Singer Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Jel to pocelo da deluje onih 100 mladih strucnjaka sto su zaposljavali risentli?
gospa buba Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 ne znam dal je pochelo, ali sad vec ima sasvim solidnih obrazovnih sadrzaja.
Lezilebovich Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 ne znam za tih 100 mladih, ali su regularno zaposlili dosta ljudi koji su bili honorarci
Singer Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 indikejsn je onda da im "svanulo" posle Tijanica?
hefaca Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Pa i Tijanic je krenuo furiozno. Skinuo jaja, doveo cice, uveo boje, pojacao filmski program. Novi direktor je uveo kulturni dnevnik i netransparentni logo preko celog ekranai sad je sve vrh. Kulturu na RTS2 do sad (i od sad niko nije gledao).
DrIlic Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Uskoro na RTS-u nove epizode serije Kosti (Bones), Simpsonovi (The Simpsons - serija i film), Sam u kuci 1-4 (Home Alone). To je juce stiglo na adresu RTS-a, koji je potpisao ugovor sa 20th Century FOX-om. Da podsetim RTS ima prava za sada na sledece americke serije: CSI (1 - 12 sezone), CSI:NY (1 - 8 sezone), CSI: Miami (1 - 10 sezone), Flashpoint, Episodes.
Frank Pembleton Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ali posto ce da ih guraju u one termine posle novog ceda "kulturnog dnevnika" bice za nocne cuvare termini...A i verovatno dosta toga odgledano na kablu...
dvb-t manijak Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Kad neće da otvore još jedan program, neki RTS 3 ili tako nešto...
Singer Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 jel se samo meni cini ili se RTS nesto "progotivio" lejtli? ko je sad za kormilom u mesto rahmetli kapetana? kao da su zaboravili na javni servis a onda oni, zaposleni, konacno uzeli da polagano rade stvari kako treba, bez nameta i dahija...
kud u maglu Simoviću Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 nikola mirkov je sad vd gen dir
Frank Pembleton Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 V.D. je Ninkov "stari vuk" mada mislim da on broji dane do penzije...Isto je sve malo sad pokusavaju da proguraju svoje stvari.I i dalje se pozivaju na NJega..."...ja sam na ovome radio sa Sasom ali eto sudbina...."
Frank Pembleton Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Mirkov...jbga smorila me ova sto cita optuznicu u spec. sudu, a i kompovi su spori...
Singer Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 a vidim ja u poslednjih para dana malo po malo sve cesce zastajemo na RTS-u, RTS 2 da budem precizniji. znam kad ce narod sigurno na ulice - kad se pojavi "genije" koji ce d'ukine slagalicu
Recommended Posts