Frank Pembleton Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Uh ovaj segment STOP! SPORT sa @acastop je takav transfer ogavnosti!Send from WC šolja by BVK
Tale Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 A šta im je sa živim uključenjima? Slika koči, pikselizovano.. Sramota, za 500 dinara mesečno ni telop ne ispišu pismeno, a i ne gledaju šta ima za ispraviti (jutros je išla vest o "svunjetini" u halal hrani, dva puta u dve rečenice).
crtamOrasi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nije da se cudim preterano niskoscu rts-a, vise onako da zapljunem, da ne bi proslo nezabelezeno. U bg hronici prica o stadionu vozdovca, standardna sranja tipa :lepa fudbalska prica: smenjuju se slike :navijaca: koji ce uzivati na modernom fudbalskom zdanju, a na svakoj transparent sa keltskim krstom kao obavezni detalj. Kako je moguce da niko ne obraca paznju na takve budalastine?Pre neki dan u :vecitom gradu: je ww2 hiljadu puta pomenut kao bratoubilacki, draza i nedic su tragicne figure, cetnici borci protiv fasizma, a punisa racic je bio isprovociran.A onaj putopis o Rusiji je jedno dno nedostojno i happy tv-a. Bukvalno nije bilo minuta a da se ne opljune po zapadu, islamu i svemu sto nije topla slovenska dusa. :Ovde se za razliku od zapada radi da bi se zivelo, a ne zivi da bi se radilo. Ostavljamo gledaocima da prosude sta je pametnije.: Ma, ne bih mogao da nabrojim bedastoce koje su strpane u jebenih pola sata najobicnijeg djubreta, a jedan od hajlajta je bio kada se ekipa emisije (citaj matori debeli strokavi veprovi) smestila na klupu na setalistu i gledala devojke i zene :slovenske lepote i istocnjackog temperamenta: Da li treba da napomenem da je kamera iskljucivo hvatala :lepotice: izblajhane kose, sa kilom sminke, na stiklama i odenute u satenski skafander? Otprilike iste onakve kakve privlace paznju kamermana na svakoj jebenoj kosarkaskoj utakmici, to je valjda neka posebna kategorija. Svinjski ljudi.Odgovornima otprilike zelim ono sto Empe zeli tuznom aljosi, mada sam ok i sa necim gorim <_<
Filipenko Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Mene uvek gane kada se spominje bratoubilačka istorija. Nekako mi duša splasne :( Misija RTSa i treba da bude da se brat pomiri sa bratom i da možemo ponovo da slobodno slavimo krsnu slavu i venčavamo se u crkvi kako dolikuje.
crtamOrasi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Evo i ja sam pao pod uticaj rts-a i jedva cekam ad se izljubim i pomirim sa cubakom koja mirise kao da se upravo upravo okupala u bazenu sa osokom.A ova epizoda oko punise racica mi je bila najbolja. Covek bio isprovociran i sta ce, morao da izvadi pistolj koji je sasvim opravdano poneo u skupstinu. Crkli da bob da.
Miljenko Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Danas u dnevniku rts-a, rekose da Veliki petak pada u nedelju 31. marta.
Lezilebovich Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) to je taj pravoslavniji, srbskiji i tradicionalniji veliki petak, koji je toliko veliki da ne stane u jedan dan Edited March 29, 2013 by Lezilebovich
Bane5 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 pozdravljamSta se tu ima pozdravljati? Ovo je losa stvar.
Frank Pembleton Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Da je ova drzava iole normalna, ja bih bio i za pa neka se odredi cifra, menadzment da biznis plan u okviru toga i onda ko moze da radi tako neka radi.Medjutim bice to bojim se izgovor za " dali ste nam malo para mi moramo da pojacamo komercijalu" i onda eto nama beskrajnog niya reklamnih blokova i eksternih komercijalnih produkcija gde se nece zanti koliko ostaje rts-u a koliko zavrsi u privatnim dzepovima.I naravno ubice reklamno trziste za ostale....
April Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Mislim da je ideja da država na taj način može efikasnije da im skrati lanac. Pussy style.
Frank Pembleton Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Mislim da je ideja da država na taj način može efikasnije da im skrati lanac. Pussy style.Realno i ovako je mogla sva ova pretplata je isla kroz "drzavne kanale" ovo jeste direktnije ali opet formira se jednom kad i budzet.Naravno ja sve ovo pogresno pricam kao da je rec o normalnoj drzavi...
kud u maglu Simoviću Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 ostaje isto sranje, nema ništa od "servisa evropske srbije" dok ne dodje do restruktuiranja kompletnog ptc-ami ćemo opet gledati bolje živote, a firma će biti spasilački brod za raznorazne šurnjaje i jetrve trenutno vladajućih partija, ne bi me začudilo da ih kraju godine bude više zaposlenih nego danas, a ovi što rade radiće i dalje za bedne plate, verovatno sada redovnije isplaćene.
Hamlet Strašni Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Covece, ovaj Slovic se znoji kao prase u studiju. Jel je to prejako svetlo, ili je trcao do studija uz stepenice? Ili se uzbudio zbog danilovickeZar ne mogu to puderom da mu zaustave
Recommended Posts