April 22Apr 22 Nije optuzivan, nego je iznosena cinjenica da je RTS klasnicno SNS ZLO.Ukljucujuci Bujosevica, LjStefanovica i retardiranog Zozu, iako ih brani do poslednjeg daha, njihov drugar i veliki licemer Filip Svarm.
April 22Apr 22 @hefaca rts je oduvek zlo, ne znam sta hoces da kazesrts nije dovoljno goriofun fact crnjak, ministar informisanja kada je ubijeno 16 ljudi, predsednik kada je ubijeno novih 16idem da kupim grisineJelica Munitlak (27), šminker, Ksenija Banković (27), video-mikser, Darko Stoimenovski (25), tehničar u razmeni, Nebojša Stojanović (26), tehničar u masteru, Dragorad Dragojević (27), radnik obezbeđenja, Dragan Tasić (29), električar, Aleksandar Deletić (30), kamerman, Slaviša Stevanović (32), tehničar, Siniša Medić (32), dizajner programa, Ivan Stukalo (33), tehničar, Dejan Marković (39), radnik obezbeđenja, Milan Joksimović (47), radnik obezbeđenja, Branislav Jovanović (50), tehničar u masteru, Milovan Janković (59), precizni mehaničar, Tomislav Mitrović (61), režiser programa i Slobodan Jontić (54), monter
April 22Apr 22 2 hours ago, cedo said:Slava radnicima kojima nije javljeno da napuste zgradu RTS-a.video nije moj, našao sam ga odavno na internetu i čuvao na hardu, a eto večeras sam rešio da ga vratimsvrha videa je samo sećanje na 16 kolega Edited April 22Apr 22 by dvb-t manijak
April 23Apr 23 Nevena Đurić, predsednica Odbora za kulturu i informisanja, zakazala je sednicu skupštinskog Odbora za ponedeljak na kojoj će biti doneta Odluka o pokretanju postupka za predlaganje kandidata za izbor članova Saveta REM-a. To je i zahtev studenata koji danima blokiraju RTS.
April 24Apr 24 Poslali raspored za slanje reklamnih blokova za praznike i pocetak maja... Bice da ce pokusati da normalizuju ceo sistem.
April 26Apr 26 Ah, obavezni navodi o "najtežem delovanju od bombardovanja" na kraju vesti. A ovo: "bez ikakve krivice naše kuće" taman se slaže sa legendarnim: "nepravedne i ničim izazvane"."Nije dovoljno gorelo"
April 26Apr 26 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:na ртс2 ude live iz jagodine neki ženski rukometKomentariše Strajnić, to ne radi Arena?