April 10, 201312 yr Pantelic?ako to znaci da je otisao sa Studija B, to je dobra vest :DVerovatno nece otici posto ce ta emisija ici i na Studiju B (ako sam dobro zapamtio sredom u 21h)Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
April 10, 201312 yr Pantelić je glavom i bradom Džozef Pulicer za Anu i LazaraTako je!Ali nikad neću priznati da sam ovo napisao ;-) Send from WC šolja by BVK
April 10, 201312 yr Ma Jugoslav je sasvim ok kao talking head, ako mu se ne ostavi puno prostora da sam nesto smislja i razmislja. A jos ako ima nekog ko ima dovoljno autoriteta da ga upozori i zaustavi kad preteruje sa glumatanjem, onda je odlican.
April 10, 201312 yr Ma Jugoslav je sasvim ok kao talking head, ako mu se ne ostavi puno prostora da sam nesto smislja i razmislja. A jos ako ima nekog ko ima dovoljno autoriteta da ga upozori i zaustavi kad preteruje sa glumatanjem, onda je odlican.Otprilike:Dobar je Jugara samo ga jebe mozak!
April 11, 201312 yr Za Tijanića ne važi dan žalosti? Kakav ološLiga šampona?Send from WC šolja by BVK
April 12, 201312 yr pozdravljamZna li neko otkada se ukida?Pretpostavljam da za mart još uvek nije ukinuta :D