iz infostana na slagalicu. Da zadrze kristinu a onu drugu da unaprede na drugi program
stoka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ako slučajno nabasate na noćne vesti koje se na svaki puni sat emituju na RTS-u 1, možete povremeno da čujete glas misteriozne osobe. Taj isti glas nam se sa RTS-a obraća oko 25 godina. Ogromna većina ne zna kako izgleda taj spiker, samo se čuje u pozadini noćnih vesti. Taj isti glas se čuo i one kobne noći, i to samo par minuta pre nego što će projektili NATO-a švajznuti zgradu RTS-a ... Stotine i stotine ljudi je ovih godina otišlo ili došlo na RTS. Desio se i peti oktobar 2000. godine, izmenjale su se desetine vlada, ali glas koji čita noćne vesti je ostao. Tog čoveka nećete naći u TV vodičima, još manje u Gloriji ... Pa ko je taj čovek?!
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 rip moma martinović, profesor i reditelj čovek koji je modernizovao prenose fudbalskih utakmica i učinio ih onakvim kakve ih danas gledamo. dve u sredini, dve na ofsajdu, dve na 16m, jedna za klupe. zoi sarajevo, titova sahrana....
Recommended Posts