MaryPoppins Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 nemam pojma i nemam kad, al dajte odgovor pa nastavite, priključiću se nekad. valjda.
Fins fleet Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nemam pojma i nemam kad, al dajte odgovor pa nastavite, priključiću se nekad. valjda.Pa sto postavljas pitanje, kad ne znas odgovor?
MaryPoppins Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Pa sto postavljas pitanje, kad ne znas odgovor? isprat sinko hronologiju događaja :Dja odgovorila na tvoje pitanje o sikrit stešu vikodina u lupusu, postavila pitanje ođe, utom uleteo biholder sa oduševljenjem na temu topika, nije odgovorio na moje pitanje, al postavio svoje. na njegovo nemam odgovor, al sam postavila potpitanje, ne bil saznala više o čemu nas pita. otom se javio i sladž, a bome i ti, niko ne daje odgovora, pa ja tedoh da priznam, pokajem se i pomolim za tačan odgovor i nastavak igrice. fala na pažnji i doviđenja :D
Fins fleet Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 isprat sinko hronologiju događaja :Dja odgovorila na tvoje pitanje o sikrit stešu vikodina u lupusu, postavila pitanje ođe, utom uleteo biholder sa oduševljenjem na temu topika, nije odgovorio na moje pitanje, al postavio svoje. na njegovo nemam odgovor, al sam postavila potpitanje, ne bil saznala više o čemu nas pita. otom se javio i sladž, a bome i ti, niko ne daje odgovora, pa ja tedoh da priznam, pokajem se i pomolim za tačan odgovor i nastavak igrice. fala na pažnji i doviđenja :DPa pazi, tvoj pitanje je neodgovoreno, tako da je ono na redu shto se mene tiche. :DShto se tiche biholderovog pitanja, da, to je bilo u onoj epizodi sa mafijashima. Jedan je bio zashticeni svedok i gay, a bio je i bolestan zbog te kineske vijagre.Drugi je bio njegov brat advokat i on je kupio/namunjio™ kola Gregu.I daj odgovori vishe na svoje pitanje.
Recommended Posts