copkillah Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Bilo je priče. To je ista ekipa koja je kriva za onaj "Gangnam Style" flešmob na Trgu Republike.
salerokada Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Bilo je.Ja slabo gledam TV, ali kod mene svi ostali obavezno gledaju Slagalicu.A oni obavezno pred Slagalicu puste to sranje. Tada dobijem neopisivu želju da skratim za glavu tog kretena koji je to snimio i one koji puštaju.
zoki Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Извињавам се ако је било. Али какав је ово јадан покушај копирања Первановог "Сервус Загреб"?Mene uhvati ogroman transfer blama kad ovo vidim, momentalno menjam kanal..Ajde nekako jos da shvatim ovaj pokusaj te gangnam stajl ekipe da bude duhovita i kreativna, ali mene vise brine sto tamo postoji neki urednik/direktor koji je dozvolio da se ovo emituje.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
yolo Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 sto je najgore tamo sedi dosta ozbiljan svet u cijem bi domenu ovo trebalo da bude. koliko znam, kreativni direktor i covek koji bi trebalo da odgovara za vizuelni identitet RTS je boris miljkovic.
Bane5 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) ovaj snimak je fizicki prikaz tijanicevih fikcija na 'smrtnu opasnost' po srpskog gledaoca - turske serije.nekome je to receno da uradi i taj se nasao u situaciji da kreira ovo djubre. Edited February 13, 2013 by Bane5
beatakeshi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Usput, neke od tih turskih serija su Wire i Breaking bad za PavićeŠotreSKovačevićeRpavloviće.
Frank Pembleton Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Stavljam ovde jer ga tako pamtim... Preminuo Mića OrlovićBEOGRAD - Dugogodišnji novinar, urednik i voditelj RTS-a Miloje Mića Orlović preminuo je u Beogradu, objavljeno je danas na sajtu Radio televizije Srbije.Orlović je rođen 1934. godine u Valjevu. Bio je prvi voditelj televiziskog "Dnevnika".
morgana Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 bas mi ga zao, on mi je bio asocijacija na rtb koji je valjao
čekmeže Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Nataša Miljković ruši granice. Gost komentator nije mogao da joj objasni da puno para ne znači bolji život, na kraju je potegao porodicu bistrih potoka kao argument da novac nije preduslov za ispunjen život.
Aion Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Vrtim nesto kanale i naleteh na "da mozda ne". Ne prepoznadoh Tijanica dok nije progovorio.
gospa buba Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Nataša Miljković ruši granice. Gost komentator nije mogao da joj objasni da puno para ne znači bolji život, na kraju je potegao porodicu bistrih potoka kao argument da novac nije preduslov za ispunjen život.pusti je molim te. pre 2 nedelje zena iz instituta za ove i one zavisnosti nije uspela da joj objasni da kupovina i posedovanje ne znache nuzno i dilovanje. ala je to bolelo...
koksy Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 sto, da nije smrsao od sikiracije?ne bih da mračim, ali baš vuče na bolest...
Recommended Posts