October 12, 201311 yr BgSuper... to daje leveragetm by kojot u danasnjoj bleji na splavu nad vrlim predstavnicima sektora grafike ptc-a
October 12, 201311 yr Nisam stručan ali pretpostavljam da su iskoristili templejt grafike sa utakmice jagodina rubin, promenili sve a ostalo jedno rubin kazan. Možda zaboravili ctrl+S na kraju. :D
October 29, 201311 yr Najbolji srpski i jugoslovenski novinar ? Najbolji novinar od Beca do Atine ?Ne pratim materiju pa ne znam..moze neko da potvrdi ovo ?
October 29, 201311 yr au jebem ti. pa vec vidim kakve ce salve pljuvanja da krenu kad za koji mesec bude razjurena tijaniceva ekipa.
October 29, 201311 yr Mi moramo da otvorimo temu o novinarskim vedetama da naučimo o svim tim ljudima. Pre koji mesec sam ovde sedela sa jednim našim bivšim diplomatom i dotakli se nekako Silvije Luks. Šou program.
November 3, 201311 yr Radio Beograd 1 - ZEMLJA ČUDA - autor Tanja Milekić.Vrhunska stvar.Раније је та емисија ишла суботом ујутру и звала се између два петка,Тања је новинар каквог нема.Уживам слушајући њене емисије.
November 22, 201311 yr nije valjda da nemamo pare da platimo 1 kompozitora da izabere 3 sojke pa da fejkujemo 1 nacionalni izbor?
November 22, 201311 yr nije valjda da nemamo pare da platimo 1 kompozitora da izabere 3 sojke pa da fejkujemo 1 nacionalni izbor?To još kako-tako, ali treba poslati i Gusku Pušinić i svitu...