Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
Pa da li je moguće da 5 minuta dnevnika zauzima prilog o transplantaciji organa u Crnoj Gori i nekakva crnogorska nacionalna koordinatorka za zaveštanje organa
To bar ima nekog smisla, ali pre neko veče bio je prilog i intervju sa ljudima koji se zovu Nikola Tesla, Vuk Karadžić, Stevan Sremac...
Posted

Mislim da je prilog bio u nedelju, kada se tradicionalno obradjuju i lakse teme u dnevniku..

Posted (edited)
To bar ima nekog smisla, ali pre neko veče bio je prilog i intervju sa ljudima koji se zovu Nikola Tesla, Vuk Karadžić, Stevan Sremac...
jel onaj nikola tesla sto je sjedio u krilu nikole tesle u emisiji 'u krilu nikole tesle' koja je isla 80tih? Edited by morgana
Posted

Nemam pojma. Našli po Srbiji tako neke ljude koji se zovu isto kao i neke poznate istorijske ličnosti i napravili prilog o njima.Velika stvar u životu svih nas i priča vredna glavne informativne emisije na nacionalnoj televiziji.Mogli su i mene da zovu jer se zovem isto kao i jedan poznati košarkaš. -_-

Posted

jutros najavljuju meč Belorusija-Real :D

• 2 weeks later...
Posted

Usrali se, a?

Posted
Usrali se, a?
Kako ne bi kad ih je u jutarnjem prelistavanju napljuvala Sanja na Studiu B
Posted

pa sad. realno, mislim da niko ne bi primetio da je dogma malechko okrnjena, sad kad manje vishe sve prolazi ^_^

Posted

Oće li da bude Agape specijal tim povodom?

Posted

Ovi ladno emituju snimak vojne parade iz Moskve i to uz strucnog konsultanta, pogodite kog.

Posted
Ovi ladno emituju snimak vojne parade iz Moskve i to uz strucnog konsultanta, pogodite kog.
uzas. zasto ne pozovu nekog istoricara umesto ovog debila?!
Posted

pa on je tu da komentariše naoružanje koje će rusi provozati ove godine, ne da razglaba o ww2

Posted

a jes mu komentar za vodnika. prednji deo vuce na hamera, ima mitraljez i bacac granata.