April 23, 201311 yr Pa da li je moguće da 5 minuta dnevnika zauzima prilog o transplantaciji organa u Crnoj Gori i nekakva crnogorska nacionalna koordinatorka za zaveštanje organaTo bar ima nekog smisla, ali pre neko veče bio je prilog i intervju sa ljudima koji se zovu Nikola Tesla, Vuk Karadžić, Stevan Sremac...
April 23, 201311 yr Mislim da je prilog bio u nedelju, kada se tradicionalno obradjuju i lakse teme u dnevniku..
April 23, 201311 yr To bar ima nekog smisla, ali pre neko veče bio je prilog i intervju sa ljudima koji se zovu Nikola Tesla, Vuk Karadžić, Stevan Sremac...jel onaj nikola tesla sto je sjedio u krilu nikole tesle u emisiji 'u krilu nikole tesle' koja je isla 80tih? Edited April 23, 201311 yr by morgana
April 23, 201311 yr Nemam pojma. Našli po Srbiji tako neke ljude koji se zovu isto kao i neke poznate istorijske ličnosti i napravili prilog o njima.Velika stvar u životu svih nas i priča vredna glavne informativne emisije na nacionalnoj televiziji.Mogli su i mene da zovu jer se zovem isto kao i jedan poznati košarkaš. -_-
May 3, 201311 yr Veliki petak je. Umesto najavljenog filma Poslednje Hristovo iskušenje (http://www.rts.rs/pa...о искушење.html) ide domaća komedija Volim te najviše na svetu.Hm.
May 3, 201311 yr Veliki petak je. Umesto najavljenog filma Poslednje Hristovo iskušenje (http://www.rts.rs/pa...о искушење.html) ide domaća komedija Volim te najviše na svetu.Hm.poslednje hristovo iskushenje su najavili? lele
May 3, 201311 yr Usrali se, a?Kako ne bi kad ih je u jutarnjem prelistavanju napljuvala Sanja na Studiu B
May 4, 201311 yr pa sad. realno, mislim da niko ne bi primetio da je dogma malechko okrnjena, sad kad manje vishe sve prolazi ^_^
May 9, 201311 yr Ovi ladno emituju snimak vojne parade iz Moskve i to uz strucnog konsultanta, pogodite kog.
May 9, 201311 yr Ovi ladno emituju snimak vojne parade iz Moskve i to uz strucnog konsultanta, pogodite kog.uzas. zasto ne pozovu nekog istoricara umesto ovog debila?!
May 9, 201311 yr pa on je tu da komentariše naoružanje koje će rusi provozati ove godine, ne da razglaba o ww2
May 9, 201311 yr a jes mu komentar za vodnika. prednji deo vuce na hamera, ima mitraljez i bacac granata.