keitel Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Hepi tv, znam da je nešto skrndavo..a Tatjana Ferendino? Ona mi isto bila ok, a ne znam da sam je posle gledao negdje.
Filipenko Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Tatjana Ferendino je PR menadžerka Comtrade kompanije već X godina.
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Tatjana Ferendino je PR menadžerka Comtrade kompanije već X godina.u isto vreme vodila godinu dana daily show na tadašnjem fox-u
Frank Pembleton Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 u isto vreme vodila godinu dana daily show na tadašnjem fox-uKuuul naziv za popunu programa ;)
Filipenko Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Pa dobro, to joj je bilo sa strane. Otkad se bavim ovim poslom, a to je jedno 6-7-8 godina, ona je PR mendadžer Comtrade Group korporacije Vese Jevrosimovića.
Frank Pembleton Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ma nema to veze sa njom ona je super.Ne znam kava su iskustva drugih ali sto se posla tice sasvim korektna.
Filipenko Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nisam ni rekao da nije super, niti dao bilo kakvu primedbu na nju. Sa njom imam samo najbolja iskustva, nego prosto gore su ljudi po sistemu "gde su, šta rade" diskutovali o tim nekadašnjim TV licima sa BK pa čisto da skrenem pažnju da se ona više ne bavi (primarno) televizijom. Iskreno, čisto sumnjam da bi se ona vraćala na TV u nekom ozbiljnijem kapacitetu.
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 bi čim bi joj dao neko veće pare od vese, ali takvog nema
Frank Pembleton Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 RTS emituje skupštinu u 16:9 Kod mene preko d3 tv prepozna ali direktno jokPoslato sa WC šolje by BVK
Frank Pembleton Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 pa ne šalju analogni wss, kao ni PrvaMeni prvu "prepozna" i razvuce kao FOXTV i AXN...
bergasa19 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) Vecerasnje "oko" je nesto najbesmislenije sto sam gledao. Edited August 26, 2013 by bergasa19
Filipenko Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ja se tako osećam skoro stalno kada gledam Oko. I to posebno kada vodi ovaj pretenciozni i lošim patriotizmom nabijeni Gorislav Papić, koji stalno naglašava bitne tačke u svom obraćanju/ekspozeu/pitanjima kao da je Crnogorac, bože me sačuvaj. I hoće li prestati više da pozivaju tog Toplicu Spasojevića, ili se on pretplatio na gostovanje jednom u dve nedelje, nabijem ih na svoj krivak ravni.
Recommended Posts