Perodeformero Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Jučerašnji intervju sa Đovakom mi izgleda kao da je fingiran, tj. da njih dvojica nisu bili u istoj prostoriji u vreme "intervjua".Mada mijaljević uvek onako blene...Skoro, pa uobichajena praksa kada se "dogadjaj" snima jednom kamerom, ili se novinaru ne dopada nachin na koji je postavljao pitanja. Onda se naknadno snimaju samo pitanja. Problem je jedino shto i dalje misle da su gledaoci bash toliki retardi, pa da niko nece provaliti. Naravno, odgovorno tvrdim da ne postoji iritantnija persona od Mijaljevica. Sreca, pa RTS retko prenosi tenis.
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 vlada odobrila besakmatni kredit od 1.8 mil eura rts-ubarem će oni nesretnici primiti plate
beatakeshi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Podeliš to na 3300 ljudi - 500 jura bruto, dakle oko 300 neto (ako se ne varam)?
Dr Arslanagić Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Од кога је РТС узео кредит? Како мисле да га врате?
beatakeshi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Od jedinstvene vlade.Drugo pitanje je neozbiljno.
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ako se ne varam prosečna plata je oko 60-70k dinara, mada ne znam kako su došli do te cifre jer plata radnika u produkciji sa VSSom sa sve noćnim radom i radom nedeljom ne može da dosegne ni 50k
Dr Arslanagić Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Па лавовски део оде на Ковачевићку, Станојевћа и остале доајене српског журнализма.
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 njih dvoje još i da prežalim nekako, isti ako ne i veći kolač ide Miljkovićki, Japundži….jel se seća neko Verice Bradićako zbog nečeg žalim 05.10. to je što Takovska 10, Košutnjak, Abedareva i Hilandarska nisu spaljeni do temelja
djeneralche Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Njih sve i prežalim nekako al Miru Adanju-Polak, i njeno 'upala sam nepozvana kod Stinga na imanje i on me zabezeknuto gleda ko sam', e to je već dno.
Ravanelli Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ako se ne varam prosečna plata je oko 60-70k dinara, mada ne znam kako su došli do te cifre jer plata radnika u produkciji sa VSSom sa sve noćnim radom i radom nedeljom ne može da dosegne ni 50kbruto + doprinosi
Bane5 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 plus honorarcima duguju u proseku 7 honorara.bez obzira sto su honorari relativno manji od plata, nakupilo se to.
zoki Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Podeliš to na 3300 ljudi - 500 jura bruto, dakle oko 300 neto (ako se ne varam)?Po cenu da ispadnem glup u drustvu, ali odakle za boba miloga, rts ima 3300 zaposlenih?! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
kud u maglu Simoviću Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) malo ili mnogo?to je cifra koju spominju sindikati PTCaedit:ima je na predhodnim stranicama Edited February 5, 2013 by kud u maglu Simovicu
zoki Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Za moje laicko shvatanje mnogo.. Ok, znam da tu potpada sve, od portira, kafe kuvarica pa na dalje ali i dalje mi je to ogromna cifra.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Recommended Posts