Bane5 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Oni bar imaju 4 kanalazaista nije merilo koliko kanala neko ima, hrt4 je informativni kanal u pokusaju i u hrvatskoj je naisao na podsmeh.rts ima 3 tv programa, a verovatno ce i on imati jos koji kad u ovoj zemlji zazivi digitalna televizija u smislu distribucije signala.uz to, rts za razliku od hrt-a ima bar nekakve testove i ulaganje u hd tehnologiju.ovako gledano sve se moze meriti na nacin koji je u sustini pogresan.sopstvena proizvodnja, tehnicki kvalitet, selekcija ljudi, ispunjavanje zakonskih obaveza kad je program u pitanju, inovacije... to su parametri da merimo.plus transparentnost poslovanja sto kod rts-a posebno nedostaje.
aram Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Koja sopstvena produkcija? Ozbiljno, ako neko može da imenuje autore i nazive emisija, stvarno nisam upućen.pa ja sam sad jos manje upucen, sigurno.
dvb-t manijak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 RTS ima tri zvanicna programa (kec i dvojka zemaljske dozvole, RTS-SAT satelitska)Plus ekperimentalni RTS HD i RTS digital (nedefilinisani status polukablovskog polueksperimentalnog)
Dr Arslanagić Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 РТС је у поређењу са ХРТ-ом пужев курчић у сваком могућем смислу. Али сваком.
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Meni je to isti racku.+1s tim da je hrt malo umiveniji, čistiji. i publiku ne tretiraju kao debile
Dr Arslanagić Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Влатко Гргурић и Младен Стубљар који раде Плодове земље су бољи новинари од било кога са РТС-а... али добро.
bergasa19 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Pa i RTS ubija HRT kada su emisije o kulturi.
beatakeshi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=02&dd=06&nav_category=12&nav_id=684284Ne bi me čudilo da uspe da sahrani i treću televiziju u kojoj je direktor. 3 od 3 - 100%.
morgana Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 hrt je znacajno ispred rts-a, u svakom smislu, osim u idiotskim jutarnjim i srodnim studijskim emisijama
djeneralche Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 TV Kalendar, toliko dno ni RTS nema. Večernje novosti eventualno.
Turnbull Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 TV Kalendar, toliko dno ni RTS nema. Večernje novosti eventualno.+1I meni su večernje novosti pravo poređenje.
bergasa19 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Zadnja godina vladavine Jadranke Kosor na HRT-u je bio spektakl. Meni su suze od smeha isle. Da ne pominjem Dnevnik 3 gde su se obradjivale masonske i komunisticke zavere.
Recommended Posts