Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
Ne idemo na jurovižn :(
:Hail:
Posted

Jeste da izvor nije reprezentativan ali sudeci da se radi o zasluznom gradjaninu iz aleje velikana, da budem iskren ne bih se preterano iznenadio da je istina.http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/tijanicevim-miljenicama-skresane-plate-na-rts/38074

Posted (edited)

ko je ovaj mirkov, deluje kao ispravan čovek i komunista. :fantom:

Edited by Hella
Posted

sad, za to poslednje ne bih znao, ali inace dosta dobro mislim o njemu.

Posted

50k za 1 dnevnik :o- ja sam čuo da dobijaju 10k za jutarnji program, doduše pre 2 god. moguće da im je glavonja povećao ta extra primanja u međuvremenu

Posted

Prica se da ce Zika da "zasareni" Pink vrlo brzo...

Posted

Zna li neko gde može da se skine džingl najavne špice za kratku radio-dramu "Jovanovići", koja je godinama išla na Radio Beogradu, čini mi se oko 3 po podne?

Posted
- Ne znam da li je direktor odbio da potpiše te stimulacije. Otkako je on v. d. direktora, mi nismo imali uplate. Dosad sam imao varijabilan deo kao dodatak za ta četiri sata koja radim, ali to nije bilo ovo o čemu vi pričate. Za druge ne znam - rekao je Nikolić
ima platu i dodatak za ono kada radi :frust: & :ziga:
Posted

I šta radi Olivera Kovačević? Dobija ogromnu platu, a nema je na programu? Gde je i ona što je sa Jugoslavom vodila emisiju na B92, pa prešla na RTS, Antonela Riha čini mi se da se zove?

Posted

I ja sam čuo da Mirkov namerava da smanji ili ukine te bonuse. Kasne honorarcima plate po nekoliko meseci, čak im ni ugovore ne daju na vreme da potpišu, nego odrade posao za maj bez ugovora, pa ga potpišu u avgustu a novac dobiju u novembru.

Posted
Gde je i ona što je sa Jugoslavom vodila emisiju na B92, pa prešla na RTS, Antonela Riha čini mi se da se zove?
u nin-u
  • 3 weeks later...
Posted

Od jutros opšta ofanziva novogovornog akcenta: diRigenata, jaGodinaca, u isTambulu...Cenim da je neko počeo da odbija od plate novinarima koji ne govore jezikom koji se koristi samo na TV-u.

Posted
Od jutros opšta ofanziva novogovornog akcenta: diRigenata, jaGodinaca, u isTambulu...Cenim da je neko počeo da odbija od plate novinarima koji ne govore jezikom koji se koristi samo na TV-u.
Mene najviše nervira aUstralija.
Posted

Sad ozbiljno, zna li iko odakle taj novogovorni akcenat posto mi ono da je to praaaavi beogradski akcenat koji je surovo ugusen dosljacima bas i ne igra. Ne secam se da sam ikad ikoga cula da tako prica u Bg i van njega. Meni je najiritantnije alEksandar, pa jos ako je makedonski najezim se :isuse:

Posted (edited)

A Australci? Ne znam da li je to od skoro postalo pravilno ili je to izmislio Aca Stojanović, ali popizdim svaki put kada čujem.@Nera: Pa to je valjda pravilno jer u srpskom naglasak treba da bude na prvom slogu. Ali ne sećam se da je Mića Orlović ikada govorio tako. A on je bio spiker kada se na takve stvari pazilo.

Edited by salerokada