May 11, 201311 yr Nisi nista propustio. Smaranje.Smaranje?! Dinamična emisija, dotaknute sve aktuelne teme, Pera isti kao u Peščaniku..
May 11, 201311 yr Nisi nista propustio. Smaranje. Smaranje?! Dinamična emisija, dotaknute sve aktuelne teme, Pera isti kao u Peščaniku..eh, te oči posmatrača, hejtera, fanova...
May 11, 201311 yr Ja nisam hejter Pere L. S nekim njegovim stavovima se slazem, s drugim ne, ali mi se svidja ton (posebno u zivim nastupima) kojim on svoje stavove iznosi. Ovde je toga bilo samo u naznakama.
May 11, 201311 yr Ja nisam hejter Pere L.zato sam ubacio i posmatrače e kako bi si svako mesta našao.
May 11, 201311 yr Inace, svima je promaklo da je ljude koji posecuju forume nazvao perverznjacima i dusevnim bolesnicima...
May 11, 201311 yr Inace, svima je promaklo da je ljude koji posecuju forume nazvao perverznjacima i dusevnim bolesnicima...Nije mi promaklo, taj deo mi se svideo!
May 12, 201311 yr P: ja uopšte ne volim televiziju...K: hm, stvarno? znam da smo zajedno radili zajedno u pinku... hi hi hi ksendzara...
May 12, 201311 yr Ludi Mile @kraljfolka 29m @KVucic gde moze da se nadje snimak emisije? ksenija vucic @KVucic 22m @kraljfolka Postavice Fokus na svoj TW i FB,samo ne znam kad:)