čekmeže Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Gledo sam i to, imam taj mazohizam da gledam jutarnji dok se spremam za posao i onda se svađam sa televizorom. Danas je tražila od žene iz BU da joj objasni zašto nostrifikacija košta 200 evra. Što nisam žena iz BU da ja nju pitam za šta ona prima platu.
morgana Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 tragedija rts-a je sto je natasa m najbolja voditeljka jutarnjeg tj sve ostale su retardiranije od nje
Hamlet Strašni Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 У је. Није. Па она Јапунџа је нормалнија од ње. Бар није нафурана да је неки екстра новинар истраживачки. И Душица Спасић није нимало претенциозна у својој шупљоглавости. А није глупља и шупљоглавија од наташе
čekmeže Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) Maja retardiranija? Povuci reč!edit hamlet preteko - o tome je reč, ta nafuranost. Edited February 14, 2013 by Hartmann
morgana Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 pa japundza bas zna da ima gafovea svakako ne mislim da je natasa dobra, nego da su ostale sve gora od goreboze sta ovaj tijanic prica a olivera tercira
gone fishing Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) svetsko prvenstvo u fudbalu 3000000 €olimpijada 2700000 €lš nisu naveli tačan iznos ali smo mogli saznati da je licitiranju postignuta 3x veća cena od one koja bi bila normalna za zemlju poput srbije, u prevodu lako je kada ti je telekonj tata- edit1 epizoda domaće serije 80000-100000 € Edited February 14, 2013 by gone fishing
Aion Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Sad vidim ima diskusija dole na vocap-u: E, ljudi, sta se desilo sa glavatim Tijanicem? Izgleda kao da je dobio nagradni vikend iz Dahaua. Da nije bolestan? Od onolike konjine ostala samo glava, ko da drema, ko da spava......
Hamlet Strašni Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 1 epizoda domaće serije 80000-100000 €Tja. Ako budni sa ivon kosta 4000 € po epizodi
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 ljutnja & bes su počeli kad je pokušao na dođem ti da emituje "Šešir prof. Koste Vujića" pa ga je producent Košutnjak film oladio i film tj. seriju prepustio(prodao) konkurenciji. U međuvremenu je obustavljeno snimanja "Ravne gore", a nije se ni ušlo u produkciju "Vojne akademijeII" potencijalne serije rekordne gledanosti. Sve u svemu najava mršavog proleća i jeseni.
gospa buba Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 ivon je budna ceo mesec za te pare, rekla bih.
gone fishing Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 a komercijalne televizije kupuju serije po ceni 1000-5000€ po epizodi, sulejman je oko 3000€, sa te strane gledano rts mora propasti ili dati narodu turski šund kada već hoće to da gleda
Cane Vukic Prebranac Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 У је. Није. Па она Јапунџа је нормалнија од ње. Бар није нафурана да је неки екстра новинар истраживачки. И Душица Спасић није нимало претенциозна у својој шупљоглавости. А није глупља и шупљоглавија од наташе+милионМолио бих да се поменуте двије не прозивају. Умало не написах не дирају, а то би већ била грешка.
crtamOrasi Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Nataša Miljković ruši granice. Gost komentator nije mogao da joj objasni da puno para ne znači bolji život, na kraju je potegao porodicu bistrih potoka kao argument da novac nije preduslov za ispunjen život.Prosle zime, u vreme onih metarskih snegova i ozbiljnog minusa, gost je kod nje bio Memedovic, sa reportazom iz neke zabiti, cini mi se negde oko Crne Trave, Vlasinskog jezera, tako nesto. Isla je prica o starim ljudima u kucama zavejanim snegom, kako se on jedva probio do njih uz pomoc bagera, lade nive i haskija itd. E sad, krenuo je sa pricom kako je tim ljudima tesko, kako se tesko snalaze (sto je ok deo, doneli im i neku pomoc), zavlacio im se po podrumima da vidi sta imaju od hrane, iscudjivao se nad tursijom i kiselim kupusom (standardni Memedovic), ali kad je rekao da se jadni ljudi brinu sto ne mogu da odu i plate struju hteo sam da ga pljunem. Na sta je glupaca momentalno isla na raise i odvalila nesto tipa - "jos im samo fali da im dodju iz distribucije i iskljuce struju"
Recommended Posts