Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Bilo je priče. To je ista ekipa koja je kriva za onaj "Gangnam Style" flešmob na Trgu Republike.

Posted

Bilo je.Ja slabo gledam TV, ali kod mene svi ostali obavezno gledaju Slagalicu.A oni obavezno pred Slagalicu puste to sranje. Tada dobijem neopisivu želju da skratim za glavu tog kretena koji je to snimio i one koji puštaju.

Posted
Извињавам се ако је било. Али какав је ово јадан покушај копирања Первановог "Сервус Загреб"?
Mene uhvati ogroman transfer blama kad ovo vidim, momentalno menjam kanal..Ajde nekako jos da shvatim ovaj pokusaj te gangnam stajl ekipe da bude duhovita i kreativna, ali mene vise brine sto tamo postoji neki urednik/direktor koji je dozvolio da se ovo emituje.. :isuse:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Posted

sto je najgore tamo sedi dosta ozbiljan svet u cijem bi domenu ovo trebalo da bude. koliko znam, kreativni direktor i covek koji bi trebalo da odgovara za vizuelni identitet RTS je boris miljkovic.

Posted (edited)

ovaj snimak je fizicki prikaz tijanicevih fikcija na 'smrtnu opasnost' po srpskog gledaoca - turske serije.nekome je to receno da uradi i taj se nasao u situaciji da kreira ovo djubre.

Edited by Bane5
Posted

Usput, neke od tih turskih serija su Wire i Breaking bad za PavićeŠotreSKovačevićeRpavloviće.

Posted

Stavljam ovde jer ga tako pamtim...

Preminuo Mića OrlovićBEOGRAD - Dugogodišnji novinar, urednik i voditelj RTS-a Miloje Mića Orlović preminuo je u Beogradu, objavljeno je danas na sajtu Radio televizije Srbije.Orlović je rođen 1934. godine u Valjevu. Bio je prvi voditelj televiziskog "Dnevnika".
Posted

bas mi ga zao, on mi je bio asocijacija na rtb koji je valjao

Posted

Nataša Miljković ruši granice. Gost komentator nije mogao da joj objasni da puno para ne znači bolji život, na kraju je potegao porodicu bistrih potoka kao argument da novac nije preduslov za ispunjen život.

Posted

Vrtim nesto kanale i naleteh na "da mozda ne". Ne prepoznadoh Tijanica dok nije progovorio.

Posted
Nataša Miljković ruši granice. Gost komentator nije mogao da joj objasni da puno para ne znači bolji život, na kraju je potegao porodicu bistrih potoka kao argument da novac nije preduslov za ispunjen život.
pusti je molim te. pre 2 nedelje zena iz instituta za ove i one zavisnosti nije uspela da joj objasni da kupovina i posedovanje ne znache nuzno i dilovanje. ala je to bolelo...
Posted
sto, da nije smrsao od sikiracije?
ne bih da mračim, ali baš vuče na bolest...