Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Ostalo u grafici...Ko je radio ekipa iz NS ili iz BG?

Posted
Bg
Super...

to daje leveragetm by kojot u danasnjoj bleji na splavu nad vrlim predstavnicima sektora grafike ptc-a

Posted

pazi oči da im ne izbiješ

Posted

Nisam stručan ali pretpostavljam da su iskoristili templejt grafike sa utakmice jagodina rubin, promenili sve a ostalo jedno rubin kazan. Možda zaboravili ctrl+S na kraju. :D

Posted
pazi oči da im ne izbiješ
ti si los covek ;)
  • 3 weeks later...
Posted

Najbolji srpski i jugoslovenski novinar ? Najbolji novinar od Beca do Atine ?Ne pratim materiju pa ne znam..moze neko da potvrdi ovo ?

Posted

au jebem ti. pa vec vidim kakve ce salve pljuvanja da krenu kad za koji mesec bude razjurena tijaniceva ekipa.

Posted

Mi moramo da otvorimo temu o novinarskim vedetama da naučimo o svim tim ljudima. Pre koji mesec sam ovde sedela sa jednim našim bivšim diplomatom i dotakli se nekako Silvije Luks. Šou program.

Posted

Radio Beograd 1 - ZEMLJA ČUDA - autor Tanja Milekić.Vrhunska stvar.

Posted
Radio Beograd 1 - ZEMLJA ČUDA - autor Tanja Milekić.Vrhunska stvar.
Раније је та емисија ишла суботом ујутру и звала се између два петка,Тања је новинар каквог нема.Уживам слушајући њене емисије.
  • 3 weeks later...
Posted

nije valjda da nemamo pare da platimo 1 kompozitora da izabere 3 sojke pa da fejkujemo 1 nacionalni izbor?

Posted
nije valjda da nemamo pare da platimo 1 kompozitora da izabere 3 sojke pa da fejkujemo 1 nacionalni izbor?
To još kako-tako, ali treba poslati i Gusku Pušinić™ i svitu...