Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

taman covjek pomisli da rts ne mzoe nize da se spustiod 4 vijesti u dnevniku 2 su izvjestaji sa sjednice sns-avucica zovu vucic

Posted
pa ja se isto iskreno pitan, zashto zdravstveni sistem (kultura, obrazovanje itditd) moraju da se prepuste trzishtu, a rts, zvezda i ostali ne nikako, inache propade nacija. sigurno ima neko zato. na kraju, kod nas je sve besomuchno prepushano propasti trzishtu tokom cvetkoviceve privatizacije, ali postoje stvari koje su ochigledno nasushne.
prvo kultura, obrazovanje i zdravstvo nisu prepusteni trzistu, nego se svi finansiraju iz budzeta... kada bi profani izasli na trziste, da vidis kako bi radili. pozorista, cak i gsp se dopinguju iz budzeta.rts ima jako uticajan informativni program... prakticno ostale tv i ne uticu. dakle, treba ti jedan dnevni list i javni servis i vlast si, dok se toliko ne upropastis da ti ni oni pomoci ne mogu. e sad, narodni heroj vucic hoce rts, al ne zeli da njegov narod trpi tijanicevog zuluma. tacno zeli da se iscrpe sve mogucnosti pa da finansiranjem iz budzeta preuzme kontrolu nad javnim servisom.a sta ce nam, inace, javni servis? zbog rts 2. rts1 ukinuti i pootpustati 350000 radnika
Posted

pa ko će da prenosi skupštinu :P - u zemlji gde je većina stanovništva kompjuterski nepismena i/ili nema pristup netu i/ili nema novca za isti ili čak ni za kablovsku tv ti bi da ukidaš jadni servis gde takvi građani mogu koliko toliko da se informišu, pogledaju neki kvalitetan film, isprate neke sportske prenose- posebno je ovo zadnje važno jer se pokazalo da je trend u zadnjih desetak godina da se svi zanimljivi sportski sadržaji sele na kablovske televizije, za par godina će i oni koji imaju kablovsku morati da plate posebne sportske pakete ako žele da gledaju tenis ili premier ligu, samo polako

Posted
- posebno je ovo zadnje važno jer se pokazalo da je trend u zadnjih desetak godina da se svi zanimljivi sportski sadržaji sele na kablovske televizije, za par godina će i oni koji imaju kablovsku morati da plate posebne sportske pakete ako žele da gledaju tenis ili premier ligu, samo polako
Da vrlo nefer izdvojim ovo gore.Mislim da to preslikavanje ppv kanala može da ide samo sa preslikavanjem platežne moći.Pogledaj kako je arenasport krenula samouvereno, pa je udarila u zid po pitanju uzimanja paketa , pa je onda tiho pustila sve arene free na par kablovskih mreža.Čuo sam da se ni ostali ponuđači premijum sadržaja nisu odvalili od potražnje.
Posted

pa ovi uopste ne kriju da su servis sns-anadrealan dnevnik

Posted

Ja zato volim RTS, uvek znaš na čemu si. Bastilja bila , Bastilja ostala.

Posted (edited)
prvo kultura, obrazovanje i zdravstvo nisu prepusteni trzistu, nego se svi finansiraju iz budzeta... kada bi profani izasli na trziste, da vidis kako bi radili. pozorista, cak i gsp se dopinguju iz budzeta.rts ima jako uticajan informativni program... prakticno ostale tv i ne uticu. dakle, treba ti jedan dnevni list i javni servis i vlast si, dok se toliko ne upropastis da ti ni oni pomoci ne mogu. e sad, narodni heroj vucic hoce rts, al ne zeli da njegov narod trpi tijanicevog zuluma. tacno zeli da se iscrpe sve mogucnosti pa da finansiranjem iz budzeta preuzme kontrolu nad javnim servisom.a sta ce nam, inace, javni servis? zbog rts 2. rts1 ukinuti i pootpustati 350000 radnika
ama ne razumemo se. postoji 1 neka ideja da sve treba da se prepusti trzishtu, a sa ovakvim trzishtem i pripadajucim struchnjacima, jasno je kuda to vodi. to smo sve vec videli kako ide. opet, rts u tom smislu ne mora biti problem, samo bi moralo da se ustanovi chime tachno treba da se bavi, u kom sastavu i zashto. onda bi sve bilo jasnije. ovako oni ne mogu da reshe, da li su u utakmici ili nisu, rado bi bili komercijalni, jer tu su novci neverovatni, ali bi rado odglumili i dominantnu nacionalnu ulogu kad dodje do uzimanja para iz budzeta, koje navodno zasluzuju. meni je tu sushtina, ja nisam raspolozena da finansiram banalne budalashtine, nego neshto drugo. ali to narod nece da gleda...postavlja se pitanje, da li oni treba da ugadjaju ukusu ili da ga grade/namecu?no opet, trenutno sam zahvalna na repriziranju crno belih serija radnim danom pre podne. iz 2 razloga, zato sto su dobre i zato sto su uspeli da ih ne presnime, Edited by thermal bug
Posted (edited)
pa ovi uopste ne kriju da su servis sns-anadrealan dnevnik
Samo Prvi moze o tome da sudi. Ako je on zadovoljan, onda je i najmanje 83% gradjanstva (and counting) zadovoljno. Edited by Nesh
Posted

Ne znam gde da stavim pa evo ovde

Преминула Милица Лучић ЧавићДугогодишња новинарка и уредница РТС-а и некадашња шефица београдског бироа Радија Слободна Европа Милица Лучић Чавић преминула је у Београду у 75. години. За свој рад и допринос професији, Милица је прошлог месеца добила награду "Витез позива", коју уручује невладина организација "Лига експерата Лекс".У ТВ Београд запослила се 1967. године, где је прошла све фазе - од репортера до уредника. Објављивала је коментаре, уређивала и водила Београдску хронику, Трећи дневник, Пороту, Питајте СИВ. Снимала је емисије и репортаже о Холандији, Шведској, Енглеској, Русији, Тунису, Пољској.Милица Лучић Чавић објављивала је текстове у више од 28 новина, часописа и радио станица у бившој Југославији. Уврштена 1990. године у WHO is WHO (Кембриџ), за врхунска достигнућа у професији.У њеној биографији пише и да је учествовала на свим протестима и демонстрацијама против рата и режима Слободана Милошевића, а да ју је Војислав Шешељ прогласио за једну од 20 издајника и лоших Срба из РТВ Београд.На принудном одмору била је од јануара 1991. године. У мају 1994. године добила отказ на РТВ Београд.Од јула 1994. године до септембра 1995. била је председница Центра за антиратну акцију. Од 1994. године била је дописник Радија Слободна Европа, као и један од уредника часописа "Медији - Право на слику и реч".Од маја 2000. до јануара 2002. године била је шеф београдског дописништва Радија Слободна Европа. Од фебруара 2002. до фебруара 2004. године била је председница Независног удружења новинара Србије.
Posted

Auu, ko je ovo sa piletom smislio.

Posted

"Ovo je ozbiljna emisija".Nataša Miljković, 08.03.2013. Jutarnji program.

Posted

Izuzetan transfer, jos kod mene dete pocelo da place kad je videlo to pile.. :angry:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Šta je bilo?Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Posted

Šta je bilo?Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2