Sludge Factory Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Koji je bolji anagram za Gregory House od "Hector does go rug"?
luba Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 stvarno ste bolesni. svima cu da vam iskopiram gun seller.a sad moram i sebi da kupim knjigu tu merinu knjigu da ne budem glupa u drustvu.
MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 stvarno ste bolesni. svima cu da vam iskopiram gun seller.a sad moram i sebi da kupim knjigu tu merinu knjigu da ne budem glupa u drustvu.e, moram da se pohvalim za sada nisam koristila knjigu u ovoj igrici. be proud. i igraj se sa namaaaa! uostalom, ako je neko kriv za moju ovisnost to si ti. <_<
MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 (edited) Koji je bolji anagram za Gregory House od "Hector does go rug"? Huge ego, sorry.surgery hero/god. rosy rugged hero.oćel neko zadati pogađalicu? Edited August 7, 2009 by MaryPoppins
Fins fleet Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 (edited) Ajde, ajde.Kada House kaze "It`s never lupus"?Edit: Hmm, mozda je ovo rekao vise puta. Pa cu dati jos jednu smernicu na dogadjaj: Odnosi se na nesto secret-secret-secret. Edited August 7, 2009 by Fins fleet
MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Ajde, ajde.Kada House kaze "It`s never lupus"?Edit: Hmm, mozda je ovo rekao vise puta. Pa cu dati jos jednu smernicu na dogadjaj: Odnosi se na nesto secret-secret-secret.jel kad vadi kutiju vikodina iz knjige o lupusu?
Fins fleet Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jel kad vadi kutiju vikodina iz knjige o lupusu?Tad, tad. Kad mu je Cuddy rekla da iskoristi svoj secret-secret-secret stash.Ajd` ti malo.
MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 ih, dok se ja dogegam. kadi jednom prilikom priča kameron kakav je haus bio na faxu. šta kaže?
MaryPoppins Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 odem na 3 dana u tuđinu i zamre topik. this is so pathetic.
eye of the beholder Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ha, sjajan topiku kojoj epizodi je jedan pacijent koristio"Kineski afrodizijak od trava za homoseksualce, koji u sebi ima "estrogen""hint: od pacijenta je Haus dobio kola u toj epizodi
MaryPoppins Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 (edited) ha, sjajan topiku kojoj epizodi je jedan pacijent koristio"Kineski afrodizijak od trava za homoseksualce, koji u sebi ima "estrogen""hint: od pacijenta je Haus dobio kola u toj epizodi topik je divan. nego treba prvo da daš odgovor na gornje pitanje, pa onda da postavljaš. :Dsem toga, ako mislimo na istu epizodu, nisam sigurna da je dobio auto od njih, već da su mu samo namunjili kola. generalka, paint job i to...i da, drago mi je da neko shvata ozbiljno moju listu razloga za banovanje :D Edited August 11, 2009 by MaryPoppins
Sludge Factory Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 sem toga, ako mislimo na istu epizodu, nisam sigurna da je dobio auto od njih, već da su mu samo namunjili kola. generalka, paint job i to...Ne, cini mi se da su mu poklonili kola. Njegov auto je Volvo (star boga pitaj kolko) koji vidimo u trecoj sezoni.
Fins fleet Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A mogla bi nam reci odgovor, cisto da ne zamre topic. :POcigledno ne zna niko. :(
Recommended Posts