Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Bah, nisam stigao da pogledam tu epizodu, ali ne sumnjam, jer su glumci stvarno vrh, počev od Jevgenija Mironova koji je odigrao u pozorištu šta je hteo, od Hamleta do Trepljeva i uopšte je najpriznatiji ruski glumac svoje generacije. Lidiju Veležovu nisam nikad gledao, ali u seriji izgleda moćno. Serija mi deluje onako, televizijski strejt, ali glumci kidaju, a meni je to dovoljno.

Posted (edited)

после обавезно овери Маестра и Марагриту, Воланда глуми Олег Басилашвили.edit:стрејт али јак, ниси ваљда очекивао руски Берлин Александерплац.

Edited by 3opge
Posted

Ma kakvi, nisam uopšte ništa ni očekivao, ovo je super kako je.Što se tiče Mastera i Margarite, uopšte ne verujem u mogućnost neke dobre ekranizacije, naročito na tv-u. Nisam ni video do sada išta što bi mi se dopalo.

Posted

Idiot je sjajan. Ne trepcem sat vremena.Bolje to da pustaju nedeljom uvece nego sto vrte ove etno talente...

Posted

Prati li neko ovaj nesretni upitnik i najavu uvodjenja Tijanicevog haraca :isuse:

Posted
Država planira da svima koji ne plaćaju pretplatu za Radio-televiziju Srbije skida novac s računa. Pretplata bi trebalo da postane poreska obaveza, i to za sve koji plaćaju porez na imovinu, na kuće i stanove.
da li je ovako svuda u svetu ?vezivanje za struju nije dobro donelo, pa sada prelaze na vezivanje za porez na imovinu. ako ni to ne donese traženih 4 miliona, onda će verovatno vezati uz plaćanje grobnog mesta ili tako nešto (ne može da se sahrani dok porodica ima dugovanja za rts pretplatu)
Posted

Meni nije jasno kako ljudi zaobilaze placanje RTS pretplate smanjivanjem strujnog racuna za njen iznos. Zar to sve ne ide na isti racun i zar se tako ne uvecava dug prema ED. Da li oni kada kazu da time nisu resili problem to baziraju na tome sto verovatno ED ima milione duznika u Srbiji, ili ED vise ne tretira smanjivanje racuna za 500 dinara kao neplacen racun?

Posted
Meni nije jasno kako ljudi zaobilaze placanje RTS pretplate smanjivanjem strujnog racuna za njen iznos. Zar to sve ne ide na isti racun i zar se tako ne uvecava dug prema ED. Da li oni kada kazu da time nisu resili problem to baziraju na tome sto verovatno ED ima milione duznika u Srbiji, ili ED vise ne tretira smanjivanje racuna za 500 dinara kao neplacen racun?
Koliko se ja sećam, bilo je rečeno da prvo ED uzme svoje, kad platiš račun, a ako nešto ostane za pretplatu, to onda ide RTS-u. Dakle, ako platiš koliko ED kaže da si potrošio struje, ti ED-u nisi dužan.
Posted

tako j,e eps je to izboxovao posle teških pregovora sa vladom....

Posted

jer je za vreme slobodana prvo rts uzimao svoje, pa za struju shta ostane. pri tome su svi inicijalno smanjivali sami rtsov deo, pa je onda za struju stvarno bivalo manje...

Posted

Zaista ne shvatam zašto RTS mora da opstane po svaku cenu.RTS može slobodno da bude kao bilo koja državna televizija u SAD, ako već vlast voli toliko da se upoređuje sa Amerikom (bar analogno sa količinom aflatoksina u mleku).

Posted
Tebi neko drugi plaća račun za struju?
Posted
Zaista ne shvatam zašto RTS mora da opstane po svaku cenu.RTS može slobodno da bude kao bilo koja državna televizija u SAD, ako već vlast voli toliko da se upoređuje sa Amerikom (bar analogno sa količinom aflatoksina u mleku).
pa ja se isto iskreno pitan, zashto zdravstveni sistem (kultura, obrazovanje itditd) moraju da se prepuste trzishtu, a rts, zvezda i ostali ne nikako, inache propade nacija. sigurno ima neko zato. na kraju, kod nas je sve besomuchno prepushano propasti trzishtu tokom cvetkoviceve privatizacije, ali postoje stvari koje su ochigledno nasushne.
Posted
Tebi neko drugi plaća račun za struju?
zena, revnosna gradjanka koju 13 godina braka nisam uspeo da naucim da smanji racun za struju za 500 dinara.
Posted (edited)
zena, revnosna gradjanka koju 13 godina braka nisam uspeo da naucim da smanji racun za struju za 500 dinara.
pa eto, sad ce drzava to sama da ti sredi :lolol:edip. ako vam to bude mnogo smetalo, kupi (i konzumiraj, mojne da stoje neukljuchene, onda ne vazi!) 4 shtedljive sijalice, garantujem ti 500 dinara veci rachun sledeceg meseca! :s_w: Edited by thermal bug