Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Моја мама је купила књигу. Ни сам не знам да ли да узмем да је читам...

Posted

Da li je to zaista Tijanićevo delo, ili je "rukopis slučajno nađen u fioci posle njegove smrti"?

Posted

da, pričao onaj tip iz lagune da su nekoliko meseci pre smrti počeli pripremu teksta za štampu

Posted

Dečija horska mafija

Radio-televizija Srbije obaveštava javnost da je u subotu, 28. decembra 2013, u Jutarnjem programu Televizije Pink gostovao dečji hor koji se lažno predstavio imenom "Kolibri". Istu informaciju prenele su i brojne društvene mreže neposredno posle tog gostovanja. Kako se navodi u saopštenju, izvođači ovog nepoznatog hora nosili su žutu odeću što je tradicionalno vizuelno-zaštitni znak najmlađeg hora RTS-a, čime je dodatno takođe zloupotrebljen imidž hora "Kolibri".
http://www.youtube.com/watch?v=avR1l8GkPfk
Posted
Моја мама је купила књигу. Ни сам не знам да ли да узмем да је читам...
moj tata toliko rado chita restlove iz blica, da mi dodje da mu kupim :lolol:
Posted
moj tata toliko rado chita restlove iz blica, da mi dodje da mu kupim :lolol:
+ 1Ja uzeo mom za pod jelku, primao se danima bas na te restlove :)
Posted

RTS preneo vest o 10.000.000.000.000.000idiocracy3.jpg

Posted

RTS od 1.1. oba kanala emituje u 16:9, ali, na žalost, za sada bez WSSSent from my SM-N9005 using Tapatalk

Posted

a šta ti je wss?

Posted

znam da me zezaš, al' 'ajde wss-Widescreen signaling, automatsko prebacivanje an 16:9 sadržaj, tj. automatsko razvlačenje slike

Posted

ma jok, slabo se razumem u tu emisionu tehnologiju, a pogotovu ne skraćenice<_<no džaba razvlačenje to degradira samu sliku. poenta je da se snima 16:9

Posted

pa to što je snimljeno u 16:9 ide u 16:9, ali moraš ručno razvući preko komandi na tv-u, a sa WSS to se automatski uradi, nema degradacije u oba slučaja, samo je sa WSS elegantnije. Tako Prva radi od prvog dana i to radi odlično.

Posted

ša je ovo bre, ovaj šou? neko upravo masakrira dinu, mislim bre? I Hrvati u svakoj epizodi? Pavna Gopa me ošamutila, ovo je sada KO. Patosiran sam..

Posted
pa to što je snimljeno u 16:9 ide u 16:9, ali moraš ručno razvući preko komandi na tv-u, a sa WSS to se automatski uradi, nema degradacije u oba slučaja, samo je sa WSS elegantnije. Tako Prva radi od prvog dana i to radi odlično.
U digitalnom formatu SD slike 4:3 i 16:9 imaju istu rezoluciju 720x576*, samo je različit množioc horizontale.Mislim da RTS neće nikad uključiti dinamički WSS gde tv sam menja 4:3 na 16:9 i obrnuto.Verovatno će prebaciti na 16:9 kada većina emisija bude u tom aspektu._____* postoje i druge rezolucije, koje se koriste uglavnom u satelitskoj tv, ali sve imaju vertikalu od 576Kod HD-a je drugačija priča.