kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 čka and a halfmeni je diskutabilno i ono "half" no, kao što kaže stara Carnex reklama, ukusi su različiti
gospa buba Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Na računu za struju za mesec mart i dalje stoji pretplata kao stavka...ocu i sa prethodnih rachuna da mi se vrate te pare.
Frank Pembleton Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 ocu i sa prethodnih rachuna da mi se vrate te pare.Pa vi ste svoje račune zatvorili gospodžo!Send from WC šolja by BVK
eye of the beholder Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Eto, jednom ne platim pretplatu i vidi šta se desi, jel se izvukao?
Bane5 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 sa tijanicem ili bez njega rts ce preziveti, ali ce ostati prcija svake politicke bitange koja se na njega nameraci.
copkillah Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 nestabilna angina, malo ga pročačkali i produvali mu krvne sudove, kateter ovo ono. zar ste mislili da će tako lako da ode?
dvb-t manijak Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Gledah u ponedeljak ranojutarnje RTS Vesti u 7, a sad se prisećam...Kadrovi koji su korišćeni kao pokrivalica za vest o Pajtiću su deo one stare preoznatljive škole RTS-a.Vidi se da RTS ponovo postaje državna tv (Bastilja).Neka mi bude oprošteno, ali makar taj lik bio najveći smrad, jedan javni servis nikako ne sme da se služi takvim gebelsovskim metodama.Ako neko nije gledao, pokušaću da opišem kadrove:1. zbunjena faca (npr. novinar "slučajno" postavi pitanje tiho da sagovornik ne čuje, pa ovaj napravi facu, ili neka slična fora)2. češanje (za minut je tri puta ponovljen kadar Pajtićevog češanja desnog ramena)3. krupan plan znojavih ruku (bilo dva put)...NIKOG javni servis ne sme da pravi na budalu, koliko god taj nije ili jeste zaslužio.
Frank Pembleton Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Dobro nemojmo čoveku želeti smrt baš...Mada ja bi voleo tako samo cap i ćao!Send from WC šolja by BVK
eye of the beholder Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 U petak zakon kojim se ukida plaćanje TV pretplate. Očekuje se da će od leta na računima za struju taj deo biti izbrisan.
Bane5 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 (edited) U petak zakon kojim se ukida plaćanje TV pretplate. Očekuje se da će od leta na računima za struju taj deo biti izbrisan.post citiram samo kao primer i nemam nista protiv autora citata vec ga percepiram kao opsti stav u javnosti.tuzno je sto se ovaj zakon sveo na pricu o 'ukidanju pretplate' koja se sustinski ne ukida.dve gluposti o istom trosku.na ovakvim primerima se vidi da srbija nije napredovala ni milimetar u odnosu na 2000-tu godinu. Edited April 19, 2013 by Bane5
Recommended Posts